EJ pujdzie mi longhorn
NA P4 3,40 ghz 2048 RAMU DDR 400 readon 9800 xt HDD 750 GB prosze o odpowiedzi
Odpowiedzi: 12
OmG amoze ma 2 3 dyskio'
?
?
Łukasz15:NA P4 3,40 ghz 2048 RAMU DDR 400 readon 9800 xt HDD 750 GB prosze o odpowiedzi
Narazie największy dysk to 300 gb a ty masz 750 ??
Koles sobie jaja robi a co niektorzy z was dali sie podpuscic :D
SLAY3R:Pawek: na 4 dyski potrzebne tylko 2 kanały. Poza tym nieproblem kontroler dokupić.
No tak źle się wyraziłem. Miałem na myśli końcówki (złącza). Nie problem, ale jednak lekkie niedowierzanie odnośnie tych dysków pozostaje. Resztę jestem w stanie przyjąć. :D
Pawek: na 4 dyski potrzebne tylko 2 kanały. Poza tym nieproblem kontroler dokupić.
Miałem się nie wypowiadac w tym topicu, ale postanowiłem 'zainterweniować' :wink:
Mianowicie nigdy nie spotkałem się z sytuacją, gdy w Windowsie mi wyskoczyło coś w stylu: "ZA DUŻO WOLNEGO MIEJSCA :!:" :D Więc obawy o to, źe nie będzie obsługiwał takiej pojemności zdają się mi byc płonnymi. Ja widzę natomiast w tej kwestii inny problem. Wydaje mi się mało prawdopodobne by kolega dysponował aź czterema kanałami IDE by móc podłączyc tyle dysków źeby mu się te 750GB uzbierały (zakładam, źe 3*200GB+1*150GB). To by było na tyle w tym temacie...
Acha... No tak... Pójdzie Longhorn na takim sprzęcie, ale cudów się nie spodziewaj :mrgreen:
Mianowicie nigdy nie spotkałem się z sytuacją, gdy w Windowsie mi wyskoczyło coś w stylu: "ZA DUŻO WOLNEGO MIEJSCA :!:" :D Więc obawy o to, źe nie będzie obsługiwał takiej pojemności zdają się mi byc płonnymi. Ja widzę natomiast w tej kwestii inny problem. Wydaje mi się mało prawdopodobne by kolega dysponował aź czterema kanałami IDE by móc podłączyc tyle dysków źeby mu się te 750GB uzbierały (zakładam, źe 3*200GB+1*150GB). To by było na tyle w tym temacie...
Acha... No tak... Pójdzie Longhorn na takim sprzęcie, ale cudów się nie spodziewaj :mrgreen:
Łukasz15:NA P4 3,40 ghz 2048 RAMU DDR 400 readon 9800 xt HDD 750 GB prosze o odpowiedzi
Ty to w ogóle się pisać naucz, a nie zadajesz pytanie dotyczące systemu, nad którym trwają jescze pracę i najprawdopodobniej długo trwać będą...
wiecie coooo? zamiast pomóc łepkowi to se jaja robicie :P experci od robienia na drutach :P
mcscr@by:Nie pójdzie bo LONGHORN ma nie obsługuje tak duźych HDD :P
Dobrze powiedziane :twisted:
Nie pójdzie bo LONGHORN ma nie obsługuje tak duźych HDD :P
TAK TAK ,juz to widzę źe masz taki sprzęt :P :twisted:
Cięźko będzie.
Troche słaby proc i mało ramu :twisted:
O karcie graficznej juź nie wspomne :wink:
Troche słaby proc i mało ramu :twisted:
O karcie graficznej juź nie wspomne :wink: