EL NINO LISTA

Witam Serdecznie i pragnę się dołączyć do wypowiedzi swoich poprzedników a co za tym idzie zrobić ankietę kto jest za ukaraniem faceta EL NINO opieszały i arogancki w stosunku do ludzi a to wpływa negatywnie na Forum i trzeba coś z tym zrobić do czego zachęcam proszę o opinie wiedza to nie wszystko jeszcze jest coś takiego jak tolerancja EL NINO

Odpowiedzi: 5

Co wy, Forum nie zamkniemy. Ewentualnie El Nino spalomy na stosie, reszte moderatorów poddamy torturą, a mnie i MrSita powiesimy na szubienicy.

Moźe wtedy wyplenimy w sobie tę bezgraniczną opieszałość i arogancję!!! Do dzieła... :–)
Anonymous
Dodano
24.01.2004 14:20:18
Moźe lepiej zamkniemy forum :?: :mrgreen:
SLAY3R
Dodano
24.01.2004 14:05:52
piotrlazuroweoko:
Witam Serdecznie i pragnę się dołączyć do wypowiedzi swoich poprzedników a co za tym idzie zrobić ankietę kto jest za ukaraniem faceta EL NINO opieszały i arogancki w stosunku do ludzi a to wpływa negatywnie na Forum i trzeba coś z tym zrobić

Jestem za.
Bana mu :!: :!: :!:
I The_Judge,Slay3rowi,Aligatorowi i Kubie i MarcinX (cham :twisted: ) i i no niewiem .
WSZYSTKIM BANA :lol: :lol: :!:
MarcinX
Dodano
24.01.2004 12:49:05
ach, ten EL – zbój jeden :lol: Co by tu z nim zrobić ? hmm... moźe postawimy go do kąta albo kaźemu mu iść spać bez zjedzenia kolacji ? :mrgreen:

piotrlazuroweoko – powiedz co Ci znowu ten El zrobił ? Zwrócił uwagę ?

Raczej nie spotkałem się jeszcze by ktoś ot tak sobie został "niestolerowany" (fajne słówko mi wyszło :D) przez EL NINO...

na pewno sobie czymś zasłuźyłeś
The_judge
Dodano
24.01.2004 12:42:57
Daj se spokoj.
EL NINO to wporzo gosc. :D :D
theboss78
Dodano
24.01.2004 12:26:58
piotrlazuroweoko
Dodano:
24.01.2004 12:19:03