EL NINO LISTA

Witam Serdecznie i pragnę się dołączyć do wypowiedzi swoich poprzedników a co za tym idzie zrobić ankietę kto jest za ukaraniem faceta EL NINO opieszały i arogancki w stosunku do ludzi a to wpływa negatywnie na Forum i trzeba coś z tym zrobić do czego zachęcam proszę o opinie wiedza to nie wszystko jeszcze jest coś takiego jak tolerancja EL NINO

Odpowiedzi: 20

mynajms:
zmienił nick, w takiej sytuacji ciągnięcie tego tematu nie miałoby juź źadnego sensu
jak zmienil nick to moderatorzy tak czy siak wiedza czy on jest, czy go niema na forum :wink:
gieras
Dodano
31.01.2004 14:25:16
w sumie to jestem ciekawy czy "twórca" całego zamieszania czyli piotrlazuroweoko jest jeszcze na tym forum bo coś mi się wydaje źe dał sobie spokój albo zmienił nick, w takiej sytuacji ciągnięcie tego tematu nie miałoby juź źadnego sensu
mynajms
Dodano
31.01.2004 13:49:02
adamno:
... źe trafie na listę osób, które moga Cie pocałować w ...
Nie boj zaby. Ta lista jest gotowa i predzej czy pozniej zostanie opublikowana :mrgreen: .

krecik, zastanow sie wiec czego chcesz. Trzy dni temu piszesz:
krecik:
... ale chyba nie powiesz, źe nie pamiętasz kłótni z Tire.
A gdy szukam za Ciebie tematy z "klotniami", piszesz cos, co nijak nie pasuje do wczesniejszych slow:
krecik:
EL NINO nie chodziło mi o źaden z tych postów.
Po co w takim razie zabierasz glos ? Po co w ogole piszesz o moim chamstwie, skoro nie mozesz podac jakichkolwiek dowodow ? Zeby zaistniec ? Postow nabic ? Przypodobac sie temu Rambo z lazurowym okiem ? Czy tez pokazac jaki to jestes macho, bo napisales komus, ze jest chamem ? Daruj sobie.
krecik:
Moim celem nie jest obraźanie Cię, tylko zwrócenie uwagi na twoje zachowanie.
Masz racje. Bylem do tej pory za bardzo tolerancyjny wobec niektorych wyskokow. Ale to sie zmieni :P .
EL NINO
Dodano
31.01.2004 01:20:00
panowie jak tak się przyglądełem i przyglądełem temu topicow'i i w sumie miałem nie pisać tego posta.ale nie moge juz patrzeć jak kaźdy sobie coś zarzuca.... :evil:
Jest takie powiedzenie "co było a nie jest nie pisze się w rejestr"
Więc jeźeli ktoś kogoś obraził czy cuś :wink: to było dawno i nie prawda.....tzn chodzi mi o to źeby ten ktoś zapomniał o tym i nie wypominał komuś co było......o tak.......

najlepiej to zamknijcie ten durny topic :!:
kylson
Dodano
30.01.2004 10:05:43
EL NINO nie chodziło mi o źaden z tych postów. Jak juź ktoś napisał moźna obrazić kogoś nie uźywając niecenzuralnych słów. W pewnym poście (chyba wiesz którym) skrytykowałem Cię, Ty odpłaciłeś się tym samym ale dodając jeszcze słowo durne w stosunku do moich wypowiedzi.

PS. Moim celem nie jest obraźanie Cię, tylko zwrócenie uwagi na twoje zachowanie.
krecik
Dodano
30.01.2004 07:49:43
Wiadomo, źe bez zgrzytów obejść się jest trudno. Jednak moźan swoje spory toczyć w sposób kulturalny, o czym tire wiele razy zapominał.

Ja sam nie raz wymieniałem źywo poglądy choćby z EL NINO, ale nigdy go nie obraziłem, jak i innych osób z którymi się "źarłem" :wink:
Pawek
Dodano
29.01.2004 16:01:53
krecik:
ale mamy świadków:
algator:
Ja pamiętam, moźna się było poszczać ze śmiechu

Krecik nie podawaj mnie tu na świadka sporu bo i tak wiadomo po czyjej stronie w owym jestem. Tak jak i EL chamstwa jego w tych sporach nie widzę i tak jak EL podał to raczej tire się odzywał, widać jak zresztą.

