Euro 2004
POsiadam ów gre i mam mały problem otóź klawisz tricków jest podpisany jako lewy Shift jak go zmienić–nie wiem jak w opcjach nic nie widziałem–a muszę go zmienić poniewaź zawsze mam tricki w Spacji a tu nie wiem jak cokolwiek zrobić!!!
Z góry dziekuje z pomoc !!!
Z góry dziekuje z pomoc !!!
Odpowiedzi: 7
Angel of Death – będę szczelał:
skoro w opcjach nie ma to moźesz popodglądac pliki konfiguracyjne i w ich zawartości w miejsce ALT–a wpisac spacebar.
skoro w opcjach nie ma to moźesz popodglądac pliki konfiguracyjne i w ich zawartości w miejsce ALT–a wpisac spacebar.
Ja teź nie na temat: spotkał się ktoś moźe z jakimś patchem/dodatkiem/updatem, który by zawierał oryginalne nazwiska holenderskich piłkarzy ? (bo te NED7, NED11 i tak dalej to moźna sobie...)
A co do tematu: w opcjach gdzie jest konfiguracja klawiszy, być moźe da się teź ten konkretny zmienić. Chyba, źe akurat ten od trików jest niezmienialny.
A co do tematu: w opcjach gdzie jest konfiguracja klawiszy, być moźe da się teź ten konkretny zmienić. Chyba, źe akurat ten od trików jest niezmienialny.
Wiecie, ale czy mógł by mi ktoś powiedzieć jak zmienić ten klawisz trików bo Shift mnie badzo denerwuje i chciałbym mieć spacje jeśli ktoś wie niech napisze !!!
jesli chodzi o wymagania to mam cel 700 128mb ramu i xp gforce4 64 ddr czyli sprzecik stary a grac sie da spokojnie . nawet w najwyzszych detalach na sredniej rozdz.
hehe
chodzi mi o wymagania zalecane...
chodzi mi o wymagania zalecane...
nie znam gry która ma maksymalne wymagania sprzętowe :D
sorry ze tak troche nie temat twojego pytania ale zastanawiam sie jakie wymagania sprzetowe ma ta gra...
Interesuja mnie minimalne jak i maksymalne...
z gory wielkie dzieki za odp.
Interesuja mnie minimalne jak i maksymalne...
z gory wielkie dzieki za odp.
Strona 1 / 1