ekran logowania i wylogowywania z WIN XP
Jak zmienic tryb ekranu logowania do Windowsa XP.. miałem go PC–ta podłaczonego przez kilka dni do domeny i mi sie przestawiło,,, a teraz mam z powrotem samego a mimo to mam inny sposób logowania do systemu.,.
Pozdrawiam,
Jaro850
Pozdrawiam,
Jaro850
Odpowiedzi: 5
Wejdź do Panelu sterowania/konta uźytkowników. Wybierz opcję "zmień sposób logowania...". Zaznacz tam odpowiednie opcje. Jakby były juź zaznaczone to je odznacz zrestartuj kompa i zaznacz te opcje z powrotem.
Wejdź do Panelu sterowania/konta uźytkowników. Wybierz opcję "zmień sposób logowania...". Zaznacz tam odpowiednie opcje. Jakby były juź zaznaczone to je odznacz zrestartuj kompa i zaznacz te opcje z powrotem.
Teraz sie loguje poprzez CTR+Alt+DEl.. a chce sie logowac normalnie klikajac w ikonke danego urzytkownika.. tak jak kiedys było.. a zmieniło mi sie to poprzez podłaczenie kompa na kilka do domeny...
Pozdrawiam
Jaro850T5
Pozdrawiam
Jaro850T5
Podaj więcej szczegółów. Jak ten ekran wygląda, a jak ma wyglądać?
Strona 1 / 1