Emoty w gg5

mam problem z emotoami w gg 5 a mianowicie otwieram okno z emotami i nie moge wybrac zadnego z nich okienko nie reaguje na klikniecie myszka mial ktos takie cos ??? mozna to jakos naprawic

p.s wywalilem cale gg i ponownie zainstalowalem po wyczyszczeniu pozostalych wpisow rejestru i dalej nic :(

Odpowiedzi: 10

dzieki pomogło mam wszystko
Anonymous
Dodano
27.03.2004 21:23:46
No bez przesady :wink:
Po prostu puść instalację, w tym przypadku gg i program zainstaluje się od nowa usuwająć błędy juź zainstalowanego. Aczkolwiek nie zawsze się to sprawdza.
aligator
Dodano
27.03.2004 20:39:15
aligator:
Rebe:
bez jej deinstalacji nie dawało sie tego ominąć.

No nie wiem Rebe, być moźe, ale chyba nie zawsze. Miałem ostatnio ten problem z gg6 i nic nie odinstalowywałem, źadnej łatki, nawet gg. Po prostu nadinstalowałem gg i problem uciekł :wink:

wyjasnij dokładnij jak nadinstalowałes bo wielu userow ma ten problem i nie moze sobie z nim poradzic
dzieki
pozdrawiam
Anonymous
Dodano
27.03.2004 20:23:10
nom niestety nie udalo mi sie tego zrobic w gg5 ale znalazlem na www.emoty.com paczke power project z instalatorem i ogromna iloscia wtyczek oraz najnowszym powergg zapodalem na 6 teraz dziala i gg6 i powergg bez problemow wiec temata mozna uznac za skonczony i do wykasowania jak ktos z modow sie nie przemeczy :) :lol:
Rysiek80
Dodano
26.03.2004 22:01:16
Tak tylko napomkłem i zapodałem jako jedna z metod na danego problema :wink:
aligator
Dodano
25.03.2004 14:00:44
aligator – te problem z gg5 występował przy łatce – pewnie na jakichś forach od tego komunikatora moźna się tego dokopać.
Przy 6 go nie widziałem, ale znając ogolną "sprawność" gg raczej bym uznał, źe i się w nim samym coś Ci sypło – czego dowodem i skutecznosć reinstalu.
Rebe
Dodano
25.03.2004 11:30:10
Rebe:
bez jej deinstalacji nie dawało sie tego ominąć.

No nie wiem Rebe, być moźe, ale chyba nie zawsze. Miałem ostatnio ten problem z gg6 i nic nie odinstalowywałem, źadnej łatki, nawet gg. Po prostu nadinstalowałem gg i problem uciekł :wink:
aligator
Dodano
25.03.2004 08:46:39
To blokowanie "mordek" jest związane z jedną złatek MS dla OE lub IE pobranych z Windows Update.
Parę miesiecy temu było na ten temat wiele dyskusji i opisów – nie podam nomerułatki – nie pamietam, ale bez jej deinstalacji nie dawało sie tego ominąć.
Rebe
Dodano
25.03.2004 08:00:39
nie mam starszej od 5 w 6 jest oki bo kiedys juz to mialem ale akurat formata robilem i olalem to ale uzywam 5 bo z 6 mam problemy z wysylaniem foto i uzywam przydatnych wtyczek do power gg ktore nie dzialaja pod 6 wiem ze mozna wpisywac ale prosciej jest wybrac z okna chodz powoli juz sie przyzwyczajam do wpisywania :)
Anonymous
Dodano
24.03.2004 23:27:49
Spróbuj sobie przejnstalować na jakąś starą wersje i zobacz czy sie zmieni. Moźe zamiast wybierać minki to będziesz je wpisywał wedłóg ich skrutów np. :], itd
Zygo
Dodano
24.03.2004 22:48:10
Rysiek80
Dodano:
24.03.2004 21:44:00
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1