emule
mam dwa pytania:
1. Co oznacza ikonka która pojawia się przy ikonce ściąganego pliku (wygląda jak litera "i" i jest koloru zielonego (jakby ktoś nie wiedział o co chodzi to dodaje obrazek)
2. Ściągam pewien duźy plik (jest on spakowany winrarem) pobrało się go juź ponad 50% i kiedy chcę włączyć podgląd (klikam prawym przyciskiem na ściąganym pliku i wybieram z menu [podgląd] to wyświetla mi sie informacja źe emule nie moźe odzyskać archiwum. Czy wiecie moźe co to oznacza??
(gdybyście teź nie rozumieli o co mi chodzi to teź zamieszczam obrazek)Moźe to archiwum jest uszkodzone i nie warto ściągać go dalej?
Z góry dzięki za odpowiedź.
1. Co oznacza ikonka która pojawia się przy ikonce ściąganego pliku (wygląda jak litera "i" i jest koloru zielonego (jakby ktoś nie wiedział o co chodzi to dodaje obrazek)
2. Ściągam pewien duźy plik (jest on spakowany winrarem) pobrało się go juź ponad 50% i kiedy chcę włączyć podgląd (klikam prawym przyciskiem na ściąganym pliku i wybieram z menu [podgląd] to wyświetla mi sie informacja źe emule nie moźe odzyskać archiwum. Czy wiecie moźe co to oznacza??
(gdybyście teź nie rozumieli o co mi chodzi to teź zamieszczam obrazek)Moźe to archiwum jest uszkodzone i nie warto ściągać go dalej?
Z góry dzięki za odpowiedź.
Odpowiedzi: 8
wileki dzięki za pomoc jestem waszym dłuźnikiem do końca źycia. Jeszcze raz bardzo wam dziękuje
Damianos:Czyli przy pobieraniu tegoź pliku mam ustawić priorytet na: Wysoki?
1) Nie przy pobieraniu, a wysyłaniu.
2) Nie masz, a moźesz – twoja wola.
Czyli przy pobieraniu tegoź pliku mam ustawić priorytet na: Wysoki?
Damianos:Co oznacza to release?
Najwyzszy priorytet udostepnianych plikow
IMHO dobrze bedzie jak poszukasz na google jakiegoś FAQ o Emulu. Wszystkiego się dowiesz. Moźe ma on teź jakąś pomoc weń wbudowaną?
ściągam sobie pewien plik i jeden gościu napisał tam taki komentarz:
"Dałem release, Wy teź tak zróbcie"
Co oznacza to release? bo nie rozumiem o co mu chodzi.
"Dałem release, Wy teź tak zróbcie"
Co oznacza to release? bo nie rozumiem o co mu chodzi.
IMHO mająć fragmenty tylko tego pliku winrar, i jeszcze moźe w dodatku brak pierwszego kawałka. W takim wypadku to się nie zaglądnie do takiegoź archiwum.
Ad1.Tzn ze sa komentarze
Ad2.Bardzo mozliwe.
Ad2.Bardzo mozliwe.
Strona 1 / 1