e–mule czy ktoś wie jak tym sie je?

Siemka, tak czytam i czytam na temat e–mula i myśle sobie instelne sobie go i :D , ale tu ZONK! To mi nie działa:( o co chodzi!? czy to komuś w ogóle działa? najnowsza wersja e–mule, lista serwerów nówka. Sukcesem jest jak sie podłącze :| to norma źe tyle sie czeka do podłączenia? Dalej zaznaczyłem źe ma sie ścięgać "FIM Speedway Grand Prix" znalazł obraz gierki :) i czekam czekam czekam czekam :x
O CO TU CHODZI, znacie jakieś zasady dego progsu czy jak? moźe coś z ustawieniami? :?: :?: :?:

Odpowiedzi: 7

Jak kcesh to tu mash spis wshystkich(ale czy na pewno??) p2p...
piotreklord
Dodano
13.12.2003 22:17:02
DooMEL:
Siemka, tak czytam i czytam na temat e–mula i myśle sobie instelne sobie go i :D , ale tu ZONK! To mi nie działa:( o co chodzi!? czy to komuś w ogóle działa? najnowsza wersja e–mule, lista serwerów nówka. Sukcesem jest jak sie podłącze :| to norma źe tyle sie czeka do podłączenia? Dalej zaznaczyłem źe ma sie ścięgać "FIM Speedway Grand Prix" znalazł obraz gierki :) i czekam czekam czekam czekam :x
O CO TU CHODZI, znacie jakieś zasady dego progsu czy jak? moźe coś z ustawieniami? :?: :?: :?:

jak Ci co w emulu sie nie podoba to sobie sciagnij edonkeya, overneta albo ktorys z wielu modow emula,
wkoncu trafisz na najlepszy dla Twojej maszyny :)
zgadzam sie z wins'em, sciagac emulem pojedyncze pliki to strata czasu, poza tym zachecam do korzystania z tej sieci p2p, poniewaz ma ogrmone zasoby i wiekszosc najnowszych filmow i gier tam wlasnie najpirw sie pojawia, choc na torrencie tez ostatnio sporo nowosci 8) aha jak sciagasz cos to w zakladce PLIKI ustaw priorytet tego pliku na release(dziekuje :) )
pozdrawiam
gen
Dodano
13.12.2003 21:51:08
wins:
Przez emule sciagacie pojedyncze zdjecia :?: :lol: Smiechu warte. Program nadaje sie do sciagania duzych plikow typu obrazy gier czy filmy. Nie sciagajcie tez pojedynczych plikow, najlepiej gdzies okolo 10.

Chcialem zobaczyc na jakiej zasadzie to dziala i jak chcialem sciagnac film to musialem tyle czekac ze postanowilem sprobowac sciagnac zdjecia, myslalem ze bedzie szybciej. Ale okazalo sie ze nie ma roznicy :lol:
JaMaL
Dodano
10.12.2003 18:57:04
Przez emule sciagacie pojedyncze zdjecia :?: :lol: Smiechu warte. Program nadaje sie do sciagania duzych plikow typu obrazy gier czy filmy. Nie sciagajcie tez pojedynczych plikow, najlepiej gdzies okolo 10.
wins
Dodano
10.12.2003 15:47:18
Emule==> trzeba być cierpliwym i duźoooooooo udostępniać!!! To nie kazaaaaa!!! Nie popasoźytujecie chłopaki. ! :evil: Ja miałem transfer 100 KB/S jak go uźywałem!! :D
piotreklord
Dodano
09.12.2003 22:49:56
Zainstalowalem to kiedys taak dla zabawy. Po wlaczeniu, poprawnym skonfigurowaniu nie maglem sie polaczyc z serwerem. Odistalowalem to zainstalowalem skofigurowalem i po ok.5min wszedlem na serwer :) A po chwili uciechy przyszla chwila na rozpacz, godzine stalem w kolejce po jedno zdjatko ktore "wazylo" 120 KB i bylem 2 w kolejce :roll: a jak zaczolem sciagac to juz wstyd sie przyznawac bo to bylo straszne :wink: Ja osobiscie nie polecam tego programu.
JaMaL
Dodano
09.12.2003 21:32:31
w eMulu trzeba troche poczekać na swoją kolejke.
A transfery nie są za extra
Tomekk
Dodano
09.12.2003 19:07:56
DooMEL
Dodano:
09.12.2003 12:50:43
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1