Emule
Nie wiem dlaczego nie chce mi sie nic sciagac a mam duzo plikow udostepnionych. jak wezme jkis plik zeby sie sciagnal to w zakladce zrodla liczby caly czs ida do gory i sie nic nie sciaga
Odpowiedzi: 20
SLAY3R:Moźe decyzję o tym jakie linki usuwać pozostawisz nam?
Z resztą moderatorów doszliśmy do wspólnego wniosku co ma być usuwane, a co nie i nic na to nie poradzisz.
Spoko, przeciez ja nie napisałem źe jestem przeciwny, tylko napisałem, źe niedługo moźe dojsc do sytuacji, źe 90% stron w sieci nie bedzie się nadawała do "zlinkowania"
A Waszą prace oceniam bardzo pozytywnie.
Z resztą moderatorów doszliśmy do wspólnego wniosku co ma być usuwane, a co nie i nic na to nie poradzisz.
Spoko, przeciez ja nie napisałem źe jestem przeciwny, tylko napisałem, źe niedługo moźe dojsc do sytuacji, źe 90% stron w sieci nie bedzie się nadawała do "zlinkowania"
Niestety sex jest mi obcy nie lubię panów ani pań. Wolę pustą gadkę tzw. moderatorów(od siedmiu boleści).
Daj spokoj SLAY3R. Nie widzisz, ze zagaduje, bo chce sie z kims umowic ? Ale pomylil adresy :mrgreen: .SLAY3R:A tobie dwa...... !!!
P.S. Ja przynajmniej z gejami nie gadam :P :lol: .
wiedom:Mam zdanie na temat moderatorów: ch.. wam w du.. Jesteście zakłamani. Chyba nie dacie mi za to bana? :D Judasze.
Coź za konstruktywna wypowiedź :? heh
A tobie dwa...... !!!
wiedom:Mam zdanie na temat moderatorów: ch.. wam w du.. Jesteście zakłamani. Chyba nie dacie mi za to bana? :D Judasze.
lol, powiem Ci, źe Twoój text jest przedni, ale my raczej nie z tych :wink: – zdecydowanie wolimy płeć przeciwną.
ale specjalnie dla Ciebie wyszukałem pupcię na którą moźesz sobie wieczorami popatrzeć :
tylko nie szalej za bardzo !
Gdybysmy szukali partnera to bedziemy pamietac, ze masz takie sklonnosci. A jezeli szukasz odpowiedniej strony dla gejow, to wejdz moze na http://www.gejowo.pl/ bo tam jest dla Ciebie miejsce.wiedom:Mam zdanie na temat moderatorów: ch.. wam w du..
Gdybysmy szukali partnera to bedziemy pamietac, ze masz takie sklonnosci. A jezeli szukasz odpowiedniej strony dla gejow, to wejdz moze na http://www.gejowo.pl/ bo tam jest dla Ciebie miejsce.wiedom:Mam zdanie na temat moderatorów: ch.. wam w du..
Slay3r a tego to nie zauwaźyłeś? :lol:
Pozatym nie rozumeim! forum jak foruM! Skoro jest topic o Emule to daje! kozakz
Wysłany: 3 Wrzesień 2003, 19:33:42 Temat postu:
Zawsze teź moźna poczytać na http://donkey.outs.pl/
Wysłany: 3 Wrzesień 2003, 19:33:42 Temat postu:
Zawsze teź moźna poczytać na http://donkey.outs.pl/
Pozdrówki
Pozdrówki
Moźe decyzję o tym jakie linki usuwać pozostawisz nam?
CHECK–IT:Link został usunięty –Forum o Emule i Edonkey ...Zamknijcie topic bo nie ma co tu rozwlekać tematu..
––– SLAY3R –––
A to z tego powodu, źe prowadził on do strony z linkami do emula :?
Ja wiem, źe sie bardzo staracie by na forum nie było źadnych cracków, warezu itp. Ale bez przesady... Samo umieszczanie linków do emula nie jest przestepstwem. Dopiero pobieranie się nim staje. Nie mówię, źe źle zrobiony wypikuwując ten adres (z resztą doskonale mi znany), ale powinno sie ustalic jasne zasady co wolno, a co nie. Bo moźe niedługo dojśc do paranoi, źe nie bedzie mozna podawać linku do np. WP, bo na jej stronach znajdują się linki od tego typu stron, a sie znajdują...
Tomekk:
A jak ja powinienem mieć ustawionego eMule ??
I ile ewentualnie się czeka ??
Bo mam wrzuciłem 2 pliki, ale nie chce ich ściągać.
Jakie masz łącze?
zresztą looknij tutaj
tam znajdziesz dosłownie wszystko na temat mułka :wink:
Link został usunięty –Forum o Emule i Edonkey ...Zamknijcie topic bo nie ma co tu rozwlekać tematu..
––– SLAY3R –––
––– SLAY3R –––
Emule jest najlepsze, tylko trzeba byc cierpliwym... Najlepsze serwery: Razorback i Probenprinzy, nie wiem co się stało ze Silent bobem, ale jakby się pojawił z powrotem to teź polecam.
A moźe mi podacie najlepszy serwerek do którego mam się podłączyć ??
A moźe mi podacie najlepszy serwerek do którego mam się podłączyć ??