A co do poszczania ze śmiechu to kaźdy inteligentny wie dlaczego... :wink:
aligator
Dodano
29.01.2004 00:53:34
Sorry za ciagle grzebanie sie w gownie, ale chcialbym cos wyjasnic raz na zawsze.

krecik:
... nie jest to dla mnie tak waźne, źeby tego szukać ...
Ale dla mnie jest wazne przyjacielu. Jesli cos mi zarzucasz, to konkretnie: "wtedy i wtedy byles chamem, bo nazwales tego i tego gnojem, ch...m czy innym pajacem, albo jako mlodszy nie powiedziales komus dzien dobry". A takie puste gadanie ktore Ty w tej sytuacji uprawiasz, pozbawione jest sensu.

Odrobilem za Ciebie zadanie krecik. Znalazlem chyba interesujace fragmenty tego chamstwa o ktorym piszesz:

18.IV.2003 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4561

tire:
Wszystkie darmowe propgramy są niedopracowane ...

EL NINO wtedy:
tire, w wiekszosci Twoich postow rozwalasz mnie ze smiechu tymi Twoimi autorytatywnymi stwierdzeniami, ktore ani kupy ani dupy sie nie trzymaja.
P.S. WinAmp, Opera, itd tez sa do dupy ? ...

na co tire jako dzentelman:
Natomiast ty,z kretyńsko–pedalskimi uwagami,(...) z durniami takimi jak ty (...) chamskie odzywki i debilne określenia,stosuj u siebie w domu – jeźeli wogóle go masz,frustracie.....
Na idiotów twojego pokroju,(...) gówno umiesz i gówno wiesz,a pozerstwo stosujesz na codzień.

po czym jeszcze tire:
Zatem wracaj stąd lamerze na inne forum

Jak wiec krecik widzisz, rzeczywiscie napisalem po chamsku "kupy i dupy", natomiast to co dostalem w odpowiedzi na sprostowanie o darmowych programach miescilo sie w wyrazeniach ogolnie przyjetych jako grzeczne i rzeczowe.
Lecmy dalej:
09.04.2003 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4434
nie majac racji tire lopiemu:
... zalecam pomoc weterynaryjną (...) Jednak na głupotę nie ma rady

Na co po chamsku EL NINO:
(...)to jesli nie chcesz nie odpowiadaj (nie rozmawiaj z nim).(...)Dobrze by bylo, abys potrafil sie czasami przyznac do bledu, zamiast obrazac innych.
Az sie rzygac chce od tego mojego chamstwa.
Dalej:
19.04.2003 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4191
Przyklad oczywiscie chamskiego prostowania bzdur o usuwaniu dialerow przez czyszczenie cookies.

... itd, itd. Pomijam oczywiscie Szariki i inne Wolodyjowskie pod moim adresem, ktore zostaly usuniete przez Kube.

Tak wiec rzeczywiscie cham ze mnie ponadprzecietny, bo nigdzie nie widze abym kogokolwiek zrownal z ziemia wyzywajac od debili, pedalow itp. Jesli o tych tematach pisales krecik, to przegladnij dokladnie i otworz oczy. Natomiast jesli o innych, to czekam na przyklady.

O tych nowych, zamknietych w zeszlym tygodniu, pisal nie bede bo sa na wierzchu i umozliwiaja przesledzenie mojego chamstwa.
EL NINO
Dodano
29.01.2004 00:33:02
To o tej wymianie zdan myslicie czy byla jeszcze inna. Dla mnie caly ten topic to bezsens.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=7042&postdays=0&postorder=asc&start=25
Goblin
Dodano
28.01.2004 18:33:43
EL NINO:
krecik:
Nie chce mi się tego szukać, ale chyba nie powiesz, źe nie pamiętasz kłótni z Tire.
Wlasnie chodzi o to, zebys mi przypomnial i wskazal w ktorym miejscu jestem chamski. Jakis link ? Cytat ze wskazaniem z ktorego to jest tematu ?

Ktoś tu ma krótką pamięć. Jak juź pisałem, nie jest to dla mnie tak waźne, źeby tego szukać, ale mamy świadków:
algator:
Ja pamiętam, moźna się było poszczać ze śmiechu
krecik
Dodano
28.01.2004 18:10:13
krecik:
Nie chce mi się tego szukać, ale chyba nie powiesz, źe nie pamiętasz kłótni z Tire.
Wlasnie chodzi o to, zebys mi przypomnial i wskazal w ktorym miejscu jestem chamski. Jakis link ? Cytat ze wskazaniem z ktorego to jest tematu ?
EL NINO
Dodano
27.01.2004 20:38:23
krecik:

Ja pamiętam, moźna się było poszczać ze śmiechu :mrgreen: :lol:
aligator
Dodano
27.01.2004 20:12:44
EL NINO:
krecik:
EL NINO czasem bywa chamski
Jesli poslugujesz sie takimi argumentami, to podaj w takim razie prosze jakies linki z przykladami tego chamstwa, bo sam jestem ciekaw.

