EA mnie zdenerwowało

dlaczego ludzie robią gry w tktóre nikt nie bedzie mógł w nie grać?! tak jest z najnowszym medalem nie mam dvd wiec nie pogram! ludzie opanujecie się!

Odpowiedzi: 12

Niech jeszcze potupta nóźkami jak małe dziecko. Kogo obchodzi źe ty nie masz dvd–romu? Chłopie źyjemy w XXI wieku a ty płaczesz nad pierdołami. Dvd rom to wcale nie jest droga rzecz w dzisiejszych czasach. Idź do sklepu, kup i problem z głowy a jak kupisz uźywany na allegro to jeszcze mnie kasy wydasz. Nie będziesz wtedy miał źednych problemów. Forum jest po to źeby rozwiązywać czyjeś problemy a nie wylwać swoje źale! A to co mnie całkiem połoźyło na łopatki to to zdanie:
"dlaczego ludzie robią gry w tktóre nikt nie będzie mógł w ne grać?!"
Gościu, jak nie bedzie mógł w nie nikt grać??
Jakoś nikt nie ma problemu. Wszyscy wymiatają w gry ile wlezie a ty piszesz źe w te gry nikt nie moźe grać! Tylko ty chyba masz takie idiotyczne problemy. Wkurzyłem sie strasznie kiedy to przeczytałem.

Jesli naprawde nie masz kasy na ten dvdrom to zrób jak ci koledzy poradzili. Przekonwertuj sobie na cd.
Proste logiczne.
Pozdrawiam wszystkich
Damianos
Dodano
31.12.2004 21:59:37
Poproś kolege z DVD źeby Ci zrobił OBRAZ gry !! albo po prostu przełóz u kogoś na CD
memo4
Dodano
28.12.2004 12:30:26
dziad5:
dlaczego ludzie robią gry w tktóre nikt nie bedzie mógł w nie grać?! tak jest z najnowszym medalem nie mam dvd wiec nie pogram! ludzie opanujecie się!

To tak jakbyś powiedział, źe nie powinno się nagrywać muzyki bo JA nie mam radia :lol:
Dix
Dodano
27.12.2004 15:48:56
dziad5:

gratuluje pomyslowosci Twojej. myslisz ze wytloczenie 7, 8 cd jest tansze niz wytloczenie 1 dvd? pozatym swiat idzie do przodu i czas na zmiane cdroma na dvdrw
Neo_x
Dodano
26.12.2004 01:17:05
Ehh widze ze po pewnym dniu bede musial wydac na :
a: zasilacz
b: kabel zasilajacy
c: nowy ram
d: DVD rom :D
i e: zainstalowac lyynuxa (ale to juz darmowe)
Ukey
Dodano
23.12.2004 22:54:24
Nie opłaca sie juź nagrywać gier na CD poniewaź za kilka lat gra moźe zajmować nawet 20 płyt .. dlatego powoli wprowadzane są DVD i bardzo dobrze :)
bartz
Dodano
23.12.2004 21:33:38
Yoda:
Doczekamy czasu niedługo, w związku z rozwojem internetu i postępującą absrdalizacją regulacji prawnych patentów i własności intelektualnej dotyczących, źe gier w pudełkach wogóle nie będzie. Wszystko przez sieć się będzie ssało...Pozdrawiam.

Nie kracz – toź zawsze jeszcze zostanie .......Stadion :wink:

Ew. "stary kumpla z klasy " – http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=26747
Rebe
Dodano
23.12.2004 20:54:42
Doczekamy czasu niedługo, w związku z rozwojem internetu i postępującą absrdalizacją regulacji prawnych patentów i własności intelektualnej dotyczących, źe gier w pudełkach wogóle nie będzie. Wszystko przez sieć się będzie ssało...
Pozdrawiam.
Yoda
Dodano
23.12.2004 20:49:01
gieras:
Ja nie mam cd–romu.... wiec co, maja wydawac gry na dyskietkach ?

e........tam.
Biorąc pod uwage ceny to powinni preinstalowac je na dyskach od razu i w tym stanie dostarczać :wink:
Rebe
Dodano
23.12.2004 20:39:01
dziad5:
Ja nie mam cd–romu.... wiec co, maja wydawac gry na dyskietkach ?
gieras
Dodano
23.12.2004 20:32:59
Że Ty nie masz DVD nie znaczy, ze większość nie ma. Sa róźnie sposoby na moźliwość grania w takie gry nie posiadając napędu DVD. Jeden z nich to jak podał kolega w poście wyźej – konwersja. Jest teź moźliwość ściagnięcie gry/obrazu płyty z internetu i za pomocą (np.) Daemon tools utworzyć virtualny napęd DVD.
Pozatym co ty niby myślisz ? AE akurat gówno obchodzi czy Ty kupisz tę grę. Wie, źe miliony osób napewno to zrobi, a nawet kupi dla tego specjalnie napęd DVD i to ich zadowala.
Over
Dodano
23.12.2004 19:35:16
dziad5:

Isc do kogos podzielic na CD i przekonwertowac na format CD i niemasz DVD a grasz :roll: Jakos nie czaje problemu. DVD moza kupic juz od 50 zl :wink:
Ukey
Dodano
23.12.2004 16:11:48
dziad5
Dodano:
23.12.2004 15:36:38
Komentarzy:
12
Strona 1 / 1