Emule
Witam wszystkich. Mam problem z emule i jeszcze niekórymi innymi programami P2P. Szczegolnie emule ten stan się trzyma od wczoraj myślałem źe to awaria tymczasowa serwera ale poszedłem do kolegi i jemu weszło normalnie na Razorback2 a mi nie wchodzi ani na ten ani na źaden inny :( tak samo z programem TrustyFiles on się łączy tylko do sieci Kazaa a do reszty nie. Jesli przeoczyłem jakąś informacje to prosze o pytanie i z góry dziekuję za pomoc.
Odpowiedzi: 10
uxs900:ja tez mam ten problem z p2p winxp sp2
poczytaj temat pokrewny, 14 post od góry podany patch na zmianę ilości połączeń TCP:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=22070&postdays=0&postorder=asc&start=0
Skoro masz SP2 to nic dziwnego ale u mnie juz wszystko dziala jak nalezy to bylo przez mojego dostawce internetowego :D
no i mam siec radiowa Lan w bloku
corning:...a jaki masz rodzaj łącza, bo ostatni czasy w sieciach osiedlowych nagminnie blokowane, są porty obsługiwane sieć p2p.
ja tez mam ten problem z p2p winxp sp2
Nie to jest Win XP bez niczego po za ochromani przez wirusamo Sasses oraz Worm Blaster
System to winxp? SP2 teź jest?
Ja mam łącze 512128 kb/s
...a jaki masz rodzaj łącza, bo ostatni czasy w sieciach osiedlowych nagminnie blokowane, są porty obsługiwane sieć p2p.
niestety taki numer nie przejdzie poniewaz ja mam HIGH ID i nigdy nie bylo problemu tylko teraz nagle a liste serwerow mam nową bo reinstalowalem emule i ją sciągnełem no i dzis problem jest nadal
...jeźeli masz LowID to wbicie się na hub Razorback2 moźe być dość trudne, oni mają określoną minimalną ilość uźytkowników z LowID. Natomiast, jeśli chodzi o pozostałe hub–y to moźe spróbuj ściągnąć nową listę hub–ów.
Strona 1 / 1