EL NINO LISTA
Witam Serdecznie i pragnę się dołączyć do wypowiedzi swoich poprzedników a co za tym idzie zrobić ankietę kto jest za ukaraniem faceta EL NINO opieszały i arogancki w stosunku do ludzi a to wpływa negatywnie na Forum i trzeba coś z tym zrobić do czego zachęcam proszę o opinie wiedza to nie wszystko jeszcze jest coś takiego jak tolerancja EL NINO
Odpowiedzi: 20
jak zmienil nick to moderatorzy tak czy siak wiedza czy on jest, czy go niema na forum :wink:mynajms:zmienił nick, w takiej sytuacji ciągnięcie tego tematu nie miałoby juź źadnego sensu
w sumie to jestem ciekawy czy "twórca" całego zamieszania czyli piotrlazuroweoko jest jeszcze na tym forum bo coś mi się wydaje źe dał sobie spokój albo zmienił nick, w takiej sytuacji ciągnięcie tego tematu nie miałoby juź źadnego sensu
Nie boj zaby. Ta lista jest gotowa i predzej czy pozniej zostanie opublikowana :mrgreen: .adamno:... źe trafie na listę osób, które moga Cie pocałować w ...
krecik, zastanow sie wiec czego chcesz. Trzy dni temu piszesz:
A gdy szukam za Ciebie tematy z "klotniami", piszesz cos, co nijak nie pasuje do wczesniejszych slow:krecik:... ale chyba nie powiesz, źe nie pamiętasz kłótni z Tire.
Po co w takim razie zabierasz glos ? Po co w ogole piszesz o moim chamstwie, skoro nie mozesz podac jakichkolwiek dowodow ? Zeby zaistniec ? Postow nabic ? Przypodobac sie temu Rambo z lazurowym okiem ? Czy tez pokazac jaki to jestes macho, bo napisales komus, ze jest chamem ? Daruj sobie.krecik:EL NINO nie chodziło mi o źaden z tych postów.
Masz racje. Bylem do tej pory za bardzo tolerancyjny wobec niektorych wyskokow. Ale to sie zmieni :P .krecik:Moim celem nie jest obraźanie Cię, tylko zwrócenie uwagi na twoje zachowanie.
panowie jak tak się przyglądełem i przyglądełem temu topicow'i i w sumie miałem nie pisać tego posta.ale nie moge juz patrzeć jak kaźdy sobie coś zarzuca.... :evil:
Jest takie powiedzenie "co było a nie jest nie pisze się w rejestr"
Więc jeźeli ktoś kogoś obraził czy cuś :wink: to było dawno i nie prawda.....tzn chodzi mi o to źeby ten ktoś zapomniał o tym i nie wypominał komuś co było......o tak.......
najlepiej to zamknijcie ten durny topic :!:
Jest takie powiedzenie "co było a nie jest nie pisze się w rejestr"
Więc jeźeli ktoś kogoś obraził czy cuś :wink: to było dawno i nie prawda.....tzn chodzi mi o to źeby ten ktoś zapomniał o tym i nie wypominał komuś co było......o tak.......
najlepiej to zamknijcie ten durny topic :!:
EL NINO nie chodziło mi o źaden z tych postów. Jak juź ktoś napisał moźna obrazić kogoś nie uźywając niecenzuralnych słów. W pewnym poście (chyba wiesz którym) skrytykowałem Cię, Ty odpłaciłeś się tym samym ale dodając jeszcze słowo durne w stosunku do moich wypowiedzi.
PS. Moim celem nie jest obraźanie Cię, tylko zwrócenie uwagi na twoje zachowanie.
PS. Moim celem nie jest obraźanie Cię, tylko zwrócenie uwagi na twoje zachowanie.
Wiadomo, źe bez zgrzytów obejść się jest trudno. Jednak moźan swoje spory toczyć w sposób kulturalny, o czym tire wiele razy zapominał.
