Emule Plus v1.1d

hej mam sprawe uzywawam takiego emula czy on jest dobry i mam taka sprawe mam neo128 czemu na emulu mam transfer 2 czasami 4 kb czemu taki mały?? jak go skonfigurowac?

Odpowiedzi: 5

no ale czy te pliki ktore mam na starym emulu bede mogl je przeniesc do tamtego emula (nowego)jesli tak to jak?
bios88
Dodano
24.10.2005 22:36:10
Zmień eMule plus na zwykłą 0,46c to pierwsza rzecz. Druga to nic nie konfigurujesz w eMuli jeźeli chodzi o transer. W zaleźnoci jakie masz łącze przy instalu zaznaczasz odpowiedni transfer i wiesz juź z jaką max.przędkościa będziesz ciągnąć na swoim łączu. Co do czeknia to eMula kolejkuje userów dlatego czasami trzeba czekać. Ale osiołek 0,46c jest najlepszym rozwiązaniem. :wink: Pozdro.
moohomor
Dodano
24.10.2005 20:15:43
Rozumiem ze chodzi Ci o sytuacje gdy user od ktorego jest pobierany plik rozłączy się. Rozwiazanie bardzo proste: Wchodzisz w opcje Download Queue, klikasz po lewej w folder Download, po prawej pojawiają Ci sie pliki do sciagniecia w kolejce, klikasz prawym na wybrany plik i wybierasz opcje search for alternates. Program wyszukuje tzw. TTH czyli pliki z identyczną strukturą gdy juz tego dokona zaznaczasz wszytkie pliki klikasz prawym i wybierasz Download to... i wskazujesz sciezke pliku do ktorego ma nawiazac sciaganie. W ten sposob zyskujesz nowych userow z ktorymi DC bedzie probował się polaczyc az do uzyskania połaczenia. Warto tez łaczyc się w opcji Active podajac stałe IP. Inną kwestią są odpowiednie HUB`y ale to juz nie rozmowa na łamach forum :)
AdasB
Dodano
24.10.2005 16:29:49
ja lubie dc++ ale mam problemy z nm tzn jak sciagam jakis duzy plik np film i naprzyklad sciagne 500mb to jak potem kontynuowac sciaganie
bios88
Dodano
24.10.2005 12:22:01
Ja bym wogole zamienil E"muła" na DC.. ale wracając do odpowiedzi to emul potrzebuje podobnie jak Torrenty troche czasu zeby się rozkrecic, wazne jest tez do jakiego servera sie podlaczyles i ile udostepniasz danych.
AdasB
Dodano
24.10.2005 11:15:47
bios88
Dodano:
24.10.2005 10:07:12
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1