Ekran stoi przy zamykaniu systemu...:(((

Witam, gdy restartuje kompa jest wszystko ok, ale przy wylaczaniu zostaje mi na ekranie "Zamykanie systemu windows", nie wiem dlaczego wczesniej tego nie mialem, moze dlatego ze zaktualizowalem BIOS'a, ale dziwne zeby to bylo od tego, wkurza mnie to troszke, bo mam dwa dyski i wtedy wylacza mi sie w tym momencie jeden, a ten na ktorym jest windows to sie nie wylacza i caly czas jest ten ekran (nie pokazuje mi sie, mozna bezpiecznie wylczyc komputer). Pomoz mi :)

Odpowiedzi: 5

witam po raz kolejny, dodaje ze ja mam windowsa XP Home Edition i dzieje mi sie tak gdy wylaczam kompa to zostaje mi na ekranie :trwa zamykanie systemu" (nie pokazuje sie ekran "mozna teraz bezpiecznie wylaczyc komputer") jednak wszystkie dyski sie wylaczaja i jest ok, nie wiem moze to dlatego ze zaktualizowalem BIOS'a bo wczesniej tego nie mialem i dodam ze nie mam plyty ATX tylko jeszcze AT, a wiec komp mi sie sam nie wylacza, moze to jest tym spowodowane jednak musi byc jakiej ropzwiazanie, jakie??? :lol:
MarioQe
Dodano
07.09.2002 20:59:28
Moźe to trochę drastycznie zabrzmi ale moźe warto by było przeinstalować system. Mi naprzykład zaczął się zawieszać podczas pierwszego uruchomienia, po resecie uruchamiał się juź dobrze (nie wiem, ale wtedy zainstalowałem chyba jakieś niedorobione sterowniki) zreinstalowałem system i to zlikwidowało problem.
SLAY3R
Dodano
01.09.2002 23:08:25
Tak zrobilem i mam to dalej wszystkie update'y dogralem, dalej tak jest
MarioQe
Dodano
01.09.2002 21:47:56
zaktualizuj sobie windowsa na witrynie www.windowsupdate.com i powinienes sie pozbyc tego prolemó :D
B3T0N
Dodano
01.09.2002 21:29:19
zaktualizuj sobie windowsa na witrynie www.windowsupdate.com i powinienes sie pozbyc tego prolemó :D
B3T0N
Dodano
01.09.2002 21:29:19
MarioQe
Dodano:
01.09.2002 19:52:09
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1