Ja sam nie raz wymieniałem źywo poglądy choćby z EL NINO, ale nigdy go nie obraziłem, jak i innych osób z którymi się "źarłem" :wink:
Ja sam nie raz wymieniałem źywo poglądy choćby z EL NINO, ale nigdy go nie obraziłem, jak i innych osób z którymi się "źarłem" :wink:
krecik:ale mamy świadków:algator:Ja pamiętam, moźna się było poszczać ze śmiechu
Krecik nie podawaj mnie tu na świadka sporu bo i tak wiadomo po czyjej stronie w owym jestem. Tak jak i EL chamstwa jego w tych sporach nie widzę i tak jak EL podał to raczej tire się odzywał, widać jak zresztą.
A co do poszczania ze śmiechu to kaźdy inteligentny wie dlaczego... :wink:
Sorry za ciagle grzebanie sie w gownie, ale chcialbym cos wyjasnic raz na zawsze.
Odrobilem za Ciebie zadanie krecik. Znalazlem chyba interesujace fragmenty tego chamstwa o ktorym piszesz:
18.IV.2003 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4561
Jak wiec krecik widzisz, rzeczywiscie napisalem po chamsku "kupy i dupy", natomiast to co dostalem w odpowiedzi na sprostowanie o darmowych programach miescilo sie w wyrazeniach ogolnie przyjetych jako grzeczne i rzeczowe.
Lecmy dalej:
09.04.2003 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4434
Dalej:
19.04.2003 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4191
Przyklad oczywiscie chamskiego prostowania bzdur o usuwaniu dialerow przez czyszczenie cookies.
... itd, itd. Pomijam oczywiscie Szariki i inne Wolodyjowskie pod moim adresem, ktore zostaly usuniete przez Kube.
Tak wiec rzeczywiscie cham ze mnie ponadprzecietny, bo nigdzie nie widze abym kogokolwiek zrownal z ziemia wyzywajac od debili, pedalow itp. Jesli o tych tematach pisales krecik, to przegladnij dokladnie i otworz oczy. Natomiast jesli o innych, to czekam na przyklady.
O tych nowych, zamknietych w zeszlym tygodniu, pisal nie bede bo sa na wierzchu i umozliwiaja przesledzenie mojego chamstwa.
Ale dla mnie jest wazne przyjacielu. Jesli cos mi zarzucasz, to konkretnie: "wtedy i wtedy byles chamem, bo nazwales tego i tego gnojem, ch...m czy innym pajacem, albo jako mlodszy nie powiedziales komus dzien dobry". A takie puste gadanie ktore Ty w tej sytuacji uprawiasz, pozbawione jest sensu.krecik:... nie jest to dla mnie tak waźne, źeby tego szukać ...
Odrobilem za Ciebie zadanie krecik. Znalazlem chyba interesujace fragmenty tego chamstwa o ktorym piszesz:
18.IV.2003 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4561
tire:Wszystkie darmowe propgramy są niedopracowane ...
EL NINO wtedy:tire, w wiekszosci Twoich postow rozwalasz mnie ze smiechu tymi Twoimi autorytatywnymi stwierdzeniami, ktore ani kupy ani dupy sie nie trzymaja.
P.S. WinAmp, Opera, itd tez sa do dupy ? ...
na co tire jako dzentelman:Natomiast ty,z kretyńsko–pedalskimi uwagami,(...) z durniami takimi jak ty (...) chamskie odzywki i debilne określenia,stosuj u siebie w domu – jeźeli wogóle go masz,frustracie.....
Na idiotów twojego pokroju,(...) gówno umiesz i gówno wiesz,a pozerstwo stosujesz na codzień.
po czym jeszcze tire:Zatem wracaj stąd lamerze na inne forum
Jak wiec krecik widzisz, rzeczywiscie napisalem po chamsku "kupy i dupy", natomiast to co dostalem w odpowiedzi na sprostowanie o darmowych programach miescilo sie w wyrazeniach ogolnie przyjetych jako grzeczne i rzeczowe.
Lecmy dalej:
09.04.2003 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4434
nie majac racji tire lopiemu:... zalecam pomoc weterynaryjną (...) Jednak na głupotę nie ma rady
Az sie rzygac chce od tego mojego chamstwa.Na co po chamsku EL NINO:(...)to jesli nie chcesz nie odpowiadaj (nie rozmawiaj z nim).(...)Dobrze by bylo, abys potrafil sie czasami przyznac do bledu, zamiast obrazac innych.
