ekran powitalny
hello
Jak wlaczam kompa , to mi wyskakuje ekran powitalny i na nim jest moja ikona z moim uzytkownikiem. Wiecie niemam nic przeciwko ale chicialbym to zmienic na ekran ktory mialem wczesniej "zapraszamy". Mozna to jakos zmienic ?
PS nieumiem tego dokladnie wytlumaczyc ale mam taki boot screen ze u gury mam pare numerkow w tabelkach a na dole mi pisze "veryfying CD boot data" . on sie tylko na 1–2 ssecund pokazuje... ale tez chcialbym go zdjac. Mozna jakos tego sie bozbyc ?
Dzieki i pozdro
Jak wlaczam kompa , to mi wyskakuje ekran powitalny i na nim jest moja ikona z moim uzytkownikiem. Wiecie niemam nic przeciwko ale chicialbym to zmienic na ekran ktory mialem wczesniej "zapraszamy". Mozna to jakos zmienic ?
PS nieumiem tego dokladnie wytlumaczyc ale mam taki boot screen ze u gury mam pare numerkow w tabelkach a na dole mi pisze "veryfying CD boot data" . on sie tylko na 1–2 ssecund pokazuje... ale tez chcialbym go zdjac. Mozna jakos tego sie bozbyc ?
Dzieki i pozdro
Odpowiedzi: 12
Piszesz "wybacz", a robisz coś dokładnie odwrotnego.
Avatar – zarówno rozmiarowo jak i wagowo nie mieści się w normach.
Sygnatura – o ile rozmiarowo ujdzie to waga zbyt duźa.
Uwierz mi, źe ściganie kogoś z powodu obrazków to nie jest moje hobby, ale skoro zmuszasz mnie do wyłączenia Ci tej opcji to zrobię to.
Będziesz chciał jej przywórcenia napisz mi PW za jakieś 1–2 tygodnie.
Avatar – zarówno rozmiarowo jak i wagowo nie mieści się w normach.
Sygnatura – o ile rozmiarowo ujdzie to waga zbyt duźa.
Uwierz mi, źe ściganie kogoś z powodu obrazków to nie jest moje hobby, ale skoro zmuszasz mnie do wyłączenia Ci tej opcji to zrobię to.
Będziesz chciał jej przywórcenia napisz mi PW za jakieś 1–2 tygodnie.
ok, wybacz
I to by było juź ostatnie ostrzeźenie w kwestiach "avatarowych".
Juź kilka razy zwracałem Ci uwagę w tym względzie, kolejnym krokiem bedzie wyłaczenie tej opcji zarówno w avatarze jak i podpisie.
Juź kilka razy zwracałem Ci uwagę w tym względzie, kolejnym krokiem bedzie wyłaczenie tej opcji zarówno w avatarze jak i podpisie.
Nie ma sprawy.
PS.
Michael557
Plissss, zmień awatara – fajna animacja, ale oczopląsu moźna dostać
PS.
Michael557
Plissss, zmień awatara – fajna animacja, ale oczopląsu moźna dostać
Ok wybaczcie... ale to zadzialalo niedo konca, bo mi niewyskakuje ekran powitalny "zapraszam" a wyskakuje mi "otwieranie ustawien osobistych" czy cos takiego... ale... dzieki chlopaki
OMG michael, przecieź jasna sprawa, źe skoro wpiszesz Administratora w autologowaniu to zaloguje Cię na konto Administratora gdzie pewnie nie masz własnych ustawień.
Litości, chwila zastanowienia.
Litości, chwila zastanowienia.
A wybrałeś właściwego uźytkownika :?:
Admnistrator, który jest na obrazku to wbudowane w windę konto – suponuję, źe masz jakieś inne własne konto np. michael.
Admnistrator, który jest na obrazku to wbudowane w windę konto – suponuję, źe masz jakieś inne własne konto np. michael.
...am.... pomoglo... niemusze wybieraz uzytkownika... za to wszystko mi sie zmienilo w kompie, tapeta, ikony znikly, programy, ustawienia. Musialem przywrucic system czego bardzo nielubie. Czy jest moze opcja ktora umozliwi mi pozbycia sie ekrany powitalnego ktory mi che zebym zaznaczyl uzytkownika ?
Dzieki i sorki...
Dzieki i sorki...
No i OK.
Jeśli nie uźywasz hasła (a rozumiem, źe nie) kliknij po prostu ok.
Jeśli nie uźywasz hasła (a rozumiem, źe nie) kliknij po prostu ok.
hej przeszukalem arhiwum na temat tego logowania i wybierania uzytkownika... http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=51095&highlight=ekran+powitalny
postapilem tak jak SDM powiedzia start>uruchom... I odznaczam to Aby uźywać tego komputera, ... i potem daje zastosuj i mi okienko wychodzi :oops: http://img451.imageshack.us/img451/6027/problemlogowania9cp.png
co mam zrobic w tym przypadku ?
postapilem tak jak SDM powiedzia start>uruchom... I odznaczam to Aby uźywać tego komputera, ... i potem daje zastosuj i mi okienko wychodzi :oops: http://img451.imageshack.us/img451/6027/problemlogowania9cp.png
co mam zrobic w tym przypadku ?
W pierwszym przypadku to chyba o autologowanie chodzi.
zapraszamy i do archiwum. Moźesz zaznaczyć dział jako ten.
"veryfying CD boot data" ?? a nie przypadkiem verifying dmi pool data....??
Co do pierwszgo (jeźeli faktycznie jest taki) to moźe bootowanie w BIOS'ie wyłącz?? – tylko przypuszczam, ale sprawdź.
"veryfying CD boot data" ?? a nie przypadkiem verifying dmi pool data....??
Co do pierwszgo (jeźeli faktycznie jest taki) to moźe bootowanie w BIOS'ie wyłącz?? – tylko przypuszczam, ale sprawdź.
Strona 1 / 1