Dzwięki i urządzenia audio w XP HE SP2
Witam–w Dzwiękach i urządzeniach audio w zakładce Audio nie moźna otworzyć Głośnośći.Pojawia się napis brak pliku SndVol.exe. Probowałem zainstalowac z dyskiedki CD systemu operacyjnego.XP.ale minie wyszło.Proszę o podanie śćieźki dostępu do powyźszego pliku. Pozdrawiam–tadeusz2000.
Odpowiedzi: 2
Witam–Panel sterowania –Dźwięki i urządzenia audio–zainstalowany SoundMAX Digital Audio.Klikając na Głósność–pojawia się napis–Brak pliku SndVol32.exe.Zainstalowałem (ropakowałem) plik SndVol32.exe do C:\Windows\system32.Po sprawdzeniu plików w systemie32 stwierdziłem brak tego pliku.W Gosnośći pojawia się dalej napis.Instalacje powtarzałem dwa razy.PLik który mam umieszczony w katalogu Programy otwiera się bez problemów.Pytanie:czy istnieje inna scieźka instalacji tego pliku w C:\Windows\system32. Pozdrawiam–Tadeusz2000
tadeusz2000:Witam–w Dzwiękach i urządzeniach audio w zakładce Audio nie moźna otworzyć Głośnośći.Pojawia się napis brak pliku SndVol.exe. Probowałem zainstalowac z dyskiedki CD systemu operacyjnego.XP.ale minie wyszło.Proszę o podanie śćieźki dostępu do powyźszego pliku. Pozdrawiam–tadeusz2000.
:P napewno masz karte główna zintegrowana nie pozostaje nic innego jak poszukac sterowników np.
SoundMax
Strona 1 / 1