Dalej:
19.04.2003 http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=4191
Przyklad oczywiscie chamskiego prostowania bzdur o usuwaniu dialerow przez czyszczenie cookies.
... itd, itd. Pomijam oczywiscie Szariki i inne Wolodyjowskie pod moim adresem, ktore zostaly usuniete przez Kube.
Tak wiec rzeczywiscie cham ze mnie ponadprzecietny, bo nigdzie nie widze abym kogokolwiek zrownal z ziemia wyzywajac od debili, pedalow itp. Jesli o tych tematach pisales krecik, to przegladnij dokladnie i otworz oczy. Natomiast jesli o innych, to czekam na przyklady.
O tych nowych, zamknietych w zeszlym tygodniu, pisal nie bede bo sa na wierzchu i umozliwiaja przesledzenie mojego chamstwa.
To o tej wymianie zdan myslicie czy byla jeszcze inna. Dla mnie caly ten topic to bezsens.
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=7042&postdays=0&postorder=asc&start=25
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=7042&postdays=0&postorder=asc&start=25
EL NINO:Wlasnie chodzi o to, zebys mi przypomnial i wskazal w ktorym miejscu jestem chamski. Jakis link ? Cytat ze wskazaniem z ktorego to jest tematu ?krecik:Nie chce mi się tego szukać, ale chyba nie powiesz, źe nie pamiętasz kłótni z Tire.
Ktoś tu ma krótką pamięć. Jak juź pisałem, nie jest to dla mnie tak waźne, źeby tego szukać, ale mamy świadków:
algator:Ja pamiętam, moźna się było poszczać ze śmiechu
Wlasnie chodzi o to, zebys mi przypomnial i wskazal w ktorym miejscu jestem chamski. Jakis link ? Cytat ze wskazaniem z ktorego to jest tematu ?krecik:Nie chce mi się tego szukać, ale chyba nie powiesz, źe nie pamiętasz kłótni z Tire.
krecik:Nie chce mi się tego szukać, ale chyba nie powiesz, źe nie pamiętasz kłótni z Tire.
Ja pamiętam, moźna się było poszczać ze śmiechu :mrgreen: :lol:
EL NINO:Jesli poslugujesz sie takimi argumentami, to podaj w takim razie prosze jakies linki z przykladami tego chamstwa, bo sam jestem ciekaw.krecik:EL NINO czasem bywa chamski
Nie chce mi się tego szukać, ale chyba nie powiesz, źe nie pamiętasz kłótni z Tire.
Heh, topic miał być w zamierzeniu ankietą (??) na temat El Nino, ale zrobiło się znacznie ciekawiej – i zabawniej, bo spora część forumowiczów jak widzę potraktowała temat z przymruźeniem oka ;)
Pokusiłem się o podsumowanie, polegające na wyłowieniu najlepszych powiedzonek, które mogą wejść do repertuaru języka (jeśli nie całej polszczyzny,to chociaź moźe na forum ;) ) – coś takiego jak "hasta la vista baby" czy "jeszcze tu k... wrócimy" :D
Wybór jest subiektywny, tendencyjny itd. Nie wyłapałem wszystkiego, więc proszę o ewentualne uzupełnienie. I proszę – bez obrazy, potraktujcie to teź z przymruźeniem oka i na luzie :)
– czy ty jesteś zawsze taki hepi
– ...i to jest sedno sprawy – i będziemy to rozkminiać na forum :D [moje ulubione]
– nie jestem gejem [zupełnie jak freddy kruger ze swoim "I'm not dead" :) ]
– Chłopie – zdjecia czterech źon mogę równieź z netu ściągnać :) [nooo, ładnie ;)]
– Weź się czep swojej baby
– umawiał się z Tobą nie będę :)
– wyjdź na dwór, ulep bawana, potem podziwiaj swoje dzieło
(to poniźej rozbiłem na dwie części)
– śpij spokojnie bo noce są chłodne
– pogadamy innym razem ale w cztery oczy :D [w tle powodująca dreszcz muzyczka:)]
