EL NINO Dobry człowieku pomocy, znów ten EXPLORER :((

Ja juz nic z tego nierozumie,bo mam tego xp professionala.Kurcze zrobiłem to i nic wogóle jak go mam przeinstalowac mam inatalke na dysku , Full wersion ? (70,5 mb )Nawet update niepomógł, a ja chce sobie po prostu zainstalowac ja od nowa jak mam to zrobic ? A to juz zrobiłem i nici , kurcze nawet cmd cft/scannow nic niewykrył ,cholerka –potem zrobiłem to....
W Uruchom wpisz rundll32.exe setupapi,InstallHinfSection DefaultInstall 132 %windir%Infie.inf i nacisnij Enter.

Po zalogowaniu się jako Administrator kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Uruchom.
W polu Otwórz wpisz polecenie regedit, a następnie kliknij przycisk OK.
Zlokalizuj odpowiedni podklucz Rejestru, kliknij prawym przyciskiem myszy wartość IsInstalled (REG_DWORD), a następnie kliknij polecenie Modyfikuj. Aby ponownie zainstalować w systemie Windows XP tylko przeglądarkę Internet Explorer 6, uźyj następującego klucza Rejestru:
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftActive SetupInstalled Components{89820200–ECBD–11cf–8B85–00AA005B4383} Plis HeLp !!!Zróbcie coś Ludzie .

Ale musze sie przyznac ze był morpheus zainstalowany p2p do mp3.Skanik antyvir–zrobiony nawet on line .I nic sie takiego niestało 1 trojan :(( Ale myśle ze to przez to,szczerze to wyskakuje ten komunukat co zawsze i.exe niemoze sie uruchomic bład z aplikacja .... raportuj błedy :(( Ale da sie cos zrobic bo to stało sie na profilu uzytkownika z ograniczeniami (wbudowany). Na moim Adminerskim wszystko gra .A profilu wbudowanego nieusune,nie chce robic reinstala całego xp–ka .Po prostu mam Full Ie 6, na dysku i chce ja zainstalowac.Poradzcie.
Teraz wiruska nie ma ale chce sie zainstalować Explorera :)):P

Odpowiedzi: 4

A moźe ten błąd IE jest powiazany z uszkodzeniem systemu ? Sama instalka IE nic wtedy nie pomoźe.
Popieram El Nino , płyta instalacyjna XPka i naprawa systemu.
MarcinX
Dodano
19.08.2003 00:29:55
Pytalem o jakies konkrety a tu nic :? .

Co Ci sie wyswietla gdy probujesz przeinstalowac IE wpisujac w Uruchom odpowiednia komende ? Czy wogole instaluje cokolwiek ? Poza tym, czy masz plyte instalacyjna XP, bo moze to tylko z niej da sie uruchomic ponowna instalke IE ? Czy probowales naprawic system z plyty XP wciskajac w odpowiednim momencie klawisz "R" ?

Odpowiedz konkretnie i nie czaj sie :wink: .
EL NINO
Dodano
18.08.2003 19:37:02
ReD, powoli, bo tak zamieszales ze nic nie wiadomo. Padl Ci IE i chcesz go przeinstalowac ? Czy tez masz jakies klopoty z explorerem ? Czym sie objawia Twoj problem ? Co sie dzieje ?
EL NINO
Dodano
18.08.2003 14:00:12
ReD, powoli, bo tak zamieszales ze nic nie wiadomo. Padl Ci IE i chcesz go przeinstalowac ? Czy tez masz jakies klopoty z explorerem ? Czym sie objawia Twoj problem ? Co sie dzieje ?
EL NINO
Dodano
18.08.2003 14:00:12
ReD
Dodano:
18.08.2003 12:46:51
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1