emule–– blacklisted.
nie mogę się podłączyć się do źadnego serwera
przy kaźdej próbie połączenia wyskakuje takie cuś
wiem źe to wszystko jest dlatego źe wcześniej niczego nie udostępniałam
teraz mam zamiar się poprawić :lol:
tylko co mam zrobić by takie komunikaty nie wyskakiwały mi więcej :?:
przy kaźdej próbie połączenia wyskakuje takie cuś
2006–01–21 19:27:25: Błąd ChezToff (Serveur Fr) (213.186.60.106:4661) – Connection refused. Your IP is currently blacklisted.
2006–01–21 19:28:05: Błąd krytyczny przy podłączaniu, upewnij się źe masz połączenie z internetem
wiem źe to wszystko jest dlatego źe wcześniej niczego nie udostępniałam
teraz mam zamiar się poprawić :lol:
tylko co mam zrobić by takie komunikaty nie wyskakiwały mi więcej :?:
Odpowiedzi: 4
nie jest to sieć osiedlowa :?
raczej ja wiem :? mam internet z jakiejś nieznanej prowadzącej działalność jedynie w rejonie mojego województwa
raczej ja wiem :? mam internet z jakiejś nieznanej prowadzącej działalność jedynie w rejonie mojego województwa
kot88:mam stałe łącze
jeśli chodzi o inne sieci to w gnutelli nikt mnie nie banuje wszystko jest dobrze
mettal pytal czy masz stałe czy zmienne ip a nie czy masz stale łacze. Skąd masz internet? Neostrada, kablówka, jakas sieć osiedlowa? A jesli chodzi o sieć to mettalowi chodzilo właściwie o to co wyźej, czyli czy np. nie jesteś w jakis sieci osiedlowej (np. neostrada dzielona routerem na kilka kompow)?
mam stałe łącze
jeśli chodzi o inne sieci to w gnutelli nikt mnie nie banuje wszystko jest dobrze
To ze nic nie udostepniasz, niekoniecznie jest powodem tego ze trafil twoj IP na BlackListe. Zawsze jesli cos sciagasz, dane juz w trakcje pobierania przez Ciebie sa automatycznie udostepniane. Za brak share servery bardzo zadko banuja.
Powodw zbanowania moze byc calkiem inny, wpisz w szukajke forumowa "blacklisted" bo byl juz kiedys podobny temat..
A masz zmienne IP, czy stale, a moze jestes w jakiejs sieci, ktos inny zarobil Bana od serwerow a ty teraz masz problem ?
Powodw zbanowania moze byc calkiem inny, wpisz w szukajke forumowa "blacklisted" bo byl juz kiedys podobny temat..
A masz zmienne IP, czy stale, a moze jestes w jakiejs sieci, ktos inny zarobil Bana od serwerow a ty teraz masz problem ?
Strona 1 / 1