Dźwiek ?
witam !
Mam pytanko beda pasowac sterowniki do mojej dzwiekowej z orginalnej plytki dołaczonej do tej karty w Windowsie 2003 ?
Otoz karte dzwiekowa mam firmy MINT 6 Kanałów oparta jest ona o czipset CMI8738/C3DX
jak ktos ma taka karte moze sie wypowiedziec :–)
Mam pytanko beda pasowac sterowniki do mojej dzwiekowej z orginalnej plytki dołaczonej do tej karty w Windowsie 2003 ?
Otoz karte dzwiekowa mam firmy MINT 6 Kanałów oparta jest ona o czipset CMI8738/C3DX
jak ktos ma taka karte moze sie wypowiedziec :–)
Odpowiedzi: 8
a zrobiłeś najpierw tak: Windows Audio:
Kliknij na Start–>Programs–>Administrative Tools–> Services –> przejdź do Windows Audio–>kliknij na nim prawym przyciskiem myszy, a potem –> Properties –> w typie rozruchu Startup Type wybierz Automatic zamiast Disabled–> kliknij Apply. Następnie na przycisk Start, a potem OK.Bo w win 2003 dźwięk jest domyślnie wyłączony.
Kliknij na Start–>Programs–>Administrative Tools–> Services –> przejdź do Windows Audio–>kliknij na nim prawym przyciskiem myszy, a potem –> Properties –> w typie rozruchu Startup Type wybierz Automatic zamiast Disabled–> kliknij Apply. Następnie na przycisk Start, a potem OK.Bo w win 2003 dźwięk jest domyślnie wyłączony.
Stef:czes wam wie ktos moze skad moge sciagnac stery do karty dzwiekowej cmi8738/pci–6ch–lx szescio kanalowa karta pleas po,mozcie skad te stery wziasć !!!!!
www.driverguide.com
czes wam wie ktos moze skad moge sciagnac stery do karty dzwiekowej cmi8738/pci–6ch–lx szescio kanalowa karta pleas po,mozcie skad te stery wziasć !!!!!
Ej a ja mam SB PCI128 i mi nie działa :(((
Ej a ja mam SB PCI128 i mi nie działa :(((
adi_xx3@o2.pl
z gory dzieki tylko czy napewno do tej karty to jest :–)
z gory dzieki tylko czy napewno do tej karty to jest :–)
Ja mam do tej karty sterowniki podpisane cyfrowo (na płycie takich nie ma).
Podaj maila tyo Ci wyśle.
Pozdrówki
Podaj maila tyo Ci wyśle.
Pozdrówki
Sprawdz to sie dowiesz czy bedzie dzialac :)
Strona 1 / 1