EL NINO LISTA
Witam Serdecznie i pragnę się dołączyć do wypowiedzi swoich poprzedników a co za tym idzie zrobić ankietę kto jest za ukaraniem faceta EL NINO opieszały i arogancki w stosunku do ludzi a to wpływa negatywnie na Forum i trzeba coś z tym zrobić do czego zachęcam proszę o opinie wiedza to nie wszystko jeszcze jest coś takiego jak tolerancja EL NINO
Odpowiedzi: 20
To moze jeszcze jeden strzal – mowiono Ci juz, zebys nie krzyczal na forum. Nie dociera pewnie ? Moze dotrze wtedy, gdy kolejny post pisany z wlaczonym CAPS LOCKiem wyleci w cholere.
To moze jeszcze jeden strzal – mowiono Ci juz, zebys nie krzyczal na forum. Nie dociera pewnie ? Moze dotrze wtedy, gdy kolejny post pisany z wlaczonym CAPS LOCKiem wyleci w cholere.
DOBRA PRZEJDE SIE WZMOCNIE SIE ALE CZAS POKAZE KIM ON JEST I JAK TRAKTUJE LUDZI KONCZE TEMAT WYGRAŁES EL NINO SPIJ SPOKOJNIE BO NOCE SA CHŁODNE POGADAMY INNYM RAZEM ALE W CZTERY OCZY POZDRAWIAM DOBRANOC :evil:
piotrlazuroweoko ujme to tak.Dzisiaj u nas jest ladna pogoda, duzo sniegu wiec moze wyjdz na dwor, ulep balwana, potem podziwiaj swoje dzielo.
Mowie powaznie, moze Ci przejdzie bo walisz posty bez sensu.
Mowie powaznie, moze Ci przejdzie bo walisz posty bez sensu.
piotrzelazuroweoko – umawial sie z Toba nie bede, wiec nie musisz tyle razy powtarzac, ze przegialem Twoja pale. To nie ja bylem :mrgreen: .
Kolejny troll ? :P :lol:
Kolejny troll ? :P :lol:
piotrlazuroweoko:brak ci zrozumienia dla innych...
Prawdę mówiąc TY jesteś osobą, której ja nie rozumiem... Zakładasz bezsensowny temat. Piszesz o poprzednikach. Rzucasz oskarźenia... Powiem Ci tak:
Weź się czep swojej baby, Ty nadwraźliwy, niedowartościowany, niedoceniony przez nikogo narcyzku...
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=6473
Pa...
PRZEGIOŁES PAŁE UMNIE JESTE
Chlopie (?), zdjecia czterech zon moge rowniez z netu sciagnac, to raz. Dwa, do tej pory zadnych konkretow nie podales. Trzy, podpadlem Ci, bo nie pomoglem na priv – ROTFL. No i cztery – zaczynasz bredzic powolutku, wiec sadze ze za moment trzeba bedzie zamknac temat.
Od pomagania jest forum a nie priv, zapamietaj sobie.
P.S. No to w koncu udowodnisz ze nie jestes gejem ? Bo powoli zaczynam w to wierzyc :mrgreen: .
Od pomagania jest forum a nie priv, zapamietaj sobie.
P.S. No to w koncu udowodnisz ze nie jestes gejem ? Bo powoli zaczynam w to wierzyc :mrgreen: .
Więc tak nie jestem gejem na dowód tego powiem i moge ci przesłać zdjecie maje zony i Oktawiana chłopca który ma 7 miesięcy tak poza tym nie wiem co masz do gejów są tylko o innej orietacji nie wazne ale dajesz teraz dowód temu ze zero tolerancji dala ludzi nie wiedzących i dla tych gejów szkoda ze nie powiedziałeś ze chodze w czerwonych skarpetach powie wiecej ty mi to podpadłeś na samym początku a potem jeszcze jak poprosiłem cie na prv o pomoc olałeś mnie robisz to z łaski na ucieche zmiana kartki z zółtej na czerwoną za geja
Więc tak nie jestem gejem na dowód tego powiem i moge ci przesłać zdjecie maje zony i Oktawiana chłopca który ma 7 miesięcy tak poza tym nie wiem co masz do gejów są tylko o innej orietacji nie wazne ale dajesz teraz dowód temu ze zero tolerancji dala ludzi nie wiedzących i dla tych gejów szkoda ze nie powiedziałeś ze chodze w czerwonych skarpetach powie wiecej ty mi to podpadłeś na samym początku a potem jeszcze jak poprosiłem cie na prv o pomoc olałeś mnie robisz to z łaski na ucieche zmiana kartki z zółtej na czerwoną za geja
To i ja dolacze swoje kilka slow...
Moim zdaniem jest tak – EL NINO ma wlasny styl wypowiedzi, czasem kontrowersyjny, budzacy wsrod userow rozne odczucia. Jednak ogladajac wypowiedzi niektorych userow, szczerze mu sie nie dziwie, bo czasami trzeba komus "dosadnie" wytlumaczyc, bo inaczej nieda rady. EL NINO posiada nie samowita wiedze, jego porady jak i odpowiedzi na problemy sa bardzo trafne i profesjonalne.
Jak pisalem wyzej kazdy wypowiedzi EL NINO odbiera inaczej, lecz to nie powid do klotni, lub zakladania jakis ankiet.
