Emulator
Siemka jestem tu nowy i mam pewien problem.Mam gre medal Of Honor na play station {plej stenszyn} i potrzebuje emulatora do tej gry .Jeśli znacie taką strone to bardzo prosze źebyście mi ją napisali w odpowiedziach. potrzebuje tego emulatora prosze was o pomoc. dzięki :cry: :wink:
Odpowiedzi: 4
Dzięki za cenne informacje :wink: :)
Sheriff:jesli chodzi o medala to ciezko bedzie sie gralo na emulatorze w ta gre [zreszta dziwne ze na PS mozna w to grac :)]. W sklepie za sume ok 30zl dostaniesz medal of honor allied assault, skorzystasz i z myszki w grze jak i z o wiele lepszej grafiki niz ta jaka miales na plejaku :)
nie powiedział bym.. nie kaźdy medal of honor wyszedł na PC(Moh: rising sun i ten wcześniejszy)
Zajrzyj tutaj http://www.psemu.pl/
jesli chodzi o medala to ciezko bedzie sie gralo na emulatorze w ta gre [zreszta dziwne ze na PS mozna w to grac :)]. W sklepie za sume ok 30zl dostaniesz medal of honor allied assault, skorzystasz i z myszki w grze jak i z o wiele lepszej grafiki niz ta jaka miales na plejaku :)
A jesli sie uparles na emulatora PS to musisz miec dobry sprzet aby taka gre odpalic na PC. Dobrym i malo wadliwym programem do emulacji jest ePSXe. o ile dobrze pamietam do tego aby odpalic jakakolwiek gre musisz sciagnac pluginy odpowiadajace za grafike i dzwiek bo te zawarte w programie sa biedne i czesto nie daja rady przy odpalaniu gry i emulator sie po prostu wiesza. wiecej informacji znajdziesz na www.google.pl ;)
A jesli sie uparles na emulatora PS to musisz miec dobry sprzet aby taka gre odpalic na PC. Dobrym i malo wadliwym programem do emulacji jest ePSXe. o ile dobrze pamietam do tego aby odpalic jakakolwiek gre musisz sciagnac pluginy odpowiadajace za grafike i dzwiek bo te zawarte w programie sa biedne i czesto nie daja rady przy odpalaniu gry i emulator sie po prostu wiesza. wiecej informacji znajdziesz na www.google.pl ;)
Strona 1 / 1