Emule a porty i ściąganie
Jak się otwiera porty w Emule v0.47a?Bo słyszałem,źe wtedy będzie ściągał szybciej:) tka słyszałem.Jak emulek sprawdza porty na tej stronie internetowej to mu się to nieudaje.Co mam zrobić,źeby byłe aktywne iczy przyśpieszy ściąganie plików?Jak skonfigurować osła na lana PAY 320 w Łodzi–bo tego nie wiem?Dziękuje za pomoc!!!
Odpowiedzi: 9
Ile u Was kosztuje Ip publiczne?
Co ....łaska , ale minimum zgrzewka Żywca :P :lol:
Ip publiczne w moim przypadku kosztuje 18.30 zł na miesiac(czy to duźo).Zrezygnowałem,przyśpieszyłem internet o dyszkę i teraz jest juź lepiej.Ale czy dobrze zrobiłem? Ile u Was kosztuje Ip publiczne?
Aha czyli porty dostanę od usługodawcy tak?
Gavek007:.... potem otworzyc porty w eMule TCP 4662 4672 UPD(ale ja właśnie te porty ma w konfiguracji wpisanie).
To wcale nie muszą być akurat te porty
Czy dobrze zrozumiałem
Mam pójśc do "operatora mojego Internetu"–PAY
I wykupic Ip publiczne tak wtedy szybciej Internet będzie śmigał tak .Ile Ip publiczy kosztuje mam nadzieje,źe to nie jest wielka inwestycja?A potem otworzyc porty w eMule TCP 4662 4672 UPD(ale ja właśnie te porty ma w konfiguracji wpisanie).
Mam pójśc do "operatora mojego Internetu"–PAY
I wykupic Ip publiczne tak wtedy szybciej Internet będzie śmigał tak .Ile Ip publiczy kosztuje mam nadzieje,źe to nie jest wielka inwestycja?A potem otworzyc porty w eMule TCP 4662 4672 UPD(ale ja właśnie te porty ma w konfiguracji wpisanie).
Jezeli masz LAN, masz zablokowane porty na stałe chyba ze Admin ci odblokuje i zadnym programem ich nie odblokujesz.
A do High ID potrzebujesz odblokowane porty TCP 4662 4672 UPD.
Mozna jescze uźyc tunelowania ale to jest "raczej" nie legalne.
A do High ID potrzebujesz odblokowane porty TCP 4662 4672 UPD.
Mozna jescze uźyc tunelowania ale to jest "raczej" nie legalne.
Gavek007:Nie mam publicznego Ip?A firewalla mam systemowego i co mam zrobić?
Nic .
Firewall systemowy nie ma z uzyskaniem HighId nic wspólnego.
Nie mam publicznego Ip?A firewalla mam systemowego i co mam zrobić?
Masz publiczne IP? Bo bez tego lub chociaź przekierowania portów na których działa program ani rusz.
No i jeźeli masz jakiś firewall w komputerze zainstalowany to musisz w nim odpowiednie porty odblokować.
No i jeźeli masz jakiś firewall w komputerze zainstalowany to musisz w nim odpowiednie porty odblokować.
Strona 1 / 1