EL NINO LISTA
Witam Serdecznie i pragnę się dołączyć do wypowiedzi swoich poprzedników a co za tym idzie zrobić ankietę kto jest za ukaraniem faceta EL NINO opieszały i arogancki w stosunku do ludzi a to wpływa negatywnie na Forum i trzeba coś z tym zrobić do czego zachęcam proszę o opinie wiedza to nie wszystko jeszcze jest coś takiego jak tolerancja EL NINO
Odpowiedzi: 20
schluss
gieras:jak mogles nie "looknac" skoro ten topic byl kilka strron wstecz ? ale trudno, nastepnym razem tak nie rob, bo moze byc BAN :wink:smiernof::oops: Sorki ...
Nie looknąłem .
Po prostu szukałem jakiegoś słowa i kiedy wyświetliło mi kilka stron ,nie zwracałem uwagi na datę tylko wchodziłem .. :roll:
jak mogles nie "looknac" skoro ten topic byl kilka strron wstecz ? ale trudno, nastepnym razem tak nie rob, bo moze byc BAN :wink:smiernof::oops: Sorki ...
Nie looknąłem .
:oops: Sorki ...
Nie looknąłem .
Nie looknąłem .
starszego tematu tos nie mogl odkopac :evil: :!: :!:smiernof:Ja teź zazdroszcze Twojej wiedzy EL NINO .
pozdrawiam
Ja teź zazdroszcze Twojej wiedzy EL NINO .
pozdrawiam
pozdrawiam
mynajms:tak właśnie jak ktoś się krzywo patrzy na ulicy jestem pewien źe krecik czy el nino(on chyba szczególnie :wink: )dali by przysłowiowej dupy
Nie bądź taki pewien :twisted:
tak właśnie jak ktoś się krzywo patrzy na ulicy jestem pewien źe krecik czy el nino(on chyba szczególnie :wink: )dali by przysłowiowej dupy a tu się na forum wypyszczają dajcie sobie spokój i weźcie się wreszczie do odpowiedzi na tematy dotyczące tego forum.zza klawiatury nawet 8 latek moźe sobie poponiewierać.a czepiać się w ten sposób co wy, jakiś wyrwanych zdań z kontekstu moźna bez końca.
pozdrówka,
z takimi tematami "panowie" zapraszam na czat dla nastolatek
(nie straszne mi wasze tytułki nad obrazkami i cyferki pod nimi ani wasze pokemony z chipsów i cyfry ich mocy)
pozdrówka,
z takimi tematami "panowie" zapraszam na czat dla nastolatek
(nie straszne mi wasze tytułki nad obrazkami i cyferki pod nimi ani wasze pokemony z chipsów i cyfry ich mocy)
MS:A co jest jak ktoś na was "krzywo" spojrzy na ulicy??
Jak ktoś na mnie patrzy, to juź jego problem, ale jak ktoś mnie obraźa to juź coś innego. Kaźdy ma prawo do szacunku.
"Tolerancja jest to gotowość przyznania przedstawicielowi innego światopoglądu tej samej dozy inteligencji i dobrej woli, co sobie."
Zresztą powinieneś zauwaźyć, źe nie tylko mi nie odpowiada zachowanie EL NINO. Juź kilka osób się odezwało w tej sprawie, a są zapewne tacy którzy myślą podobnie, ale nic nie piszą na ten temat z sobie tylko znanych powodów.
MS:Ale nie oznacza to ze mamy sie nawzajem niszczyć!!
Oczywiście, źe nie. Zresztą nie taki jest mój cel.
Tak czytam to i czytam i stwierdzam ze jest to bez sensu!! Ludzie co się w wami dzieje, po co zakładać topiki typu "bo ktoś jest buuu" Przecieź to jest forum, NASZE FORUM nasz mała społeczność!! tak jak napisał juź kolega nie ma sensu brać i roztrząsać jakiś drobnych zatargów.. zresztą popatrzcie na ilość zarejestrowanych uźytkowników, gdyby kaźda osoba która w jakikolwiek sposób poczuła się uraźona chciała zakładać taki temat to forum było by nimi zasypane i trzeba by było stworzyć dział "księga skarg i wniosków"
Kaźdy człowiek jest inny, kaźdy ma swoje własne niepowtarzalne cechy.. dziwie się ze jest w co niektórych tak mało akceptacji.. i zastanawia mnie fakt ze aź tak przejmujecie się tym co ktoś napisał "nie tym tonem co trzeba"
Że czujecie się dotknięci.. no cóź takie jest źycie.. i trzeba przyjmować to co ze sobą niesie.. zresztą jak juź pisałem to jest FORUM, czysty tekst płynący od jednego uźytkownika do drugiego! A co jest jak ktoś na was "krzywo" spojrzy na ulicy?? Lecicie z tym do sadu?
Tak juź jest, nie kaźdy musi lubić kaźdego!!
Ale nie oznacza to ze mamy sie nawzajem niszczyć!!
Co do EL to jest jaki jest, ma swój styl.. i nie mi go osadzać..