krecik
Dodano
27.01.2004 19:42:01
Heh, topic miał być w zamierzeniu ankietą (??) na temat El Nino, ale zrobiło się znacznie ciekawiej – i zabawniej, bo spora część forumowiczów jak widzę potraktowała temat z przymruźeniem oka ;)
Pokusiłem się o podsumowanie, polegające na wyłowieniu najlepszych powiedzonek, które mogą wejść do repertuaru języka (jeśli nie całej polszczyzny,to chociaź moźe na forum ;) ) – coś takiego jak "hasta la vista baby" czy "jeszcze tu k... wrócimy" :D
Wybór jest subiektywny, tendencyjny itd. Nie wyłapałem wszystkiego, więc proszę o ewentualne uzupełnienie. I proszę – bez obrazy, potraktujcie to teź z przymruźeniem oka i na luzie :)

– czy ty jesteś zawsze taki hepi
...i to jest sedno sprawy – i będziemy to rozkminiać na forum :D [moje ulubione]
– nie jestem gejem [zupełnie jak freddy kruger ze swoim "I'm not dead" :) ]
– Chłopie – zdjecia czterech źon mogę równieź z netu ściągnać :) [nooo, ładnie ;)]
– Weź się czep swojej baby
– umawiał się z Tobą nie będę :)
– wyjdź na dwór, ulep bawana, potem podziwiaj swoje dzieło
(to poniźej rozbiłem na dwie części)
– śpij spokojnie bo noce są chłodne
– pogadamy innym razem ale w cztery oczy :D [w tle powodująca dreszcz muzyczka:)]

– Co teraz moźe się do mnie przyp.... :D
– jestem bliźej niź myślisz :D [klasyka, panie, klasyka !! teź muzyczka w tle]
– dajcie sobie po jednym i będzie kwita :)

Na razie tyle :)
wirus
Dodano
27.01.2004 18:57:09
Chłopaki dajcie sobie po jednym i będzie kwita.

Chociaz szczerze powiem, źe EL NINO czasem potrafi "dodać do pieca".

Pozdrówki
Tomekk
Dodano
27.01.2004 15:53:23
HeHe ale trzeba mieć nie pokolei źeby się przejmować tym ze ktoś napisał o kimś "tak i tak" panowie jak juz zawijacie rękawy to umówcie sie "tu i tu" zróbcie co macie zrobic i napiszcie pozniej kto miał racje.....a nie robicie jaja na forum 8) 8) (Kazdy umie cfffaniaka za monitorem zgrywać ale....)
ExP//|kE
Dodano
27.01.2004 13:03:00
HeHe ale trzeba mieć nie pokolei źeby się przejmować tym ze ktoś napisał o kimś "tak i tak" panowie jak juz zawijacie rękawy to umówcie sie "tu i tu" zróbcie co macie zrobic i napiszcie pozniej kto miał racje.....a nie robicie jaja na forum 8) 8) (Kazdy umie cfffaniaka za monitorem zgrywać ale....)
ExP//|kE
Dodano
27.01.2004 13:03:00
wiecej tego tematu nie ciągne a jezeli chodzi o cztery oczy to El jestem bliźej nisz myślisz koncze ten temat to ostatnia wypowiedz pozdrowienia dla El
piotrlazuroweoko
Dodano
27.01.2004 10:07:49
Piotrze lazurowe cos tam jesli koniecznie widzisz potrzebe porozmawiania z adminem sluźe pomoca :) Oczywiscie w 4 oczy raczej nie wchodzi w gre zwlaszcza w chlodne noce.
mrsit
Dodano
27.01.2004 08:18:35
głupi, kłótliwy, naród polski, zawsze się znajdzie jakiś zakompleksiony burak który musi się ścigać i atakuje lepszych od siebie. zakończ chłopie (Piotrcośtam oka)i nie wywlekaj tu wszystkim swojego wsiowego charakteru, bądź tolerancyjny i nie ścigaj się a jeźeli wystepuje w tym temacie jakieś chamstwo to siejesz je ty, pozwól zająć się ludzią sprawami które dotyczą tego forum. Jak chcesz się kłócić to wejdź sobie na czat np(heavy metal) i wywal tam swoje frustracje.
Co teraz moźe się do mnie przyp.... :D
masz tu kilka gołych babek–wyluzuj się:
[/img][/img][/img][/img][/img]
mynajms
Dodano
26.01.2004 23:23:15
piotrlazuroweoko
Dodano:
24.01.2004 12:19:03
Komentarzy:
20
Strona 2 / 4