Moim zdaniem jest tak – EL NINO ma wlasny styl wypowiedzi, czasem kontrowersyjny, budzacy wsrod userow rozne odczucia. Jednak ogladajac wypowiedzi niektorych userow, szczerze mu sie nie dziwie, bo czasami trzeba komus "dosadnie" wytlumaczyc, bo inaczej nieda rady. EL NINO posiada nie samowita wiedze, jego porady jak i odpowiedzi na problemy sa bardzo trafne i profesjonalne.
Jak pisalem wyzej kazdy wypowiedzi EL NINO odbiera inaczej, lecz to nie powid do klotni, lub zakladania jakis ankiet.
Twoja o mnie opinia z pewnoscia wiesz gdzie mi lata piotrzelazuroweoko. Nie jestem tu po to, zeby kazdy kto sie tu przewinie przez to forum lubil mnie i chcial sie ze mna umawiac na piwo.
Jesli cos mi zarzucasz, to podeprzyj to przykladami, faktami. Ja rowniez moge napisac o Tobie, ze jestes gejem.
Jesli cos mi zarzucasz, to podeprzyj to przykladami, faktami. Ja rowniez moge napisac o Tobie, ze jestes gejem.
Ludzie podajcie mu na tacy bo chłopak jest rozczarowany i nie wie co jest co hahahahahahaha jesteś zarozumiałym i to jest sedno sprawiny bedziemy to rozkminiać na forum
A ty jesteś Arogancki i brak ci zrozumienia dla innych wystarczy przepraszam i po temacie ale nie ty ządasz przykładów od dziś je dostaniesz no chyba ze twoje odpowiedzi będą normalen pozdrawiam
Jesli poslugujesz sie takimi argumentami, to podaj w takim razie prosze jakies linki z przykladami tego chamstwa, bo sam jestem ciekaw.krecik:EL NINO czasem bywa chamski
Częściowo zgadzam się z piotrem: EL NINO czasem bywa chamski a najlepszy przykład to kłótnie między nim, a Tire. Nie mam zamiaru dochodzić kto zaczął, ale kłótnie były. A ostatnio zauwaźyłem, źe równieź do mnie jest wrogo nastawiony.
Raczej nie ma mowy o karaniu, bo nie zrobił nic takiego strasznego, ale mam nadzieję, źe sam zmieni swoje zachowanie.
Raczej nie ma mowy o karaniu, bo nie zrobił nic takiego strasznego, ale mam nadzieję, źe sam zmieni swoje zachowanie.
Dzwoniłem do Wałęsy, wyjaśniłem mu sprawę i wiecie co mi powiedział (nawet zabrzmiało swojsko):
– "Jestem za a nawet przeciw" :mrgreen:
Więc z tego wynika, źe nie będzie banów :cry: :wink: Bo jak EL NINO ma dostać bana, to ja teź bym musiał dostać, bo telenowel nie oglądam. :P
– "Jestem za a nawet przeciw" :mrgreen:
Więc z tego wynika, źe nie będzie banów :cry: :wink: Bo jak EL NINO ma dostać bana, to ja teź bym musiał dostać, bo telenowel nie oglądam. :P
bez wazeliniarstwa w stosunku do EL NINO uwaźam źe jak sobie zasłuzysz to dostajesz to na co zasługujesz
musi byc taki ktoś kto nad tym panuje a źe robi to tak czy inaczej czy ty jesteś zawsze taki hepi :!:
musi byc taki ktoś kto nad tym panuje a źe robi to tak czy inaczej czy ty jesteś zawsze taki hepi :!:
Co prawda nie widze wypowiedzi poprzednikow, ale tez jestem za ukaraniem. Oczywiscie jestem na TAK. ALe, ale, skad wiesz ze to facet ?piotrlazuroweoko:Witam Serdecznie i pragnę się dołączyć do wypowiedzi swoich poprzedników a co za tym idzie zrobić ankietę kto jest za ukaraniem faceta EL NINO...
Jesli chodzi o drugi zarzut, czyli arogancje, to oczywiscie zgadzam sie. Nigdy nie mowi Ci "Dzien dobry" piotrzelazuroweoko. Mnie zreszta tez. Ale nie wiem czy rozumiesz uzyte przez Ciebie pierwsze slowo – opieszaly ? Czyzby sie ociagal z wydawanymi przez innych poleceniami ? Za wolno na posty odpowiada ? Sorry, juz nie bedzie taki wolny. Obiecal mi to :wink: .piotrlazuroweoko:... opieszały i arogancki w stosunku do ludzi ...
Masz racje. Nie dosc ze gupek, to jeszcze nie toleruje na forum chamstwa, bezsensownych wypowiedzi i debilizmu prezentowanego przez niektorych. Kara musi byc ciezka i dotkliwa.piotrlazuroweoko:... wiedza to nie wszystko jeszcze jest coś takiego jak tolerancja EL NINO
P.S. Tylko nie skazujcie go na smierc przez bongo–bongo :mrgreen: .
P.S.2. Kuba, fajnie bedzie patrzec gdy tak bedziesz dyndal kolo mrsita :lol: .
widać ze wypowiadają sie sami wazeliniarze tylko jak jeden z was dostanie po kabelkach i mu sie zrobi przykro to zrozumie dajmy sie wyszystkim wypowiedzieć i wtedy wyciągniemy wnioski jezeli ja tak tylko bede uwazał to bede milczał gdy bedzie on będzie dalej robił łaske bo tak mi sie wydaje ze jest zarozómiały jednego czego mu nie zazuce to ze jest kumaty z dziedziny komputeowej i za to mu chwała