eMule ustawienia
Mam zainstalowane eMule 0.45b PL i Neostradę 512.
Przeczytałem kilkanaście postów i informacji w internecie na temat konfiguracji tego programu i doszedłem do wniosku, źe konfiguracja nie zaleźy tylko od szybkości złącza internetowego i kolejki w emulku. Moźe ja nie kapuje ale wszystkie informacje na temat konfiguracji są rozpatrywane pod tym kontem. Konfigurowałem róźnie w zaleźności od kolejnych informacji i nic, emulek jak stał tak stoi, zmieniają się tylko wartści źródeł.
Jeźeli ma ktoś jeszcze coś do dodania to bardzo proszę o posty.
Pozdrowienia i dzięki :D
Przeczytałem kilkanaście postów i informacji w internecie na temat konfiguracji tego programu i doszedłem do wniosku, źe konfiguracja nie zaleźy tylko od szybkości złącza internetowego i kolejki w emulku. Moźe ja nie kapuje ale wszystkie informacje na temat konfiguracji są rozpatrywane pod tym kontem. Konfigurowałem róźnie w zaleźności od kolejnych informacji i nic, emulek jak stał tak stoi, zmieniają się tylko wartści źródeł.
Jeźeli ma ktoś jeszcze coś do dodania to bardzo proszę o posty.
Pozdrowienia i dzięki :D
Odpowiedzi: 3
Marek2:emulek jak stał tak stoi, zmieniają się tylko wartści źródeł.
emul sie baardzo długo potrafi rozkręcać zwłaszcza jak uzywa sie go pierwszy raz, bo nabija kredyty za wysłyłanie
ja proponuje zebys spróbował eDonkey.. opiera sie na tym samym co emule, ale nie ma kredytów przez co szybciej sie powinien łaczyc
dobrze by bylo gdybys miał odblokowany port lub zewnetrzne IP
IMHO to pokombinuj z wersjami emula ,u mnie naprzyklad bardzo dobrze spisuje sie EmulePlus , a z Pawciem czasami były problemy.
no ja mam lącze coś ok. 256 kB , ale ściągam pliki z prędkością do 30 kB lącznie.nie wiem czemu nie szybciej.kolega ma taki sam net ,a opowiadał mi źe mu szły z predkością 500kB.ja mu nie wierze,ale mowił taki bajki.
Strona 1 / 1