Emulator Playstation na Xp!
Dlaczego emulatory playstation takie jak Vgs czy bleem nie "pasują" do Windowsa XP.Proszę o odpowiedź.
Odpowiedzi: 20
Witam!! ja teź jestem zainteresowany tym biosem :))
oto mój adresik na poczte:) mario.wloclawek@poczta.onet.pl
oto mój adresik na poczte:) mario.wloclawek@poczta.onet.pl
pazdzioch–wawa:i po co te zbedne posty :?:
Żebys mógł się wykazać "czujnością'.
i po co te zbedne posty :?:
Rebe:Bobi_robert:EL NINO:Chyba nie bedziesz tu zdawal relacji z kazdej czynnosci wykonanej w ciagu dnia ? Bo IMO nikogo to nie interesuje.pazdzioch–wawa:własnie sobie zassałem, teraz musze skrecic jakąsfre na PS
Do tego słuza blogi jesli masz potrzebe podzielenia sie z innymi swoimi przezyciami to załoz i prowadz
To rada, jak mniemam, z wlasnych doświadczeń :mrgreen:
A dobrze miemasz cos ostatnio :mrgreen:
Tak z doswiadczen gdyz raz przez przypadek znalazlem sie na takim blogu i zdarzylem co nieco pamietnikarstwa przeczytac
PS. Nie praktykuje jezeli o to chodzi :P
Bobi_robert:EL NINO:Chyba nie bedziesz tu zdawal relacji z kazdej czynnosci wykonanej w ciagu dnia ? Bo IMO nikogo to nie interesuje.pazdzioch–wawa:własnie sobie zassałem, teraz musze skrecic jakąsfre na PS
Do tego słuza blogi jesli masz potrzebe podzielenia sie z innymi swoimi przezyciami to załoz i prowadz
To rada, jak mniemam, z wlasnych doświadczeń :mrgreen:
EL NINO:Chyba nie bedziesz tu zdawal relacji z kazdej czynnosci wykonanej w ciagu dnia ? Bo IMO nikogo to nie interesuje.pazdzioch–wawa:własnie sobie zassałem, teraz musze skrecic jakąsfre na PS
Chyba nie bedziesz tu zdawal relacji z kazdej czynnosci wykonanej w ciagu dnia ? Bo IMO nikogo to nie interesuje.pazdzioch–wawa:własnie sobie zassałem, teraz musze skrecic jakąsfre na PS
własnie sobie zassałem, teraz musze skrecic jakąsfre na PS
SLAY3R Moźna prosić o ten plik z biosem i graficzny poradę gdzie wgrywa się ten plik bo nazwa wgraj do biosu nic mi nie mówi–Laik
jawalek@poczta.onet.pl
Pozdrawiam
jawalek@poczta.onet.pl
Pozdrawiam
... a ja tylko zapytałem o GRY na Playstation..?
"FATman" – nie bardzo czaje o co chodzi.. W tym temacie dopiero raczkuje..
"FATman" – nie bardzo czaje o co chodzi.. W tym temacie dopiero raczkuje..
A datę postu widziałeś. Duźo się przez ten rok zmieniło.
Poza tym ściągnij ten plik i powiedz mi czy tam jest bios :)
Poza tym ściągnij ten plik i powiedz mi czy tam jest bios :)
SLAY3R:Daj maila to ci zaraz wyślę bios. pliczek waźy 512 kb. Wźuca się go do folderu bios. A biosa tam nie masz bo rozpowszechnianie biosa od psx'a jest nielegalne.
No Bardzo jestem zaskoczony źe moderator łamie prawo i zachęca do tego innych uźytkowników forum.
To znaczy źe od tej chwili moźna podawać linki do stronek z warezem. Hurra :twisted:
Emulacja co tu dodac na mojej stronie jest emulator VGS + emulatorex cd–romu gratis gdybys nie miał orginalnych PSX games.
http://metalslug.hitnews.pl/pl/emulatory.php
Emulatory PSX sa na samej dole; :wink:
http://metalslug.hitnews.pl/pl/emulatory.php
Emulatory PSX sa na samej dole; :wink:
Dzieki wszystkim a szczegolnie SLAYER`ovi za prog idodatki, ale teraz przydały by sie gry ..? Gdzie i skądi co najlepsze ..?
a znacie jakas stronke z opisem opcji graficzynch epsxe albo polska nakladke, bo ustawilem dosc dobry config, lae moze sa jeszcze jakies fajne opcje o ktorych nie wiedzialem....
Podziekowal pieknie :P
Pozdrawiam!!!!
Pozdrawiam!!!!
Jak jeszcze masz to i mi by sie przydal.
pawbarj@wp.pl
Pozdrawiam!!!!!!
pawbarj@wp.pl
Pozdrawiam!!!!!!
Jeszcze raz, dzięki ale ja mam ten problem, źe czytam 2 pierwsze zdania i 2 ostatnie no i przegapiłem tego linka
Pozdrawiam
A teraz idę spać DOBRANOC!
Pozdrawiam
A teraz idę spać DOBRANOC!
:arrow: Waldku juź wysłałem
:arrow: cóź za zapotrzebowanie
:arrow: Czytajcie uwaźniej posty, specjalnie wgrałem bios i pluginy na server i wyźej podałem linka do tego. Ponawiam http://www.republika.pl/slay_3_r/stuff/epsx.exe
Update: Zawartość archiwum zmieniła się i nie ma juź biosa :), są tylko pluginy grficzne.
:arrow: cóź za zapotrzebowanie
:arrow: Czytajcie uwaźniej posty, specjalnie wgrałem bios i pluginy na server i wyźej podałem linka do tego. Ponawiam http://www.republika.pl/slay_3_r/stuff/epsx.exe
Update: Zawartość archiwum zmieniła się i nie ma juź biosa :), są tylko pluginy grficzne.
SLAY3R:Daj maila to ci zaraz wyślę bios. pliczek waźy 512 kb. Wźuca się go do folderu bios. A biosa tam nie masz bo rozpowszechnianie biosa od psx'a jest nielegalne.
Proszę teź o tego biosa
waldek_kiepski@interia.pl