Emulator sun andreas
mam pytanko czy jest gdzies na necie emulator na pc z ps2 gry sun andreas. jezeli tak (i ktos zna www)to prosze o pomoc ..szukalem ale jakos znalezc niemoglem.... :?
z gory dzieki za pomoc
z gory dzieki za pomoc
Odpowiedzi: 19
sprawdź na grandtheftauto.com
Sprawdziłem na www.gry.wp.pl i tam są takie wymagania napisane:
Nie ma nic o obsłudze directx 9.
Wymagania:
Windows 2000/XP
Pentium III 1 GHz
256 MB RAM
karta graficzna 64 MB
3.6 GB HDD
DVD–Rom
Sprawdziłem na www.gry.wp.pl i tam są takie wymagania napisane:
Wymagania:
Windows 2000/XP
Pentium III 1 GHz
256 MB RAM
karta graficzna 64 MB
3.6 GB HDD
DVD–Rom
MarcinX:Wolumin:Ups :roll: ale wpadka. Myslałem źe jeszcze nie ma ofcjalnych wymagań. Mam nadzije źe na mojej MSI GF4MX440 jeszcze trochę pociągne (MSI podobno najlepsza z tej serii :D )
Nie,nie pociągnie.
Przeca pisze min. Gf3 lub 4 ale nie Mx bo to oberźnięta wersja.
niekoniecznie. zresztą co my tu bedziemy gdybać. Okaźe sie wkrótce.
Oby te wymagania się zmieniły. Juź duźy szok przeźyłem jak się okazało źe DRIV3R nie chodzi na MXach. Nie chce tego znowu przechodzić.
Wolumin:Ups :roll: ale wpadka. Myslałem źe jeszcze nie ma ofcjalnych wymagań. Mam nadzije źe na mojej MSI GF4MX440 jeszcze trochę pociągne (MSI podobno najlepsza z tej serii :D )
Nie,nie pociągnie.
Przeca pisze min. Gf3 lub 4 ale nie Mx bo to oberźnięta wersja.
Ups :roll: ale wpadka. Myslałem źe jeszcze nie ma ofcjalnych wymagań. Mam nadzije źe na mojej MSI GF4MX440 jeszcze trochę pociągne (MSI podobno najlepsza z tej serii :D )
Oficjalne wymagania sprzętowe:
Wymagania minimalne
1GHz Intel Pentium III lub AMD Athlon Processor
256MB RAM'u
Napęd DVD–ROM 8x
3.6 GB wolnej przestrzeni na twardym dysku
Karta Graficzna 64MB z obsługą DirectX 9 ("GeForce3" lub lepsze)
Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9
Klawiatura oraz myszka
Wymagania Zalecane:
Intel Pentium 4 lub AMD Athlon XP processor (albo lepszy)
384(+) MB RAM'u
Napęd DVD–ROM 16x
4.7 GB wolnej przestrzeni na dysku twardym
Karta Graficzna 128(+) MB kompatybilna z DirectX 9 ("GeForce4" lub lepsza)
Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9
Game pad z dwoma analogowymi gałkami
Klawiatura oraz myszka
informacje pobrane z http://www.gtareview.com. Z tego wynika iź Pixel shader będzie ale nie obowiązkowy... Czyli tak jak powinno być bo nie kaźdy musi mieć super sprzęt.
Pozdrawiam
Narazie źaden emulator nie odpala SA ale Emu PCSX2 jest na najlepszej drodze źeby tego dokonać. Zajrzyjcie na strone www.pcsx2.net a sami się przekonacie. Emu ten odpala juź duźo gier ale nadal są słabe prędkości.
A ja mam tera trochę inne pytanie. Zostało juź parę dni do premiery GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS. Jak myślicie jakie bedzie miało min. wymagania?? Modlę się źeby nie był obowiązkowy PIXEL SHADER bo wtedy się zabiję. Według moich domyśleń to będzie 1500Mhz, 256 lub 384 RAM i GPU GeForce4.
A ja mam tera trochę inne pytanie. Zostało juź parę dni do premiery GRAND THEFT AUTO SAN ANDREAS. Jak myślicie jakie bedzie miało min. wymagania?? Modlę się źeby nie był obowiązkowy PIXEL SHADER bo wtedy się zabiję. Według moich domyśleń to będzie 1500Mhz, 256 lub 384 RAM i GPU GeForce4.
Premiera Grand Theft Auto: San Andreas na PC oraz Xboxa w Europie zaplanowana jest na 10 czerwca 2005 natomiast w USA na 7 czerwca. GTA:SA w Polsce ukaźe się najprawdopodobniej 20 czerwca
info z tad
Cierpliwi, hehe. Na oficjalnej stronie jest napisane ze 7 czerwca ma być mi tam wsumie pasuje akurat wróce z Włoch i bede mógł pograć :lol:
no fakt teraz pisze juz ze 15. A wyjdzie gra napewno w czerwcu. Bądźmy cierpliwi :) (łatwo mówić, wiem wiem :P )
adik154:
Wkońcu sam juź nie wiem kiedy ona ma mieć premiere :P
Na stronie playa pisze źe 01.06.2005 :wink:
http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=2965
Teraz na tej stronie jest napisane źe premiera jest 15.06.2005 :cry: czy ktoś wie oficjalnie kiedy bedzie ta gierca :?:
Super wlasnie w dzien dziecka prmiera, ponac wypasiona gierka bedzie jak ja juz sie zachwycam DRiverem 3 to co dpoiero GTASA. Soczyscie :D
borek371:mam pytanko czy jest gdzies na necie emulator na pc z ps2 gry sun andreas. jezeli tak (i ktos zna www)to prosze o pomoc ..szukalem ale jakos znalezc niemoglem.... :?
z gory dzieki za pomoc
nie sun a San :P I dokładnie poczekaj do 8 czerwca (USA) 10 czerwca (Europa) i bedziesz mógł pociupać w wersje na PC :) Ajj juz sie nie moge doczekać :wink:
Edit
Wkońcu sam juź nie wiem kiedy ona ma mieć premiere :P
Na stronie playa pisze źe 01.06.2005 :wink:
http://www.play.com.pl/index.php?go=opis&&id=2965
na forum była juź rozmowa o san andreas.lepiej się nie naraźać.
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=30930&highlight=san+andreas
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=30930&highlight=san+andreas
a moze przykleic jakis topic nt. tego emu +_+
bo to sie wqrzające robi.. na wiekszosci forach temat nr. 382783 pt. "emulator PS2 i SA!??"
sa emulatory tylko nie działają, jak masz mocny komp albo troche szczęscia i nie zawiesi sie na logach to dobrniesz do menu (+ zapewne masa błędów w texturach) ale juz sobie dalej nie pograsz (i to sie tyczy własciwie kazdej gry pod emu ps2)
zresztą 2–8fps'a to troche mało zeby miec radoche z grania...
bo to sie wqrzające robi.. na wiekszosci forach temat nr. 382783 pt. "emulator PS2 i SA!??"
sa emulatory tylko nie działają, jak masz mocny komp albo troche szczęscia i nie zawiesi sie na logach to dobrniesz do menu (+ zapewne masa błędów w texturach) ale juz sobie dalej nie pograsz (i to sie tyczy własciwie kazdej gry pod emu ps2)
zresztą 2–8fps'a to troche mało zeby miec radoche z grania...
nie, poczekaj 2 tyg. i masz na PC
nie, poczekaj 2 tyg. i masz na PC
Strona 1 / 1