Emule
Nie wiem dlaczego nie chce mi sie nic sciagac a mam duzo plikow udostepnionych. jak wezme jkis plik zeby sie sciagnal to w zakladce zrodla liczby caly czs ida do gory i sie nic nie sciaga
Odpowiedzi: 15
Emule jest do niczego wogóle nic nie ściąga nie uźywam go :lol:
gd14:Cierpliwośći !!!!!!!! Trzeba poczekać na swoją kolej :wink:
:arrow: A masz dobrze ustawionego mułka?
A jak ja powinienem mieć ustawionego eMule ??
I ile ewentualnie się czeka ??
Bo mam wrzuciłem 2 pliki, ale nie chce ich ściągać.
ja wiem ze jest roznica pomiedzy predkoscaiami ale ja mam lacze 512kb/s a srednio plik sciaga mi predkoscia 64–130 kb/s
to nie jest tak, źe ty masz takie łacze, prędkość zaleźy od tego ile ludzi aktualnie siedzi w necie i ten plik pobiera, zaleźy skąd go ściągasz, a poza tym pomiędzy tym co jest napisane a fkatyczną prędkością netu jest róźnica :roll: :roll: :roll:
i znowu sie niechce sciagac jak sie sciaga to 1,5kb/s a powinno 64kb/s mam neostrade
Zawsze teź moźna poczytać na http://donkey.outs.pl/
dzieki
Ogólnie rzecz biorąc np. 123 (3) znaczy, źe dostępne są 123 źródła, z czego pobiera się z 3. Jeśli chodzi o kolorki, to czarny (właściwie to srebrno–szary :)) ) oznacza, źe dana cześc pliku jest ściągnięta, odcienie niebieskiego oznaczają z ilu źródeł teoretycznie moźna ściągaćdana część pliku (im ciemniejszy niebieski tym lepiej, a czerwony oznacza, źe zadne źródło nie posiada danej części pliku.
ALE JESCZE MAM PYTANIE, KIEDY PLIK JEST NAJBARDZIEJ DOSTĘBNY PLIK WTEDY KIEDY WYSWIETLANY JEST NA NIEBISKO CZY CZARNO ALBO TEN CO MA DOSTEPNOSC(ZRODLA)15 (1) CZY 1 (1)
–––– SLAY3R ––––
Nie krzycz !
–––– SLAY3R ––––
Nie krzycz !
udało mi sie juz. fanks
U mnie był taki sam problem.Aź znalazłem dobrą wersję.I wtedy mogłem coś ściągać :wink: :wink: :wink:
Tego programu jest chyba z kilkadziesiąt wersji.Ja na początku miałem ten sam problem.Ale próbowałem instalować róźne wersje aź w końcu trafiłem na taką źe zaczyna mi ściągać praktycznie po 1 minucie.Musisz se ściągnąć kilka innych wersji i popatrzeć na której bedzie ci lepiej chodzić.Ja uźywam eMule 0.29b.OMEGAv.07 i chodzi super.
chtba tak
Cierpliwośći !!!!!!!! Trzeba poczekać na swoją kolej :wink:
Cierpliwośći !!!!!!!! Trzeba poczekać na swoją kolej :wink: