eMul'e co jakiś czas sam zmienia serwery
eMul'e Co jakiś czas sam zmienia serwery(dzieje się to na razorback 2.0 bo tylko z niego kozystam i na nim mam najlepsze osiagi) nie wiem co robic bo jest to strasznie denerwujace. wczesniej mialem neostrade 128 a teraz mam 512 i wszystko bylo dobrze do czasu aktualizacji eMul'a.
Odpowiedzi: 2
dzieki za pomoc, jak na razie się nie rozłancza :P
Jest to normalne zachowanie mula, jesli jakis serwer zostanie wylaczony, lub z innych przyczyn utracisz z nim polaczenie mul podpina Cie pod inny serwer.
Po pierwsze w emule wlacz opcje "Podlaczaj tylko do statycznych serwerow", po drugie zmnien po ilu nieudanych proba polaczenia emule ma go usuwac z listy, wpisz tam, np 10. I po trzecie tam gdzie masz liste serwerow , kliknij prawym na razora i wybierz opcje "Dodaj ten serwer do listy statycznych serwerow"
Po pierwsze w emule wlacz opcje "Podlaczaj tylko do statycznych serwerow", po drugie zmnien po ilu nieudanych proba polaczenia emule ma go usuwac z listy, wpisz tam, np 10. I po trzecie tam gdzie masz liste serwerow , kliknij prawym na razora i wybierz opcje "Dodaj ten serwer do listy statycznych serwerow"
Strona 1 / 1