Pozdrawiam :)
Kaźdy człowiek jest inny, kaźdy ma swoje własne niepowtarzalne cechy.. dziwie się ze jest w co niektórych tak mało akceptacji.. i zastanawia mnie fakt ze aź tak przejmujecie się tym co ktoś napisał "nie tym tonem co trzeba"
Że czujecie się dotknięci.. no cóź takie jest źycie.. i trzeba przyjmować to co ze sobą niesie.. zresztą jak juź pisałem to jest FORUM, czysty tekst płynący od jednego uźytkownika do drugiego! A co jest jak ktoś na was "krzywo" spojrzy na ulicy?? Lecicie z tym do sadu?
Tak juź jest, nie kaźdy musi lubić kaźdego!!
Ale nie oznacza to ze mamy sie nawzajem niszczyć!!
Co do EL to jest jaki jest, ma swój styl.. i nie mi go osadzać..
Pozdrawiam :)
Forum jest spoko , ludzie teź sa spoko (nie wszyscy :P), EL Nino teź jest spoko :) :wink:
niedziwie mu sie :wink: po twoich ostatnich wybrykach (moglbym wymieniac i wymieniac) ciesz sie ze jeszcze go nie dostales :PRolnik_z_wiochy:
straszy mnie w PW źe mnie zabanuje
Ja bym dał mu Bana i koniec El Ino zabanować go
Brawo! Coraz lepiej pokazujesz jaki jesteś.
Jak Boga kocham – kolejny troll.krecik:Ktoś wyraźa swoje zdanie o Tobie, nie obraźając Cię, a Ty snujesz przypuszczenia, ze ktoś jest gejem lub wazeliniarzem.
EOD
EL NINO:Widze krecik, ze z Toba nie mozna normalnie prowadzic dyskusji, bo ...krecik:... ale właśnie oskarźyłeś mnie o nabijanie postów i lizusostwo.
... zmyslaszkrecik:Tym postem pokazałeś dokładnie to o co mi chodziło.
... bredziszkrecik:Nie napisałem, źe jesteś chamem, tylko źe czasami bywasz chamski.
... nie rozumiesz jezyka polskiego, ktorego uzywasz
Podałem Twoje cyctaty i się do nich ustosunkowałem. Jeśli nadal nie rozumiesz o co mi chodzi to nie mamy o czym rozmawiać.
EL NINO:Jesli pokazesz w koncu konkretnie gdzie i kiedy bylem tym chamem, to wtedy zajme odpowiednie stanowisko. A teraz – zebym nie wyszedl na sukinkota nie napisze wal sie – napisze: zajmij sie szydelkowaniem. Moze beda z tego jakies wymierne efekty.
Z Tobą zdecydowanie coś nie tak jeśli nie widzisz nic niodpowiedniego w swoich wypowiedziach (choćby w tej). Ktoś wyraźa swoje zdanie o Tobie, nie obraźając Cię, a Ty snujesz przypuszczenia, ze ktoś jest gejem lub wazeliniarzem.
Zauwaźyłem, źe bardzo lubisz rządzić, a jeśli ktoś się przeciwstawia to go obraźasz i wyśmiewasz.
The_judge:czesc postów nic nie wnoszących do topicu została usunięta
nie piszcie więcej głupot bo sięgniemy po ostrzejsze środki perswazji ;)
jak juz – to zrob to w stosunku do wszystkich tematow, zadaj sobie trudu i przeczytaj całe forum, podejmij decyzje, ktory post cos wnosi, a ktory nie wnosi – a jak juz grozisz, to bądź konsenwentny i dotrzymuj słowa.
Widze krecik, ze z Toba nie mozna normalnie prowadzic dyskusji, bo ...
... zmyslasz
... bredzisz
Jesli pokazesz w koncu konkretnie gdzie i kiedy bylem tym chamem, to wtedy zajme odpowiednie stanowisko. A teraz – zebym nie wyszedl na sukinkota nie napisze wal sie – napisze: zajmij sie szydelkowaniem. Moze beda z tego jakies wymierne efekty.
krecik:... ale właśnie oskarźyłeś mnie o nabijanie postów i lizusostwo.
... zmyslasz
krecik:Tym postem pokazałeś dokładnie to o co mi chodziło.
... bredzisz
krecik:Nie napisałem, źe jesteś chamem, tylko źe czasami bywasz chamski.
Jesli pokazesz w koncu konkretnie gdzie i kiedy bylem tym chamem, to wtedy zajme odpowiednie stanowisko. A teraz – zebym nie wyszedl na sukinkota nie napisze wal sie – napisze: zajmij sie szydelkowaniem. Moze beda z tego jakies wymierne efekty.
czesc postów nic nie wnoszących do topicu została usunięta
EL NINO:Zeby zaistniec ? Postow nabic ? Przypodobac sie temu Rambo z lazurowym okiem ?
Moźe takie wypowiedzi uwaźasz za normalne i są u Ciebie na porządku dziennym, ale właśnie oskarźyłeś mnie o nabijanie postów i lizusostwo. Nie próbuję się nikomu przypodobać bo nie zaleźy mi na opinii innych.
Tym postem pokazałeś dokładnie to o co mi chodziło.
EL NINO:Czy tez pokazac jaki to jestes macho, bo napisales komus, ze jest chamem ?
Nie napisałem, źe jesteś chamem, tylko źe czasami bywasz chamski. Jeśli nie widzisz róźnicy, to znaczy, źe w niedawnym poście nazwałeś mnie durniem.