+++ e–Niania +++

Czesc!

Moze ktos z Was mial do czynienia z takim programem i moglby mi jakis polecic?
Chodzi mi o konto (na WXP) mlodszego barata, chcialbym wiedziec jakie stronki odwiedza itp.
Historie IE umie skubaniec wyczyscic i pozacierac slady ale nie jest az tak rogarniety by sprawdzac procesy. Chodzi mi wiec o dyskretny, niezauwazalny programik ktory logowal by do jakiegos pliku odwiedzane strony i moze jakies inne dane...

Pozdr.

Odpowiedzi: 3

Hehehe, nie :) Ale chodzilo mi o cos w stylu jak ponizej prezentuje. Moze sie komus tez przyda :)

AB System Spy 5.0
Opis: Aplikacja zapisuje wszelkie działania wykonane na komputerze do pliku tekstowego lub HTML. Program zapamięta na przykład zawartość Schowka systemowego, działające procesy lub wykona zrzut ekranu. Dostęp do AB System Spy moźe być chroniony hasłem.
System: Windows 98/Me/2000/XP
Wersja: 30–dniowa
Na dysku: 323 KB

e–Surveiller 1.2

Opis: Program do szpiegowania komputerów. Aplikacja pozwala na stworzenie instalera, który po uruchomieniu na innym pececie umoźliwia jego monitorowanie. Dzięki temu na bieźąco śledzimy działania wykonywane na tym komputerze, np. odwiedzane strony WWW, uruchamiane programy czy wpisane znaki na klawiaturze.
Wersja: 14–dniowa
Na dysku: 6,14 MB

Netkeys 6.1
Opis: Aplikacja umoźliwiająca kontrolowanie działań wykonanych na komputerze. Program zapamięta wszelkie odwiedzone przez uźytkownika strony internetowe, zapisze czas uruchamiania i zamknięcia poszczególnych programów oraz zanotuje pobrane przez Internet dane.
Wersja: 10–dniowa
Na dysku: 3,18 MB

PAL – CSS 1.0

Opis: Narzędzie, za pomocą którego będziemy mogli chronić, kontrolować i monitorować nasz komputer. Jeśli z naszego komputera korzystają dzieci, to będziemy dokładnie wiedzieli, do czego go uźywają. Program monitoruje wysłane e–maile, odwiedzone strony WWW oraz przeprowadzane rozmowy internetowe (np. poprzez IRC, ICQ). Aplikacja jest chroniona hasłem, które określamy podczas jej instalacji.
Wersja: Shareware
Na dysku: 3,98 MB

PC Spy 2.51

Opis: Niewielkie narzędzie, słuźące do szpiegowania uźytkowników komputera. Owo szpiegowanie odbywa się w dość prosty sposób, a mianowicie poprzez robienie co określony czas zrzutów ekranu. W ten sposób moźemy się dowiedzieć, jakie aplikacje były uruchomiane, jak równieź podejrzeć niektóre dane.
Na dysku: 624 KB

SnapKey 2.0

Opis: Program przeznaczony dla rodziców, którzy chcą dokładnie wiedzieć, co ich pociechy robią na komputerze. Aplikacja działa w tle i jest niewykrywalna nawet dla zaawansowanego uźytkownika. SnapKey monitoruje wszelkie działania wykonane na pececie, począwszy od wpisanych znaków na klawiaturze, a skończywszy na liczbie uruchomionych programów i czasie ich działania.
Na dysku: 653 KB

SpyAgent 4.41

Opis: Program do monitorowania systemu operacyjnego. SpyAgent zapisze wszelkie naciśnięte na klawiaturze znaki (nawet "kropkowane" hasła), wykona zrzut ekranu uruchamianych aplikacji oraz zapamięta adresy odwiedzonych stron WWW. Aplikacja jest niewidoczna w systemie podczas swego działania. Uźytkownik określa hasło podczas pierwszego uruchomienia tego narzędzia.
Wersja: 30–dniowa
Na dysku: 1,50 MB

WinGuardian 3.0

Opis: Narzędzie pozwające na monitorowanie działań wykonywanych na komputerze. Program wykonuje w określonych odstępach czasu zdjęcie z ekranu, zapisuje wpisane na klawiaturze znaki oraz zapamiętuje adresy odwiedzanych stron WWW. Aplikacja jest uruchamiana wraz ze startem systemu i jest w nim zupełnie niewidoczna. Po wciśnięciu odpowiedniej kombinacji klawiszy (ustawianej podczas instalacji) uzyskujemy dostęp do opcji programu.
System: Windows 2000
Wersja: 15–dniowa
Na dysku: 3,63 MB
brtx
Dodano
24.11.2003 23:11:59
Ja wiem źe jest programik RODZIC czy E–RODZIC który blokuje strony "nieodpowiednie" dla dzieci.

PS. Czy ty aby czaem nie masz na pieńku z bratem :lol: :wink:
PgX
Dodano
21.11.2003 20:16:36
Mozesz sprubowac to zrobic Norton`em Internet Security,pozycja Statics wyswietla caly ruch sieci,zalozyc na to haslo usera zeby logu nie czyscil.
McScr@by
Dodano
19.11.2003 22:06:51
brtx
Dodano:
19.11.2003 20:04:30
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1