eMule (Osiołek) – zna się ktoś na tym ?
Przez cały czas ściągałem pliki przez Kazaa ale zauwaźyłem źe eMule znajduje bardzo duźo rzeczy których nie ma na Kazaa. Ale nie bardzo qmam o co chodzi z tymi źródłami i tylmi kolorami co one znaczą?
i na test wpisałem kilak zdjec ok 20 i nie sciaga mi ich od 2 dni ??? czemu ? jeste, połacząny z jakimis serverami. ...
Albo chodziaź gdzie moge poczytać o tym programie ?
i na test wpisałem kilak zdjec ok 20 i nie sciaga mi ich od 2 dni ??? czemu ? jeste, połacząny z jakimis serverami. ...
Albo chodziaź gdzie moge poczytać o tym programie ?
Odpowiedzi: 10
TUTAJ znajdziesz wszystko co potrzebne ci do szczęscia Polecam :wink:
Są do tego jakieś programiki, jednak w większości wypadków – jeźeli masz ściągnięty początek i koniec pliku moźna sobie podejrzeć ręcznie.
Najpierw musisz się dowiedzieć jaki numer przypisano temu plikowi. Kliknij w sekcji Transfer prawym na ten teledysk i wybierz informacje o pliku. Gdzieś tam bedzie ścieźka do pliku met – początek jego nazwy to przypisany numer. Jak juź to wiesz udajesz się do folderu '...eMule emp' i kopiujesz plik o odpowiedniej nazwie. Jeśli np. plik met zaczynał się od 003, to skopiuj gdzieś plik 003.part. Teraz musisz zmienić rozszerzenie tego skopiowanego pliku na to, które ma on mieć (pewnie mpg albo avi). Teraz moźesz go spróbowac otworzyć np. w ALLPlayerze.
POZDRAWIAM, PAWEK.
Najpierw musisz się dowiedzieć jaki numer przypisano temu plikowi. Kliknij w sekcji Transfer prawym na ten teledysk i wybierz informacje o pliku. Gdzieś tam bedzie ścieźka do pliku met – początek jego nazwy to przypisany numer. Jak juź to wiesz udajesz się do folderu '...eMule emp' i kopiujesz plik o odpowiedniej nazwie. Jeśli np. plik met zaczynał się od 003, to skopiuj gdzieś plik 003.part. Teraz musisz zmienić rozszerzenie tego skopiowanego pliku na to, które ma on mieć (pewnie mpg albo avi). Teraz moźesz go spróbowac otworzyć np. w ALLPlayerze.
POZDRAWIAM, PAWEK.
Juź wszystko jest ok dzieki bardzo ale mam eszcze jedne problem ..... czy ktoś moźe mi odpowiedzieć ale bez rzadnych linków tylko tu i teraz :D
Nie mogę brać podglądów tego co się ściaga..
Np mam teledysk ściagniety 80% i biorę na niego prawy i podgląd i nic i tak ze wszsytkimi plikami wideo ??
Jak moźna zrobić podgląd PLISSS WAŻNE
Z GORY DZIĘKI
Nie mogę brać podglądów tego co się ściaga..
Np mam teledysk ściagniety 80% i biorę na niego prawy i podgląd i nic i tak ze wszsytkimi plikami wideo ??
Jak moźna zrobić podgląd PLISSS WAŻNE
Z GORY DZIĘKI
Wszelkie watpliwości rozwiejecie jak poczytacie forum, do krtórego neo340 podał link :!:
mynajms:co trzeba dokładnie zrobić źeby połączył z serwerem(wpisuję tam swoje namiary)ale mnie nie łączy i nie wiem co robie źle
Potrzebujesz plik server.met http://www.astercity.net/~piotreq/server.met kopiujesz go do katalogu config w emule i gotowe
Problem z łączem dotyczyć moźe Twojego adresu IP. W niektorych sieciach jeśli jest prywatny ( sieciowy ) to masz pozamiatane. Musisz wybrać opcję adresu publicznego, jak jest na przykładzie sieci Astra w Warszawie. W innych sprawa dotyczyć moźe firewalla serwewrowego lub wyłączenia portów. Emula przrerobiłem więc wiem co i jak
co trzeba dokładnie zrobić źeby połączył z serwerem(wpisuję tam swoje namiary)ale mnie nie łączy i nie wiem co robie źle
Nie scagj zdjęc emulem. Ten soft nadaje się głównie do filmów, gier – a więc wiekszych plików.
Na tym forum juź było pisane (np. przeze mnie) o kolorach w eMule. :D
http://donkey.outs.pl/tam znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania dot. muła i osła :D
Strona 1 / 1