ej admin odpisz!!!!!
ej jak zostac moderatorem jak cos to ja chyba moge sie zgodzic nim byc
Odpowiedzi: 20
a nastepny punkt w regulaminie bedzie taki ze bedziemy banowac za nabijanie sonie licznika niepotrezbnymi postami.
Zamykam!
Zamykam!
Więc ja się zgadzam źeby dodać pozycjędo regulaminu źe jak ktoś zapyta jak zostać moderatorem to juź go zabanować :) pozdro....
Więc ja się zgadzam źeby dodać pozycjędo regulaminu źe jak ktoś zapyta jak zostać moderatorem to juź go zabanować :) pozdro....
fakt.przeokrutnie dobrego dymu nigdy za wiele... :wink:
p.s mimo to zafascynowalem sie Romusiem :lol:
p.s mimo to zafascynowalem sie Romusiem :lol:
Doktor X:100 punktow dla Romka!!
Romek daj sobie spokoj z administracja i kierowaniem siecia!czlowieku zmarnowalbys sie tu przeokrutnie!
z twoim podejscioem do rzeczy i lekko mowic kontrowersyjna uroda napewno zrobisz kariere w jednym z zespoklow dico polo a jak tam sie nie uda to masz jeszcze SAMOOBRONE !
dawaj wariat !nie marnuj talentu!!
:shock: :shock: :shock: :shock:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Znowu źeś się "Doktorku" najarał przeokrutnie :wink:
100 punktow dla Romka!!
Romek daj sobie spokoj z administracja i kierowaniem siecia!czlowieku zmarnowalbys sie tu przeokrutnie!
z twoim podejscioem do rzeczy i lekko mowic kontrowersyjna uroda napewno zrobisz kariere w jednym z zespoklow dico polo a jak tam sie nie uda to masz jeszcze SAMOOBRONE !
a to Romuś jeszcze pisze z nami :shock: ja myslalem ze juz dawno drzewo bananowe
Romuś:emil:orty
A to slowo skad? Ze slownika ubogiej polszczyzny?
zapewne z tego samego co twoja "mruwka"
emil:orty
A to slowo skad? Ze slownika ubogiej polszczyzny?
emil, tym razem wyjatkowo nie bede tyrady wyglaszal na temat tego, ze ortografii na forum uczysz.
Romuś:...plci mruwek opierajac sie o wlasne...
nie źebym się czepiał ale jak moźna takie orty walić? przeciez to pierwsza klasa podstawówki
Romuś jezeli to foto z avatara to rzeczywiscie ty to juz wiem dlaczego chcesz byc moderatorem
To oczywiscie pytanie retoryczne bo juz zapewne delikfent został obdarowanym bananem za swoja tworczosc
O jakzesz ci dziekujemy ze sie łaskawie zgodziles :lol: :lol: :lol:
To oczywiscie pytanie retoryczne bo juz zapewne delikfent został obdarowanym bananem za swoja tworczosc
Romuś:ej jak zostac moderatorem jak cos to ja chyba moge sie zgodzic nim byc
O jakzesz ci dziekujemy ze sie łaskawie zgodziles :lol: :lol: :lol:
Widocznie nina pisze o pci mruwek opierajac sie o wlasne doswiadczenia :lol: :lol: :lol:
Rebe:EL NINO:Musisz byc pracowity jak Mrowka......
EL NINO – dlaczego w dopełniaczu "męskiej" lub mianowniku źeńskiej , miast w mianowkinu męskiej ? :lol: :wink:
Ano pewnie dlatego źe ona (ta mrówka) dymorfizm pciowy pewnikiem ma, a wzion on się stąd, źe często tir(y?)zatrzymywała – o wsparcie sponsora prosząć :wink: :mrgreen:
EL NINO:Musisz byc pracowity jak Mrowka......
EL NINO – dlaczego w dopełniaczu "męskiej" lub mianowniku źeńskiej , miast w mianowkinu męskiej ? :lol: :wink:
gusioo:Romuś:Kto pyta nie błądzi:D
Kto czyta ten jest mądrzejszy. Tymczasem zapoznaj się z regulaminem, bo zaczynam łatpić w Twoją karierę na tym Forum.
Mam inne plany na przyszlosc wiedz zadnej kariery nie chce robic na ofrum chodziac moderatorem moge byc 8)
Romuś:Kto pyta nie błądzi:D
Kto czyta ten jest mądrzejszy. Tymczasem zapoznaj się z regulaminem, bo zaczynam łatpić w Twoją karierę na tym Forum.
Kto pyta nie błądzi:D
Swietny pomysł :P , a czy ja mogłbym zo........ :wink: :lol:
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Wprowadzimy do regulaminu dodatkowy punkt. Osoba która pyta jak być moderatorem będzie dostawała bana na dzień dobry. Mam nadzieje ze to dobry pomysł, nie?