eDonkey czy eMule???
ktory z tych programow jest lepszy do pobierania obrzow cd? jak narazie uzywam edonkeya sciagnalem nim ut2003 i unreal 2 moze superszybko nie ale zawsze , a moze jednak emule jest szybszy jeszcze nie probowalem dlatego zglaszam sie o wasza opinie
Odpowiedzi: 19
Dzieki :) Moje qmpele to chyba wymyslily, ale one sa poryte w beret :P
no... bardzo mądre z tym Bogiem, ciekawe skąd Ci się to wzięło
Najpierw podkrece se modem a potem bobawie sie w eMule albo eDonkey. Apropo podkrecania modemu, wiecie moze jak podkrecic modem w Dialog CDI?
nigdy nie wlanczalem zadnego programu p2p na modemie, a wiec niewiem, ale w opcjach polaczenia pokombinuj wkonuc sie uda!
nigdy nie wlanczalem zadnego programu p2p na modemie, a wiec niewiem, ale w opcjach polaczenia pokombinuj wkonuc sie uda!
Heh, a ja wogole nie moge ssac przez eMule bo jak wchodze i daje polacz to mnie oswieca ze mam net rozlaczony. Lukam na ikonki obok zegarka i co... net jest polaczony! Wiec sie wkurzylem reinstalke eMule zrobilem i to samo. No to przeinstalowalem modem, zgadnijcie co sie stalo... to samo – podobno nie ma polaczenia z netem :oops: :evil: No i co ja mam w takim razie zrobic ?
dobra juz wszystko sciagnalem, usunalem tego emula na razie, pozniej zrobie reinstalke, mam nadzieje ze juz bezblednie bedzie chodzic :)
no to tak:
zainstalowalem takie programiki antyspawnowe, dobra fajne, usunalem ;) biore szukaj w emule wpisuje cos,enter i ... wyskakuje cos takiego, a poniej co jakis czas znowu i to samo:
An attempt was made to accsess an unnamed file past its end.
w ten oto sposob nie moge nic wyszukac i wogle hujo wiecie co :evil:
wie ktos co trzeba zrobic? instalowalem jeszcze raz te programy, powylanczalem wszytkie filtry,to samo, wzialem usunalem to z rejestru tez nic :(
jak ktos cos to z gory dzieki
zainstalowalem takie programiki antyspawnowe, dobra fajne, usunalem ;) biore szukaj w emule wpisuje cos,enter i ... wyskakuje cos takiego, a poniej co jakis czas znowu i to samo:
An attempt was made to accsess an unnamed file past its end.
w ten oto sposob nie moge nic wyszukac i wogle hujo wiecie co :evil:
wie ktos co trzeba zrobic? instalowalem jeszcze raz te programy, powylanczalem wszytkie filtry,to samo, wzialem usunalem to z rejestru tez nic :(
jak ktos cos to z gory dzieki
wiedom, sluchaj mozna wiedziec jaka masz szbkosc lacza ? bo jak dla mnie to transfer masz zawrotny :shock:
ona juz jest wbudowana... poszukaj w opcjach
gdzie moge znalezc polska nakladke na emule w wersji,chyba,0.27c???
z gory dzieki za pomoc
z gory dzieki za pomoc
wiesz,nie wiem nigdy tego nie sprawdzalem :oops:
Juź mam zainstalowanego najnowszego edonkeya i zaczynam działać. Mam tylko jeszce jedno pytanko czy sposób ściągania odbywa się podobnie jak w eMule, tzn pliki tymczasowe mają taką samą wielkość jak plik gotowy czy teź działa podobnie jak kazaa, tazn. pliki powiększają się z czasem ściągania?
no fajna stronka ale troche stara wersje osiola tam opisuja nowe sa fajniejsze(1.46?) :)
Hhm. Poczytam. Ale przed chwilą znalazłem taką stronkę: http://www.osiol.com/osiol.html która nie bardziej przekonuje.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
konfig osiolka
http://fafko.host.sk/OverNet/index.php?page=konfig
http://fafko.host.sk/OverNet/index.php?page=konfig
Oviraptor:zdecydowanie odradzam ci instalowanie czy uzywanie emule gdyz moim zdaniem (nie wiem jak inni) jest on o wiele wolniejszy i wogole gorszy :) edonkey serdecznie polecam, a emule serdecznie odradzam ;)
pozdrawiam :)
Ja stosuję eMule i np. w tej chwili przy ściąganiu 7 filmów i 2 gier, transferek wynosi 98 kb/s. Więc nie jest tak źle.
P.S.
Oviraptor czy mógłbyś podać mi linka do polskiej stronki gdzie jest opisana konfiguracja edonkeya?
no to juz cos wiecej wiem 8)
zdecydowanie odradzam ci instalowanie czy uzywanie emule gdyz moim zdaniem (nie wiem jak inni) jest on o wiele wolniejszy i wogole gorszy :) edonkey serdecznie polecam, a emule serdecznie odradzam ;)
Strona 1 / 1