– Co teraz moźe się do mnie przyp.... :D
– jestem bliźej niź myślisz :D [klasyka, panie, klasyka !! teź muzyczka w tle]
– dajcie sobie po jednym i będzie kwita :)
Na razie tyle :)
Pokusiłem się o podsumowanie, polegające na wyłowieniu najlepszych powiedzonek, które mogą wejść do repertuaru języka (jeśli nie całej polszczyzny,to chociaź moźe na forum ;) ) – coś takiego jak "hasta la vista baby" czy "jeszcze tu k... wrócimy" :D
Wybór jest subiektywny, tendencyjny itd. Nie wyłapałem wszystkiego, więc proszę o ewentualne uzupełnienie. I proszę – bez obrazy, potraktujcie to teź z przymruźeniem oka i na luzie :)
– czy ty jesteś zawsze taki hepi
– ...i to jest sedno sprawy – i będziemy to rozkminiać na forum :D [moje ulubione]
– nie jestem gejem [zupełnie jak freddy kruger ze swoim "I'm not dead" :) ]
– Chłopie – zdjecia czterech źon mogę równieź z netu ściągnać :) [nooo, ładnie ;)]
– Weź się czep swojej baby
– umawiał się z Tobą nie będę :)
– wyjdź na dwór, ulep bawana, potem podziwiaj swoje dzieło
(to poniźej rozbiłem na dwie części)
– śpij spokojnie bo noce są chłodne
– pogadamy innym razem ale w cztery oczy :D [w tle powodująca dreszcz muzyczka:)]
– Co teraz moźe się do mnie przyp.... :D
– jestem bliźej niź myślisz :D [klasyka, panie, klasyka !! teź muzyczka w tle]
– dajcie sobie po jednym i będzie kwita :)
Na razie tyle :)
Chłopaki dajcie sobie po jednym i będzie kwita.
Chociaz szczerze powiem, źe EL NINO czasem potrafi "dodać do pieca".
Pozdrówki
Chociaz szczerze powiem, źe EL NINO czasem potrafi "dodać do pieca".
Pozdrówki
HeHe ale trzeba mieć nie pokolei źeby się przejmować tym ze ktoś napisał o kimś "tak i tak" panowie jak juz zawijacie rękawy to umówcie sie "tu i tu" zróbcie co macie zrobic i napiszcie pozniej kto miał racje.....a nie robicie jaja na forum 8) 8) (Kazdy umie cfffaniaka za monitorem zgrywać ale....)
HeHe ale trzeba mieć nie pokolei źeby się przejmować tym ze ktoś napisał o kimś "tak i tak" panowie jak juz zawijacie rękawy to umówcie sie "tu i tu" zróbcie co macie zrobic i napiszcie pozniej kto miał racje.....a nie robicie jaja na forum 8) 8) (Kazdy umie cfffaniaka za monitorem zgrywać ale....)
wiecej tego tematu nie ciągne a jezeli chodzi o cztery oczy to El jestem bliźej nisz myślisz koncze ten temat to ostatnia wypowiedz pozdrowienia dla El
Piotrze lazurowe cos tam jesli koniecznie widzisz potrzebe porozmawiania z adminem sluźe pomoca :) Oczywiscie w 4 oczy raczej nie wchodzi w gre zwlaszcza w chlodne noce.
głupi, kłótliwy, naród polski, zawsze się znajdzie jakiś zakompleksiony burak który musi się ścigać i atakuje lepszych od siebie. zakończ chłopie (Piotrcośtam oka)i nie wywlekaj tu wszystkim swojego wsiowego charakteru, bądź tolerancyjny i nie ścigaj się a jeźeli wystepuje w tym temacie jakieś chamstwo to siejesz je ty, pozwól zająć się ludzią sprawami które dotyczą tego forum. Jak chcesz się kłócić to wejdź sobie na czat np(heavy metal) i wywal tam swoje frustracje.
Co teraz moźe się do mnie przyp.... :D
masz tu kilka gołych babek–wyluzuj się:
[/img][/img][/img][/img][/img]
Co teraz moźe się do mnie przyp.... :D
masz tu kilka gołych babek–wyluzuj się:
[/img][/img][/img][/img][/img]