dzwiek startu
czy ktos moze wie dzie w rejestrze windy znalezc ustawienie dlugosci trwania dzwieku przypisanego do startu systemu ?
normalnie dzwiek ten trwa okolo 4–6 sekund, a ja bym chcial ustawic jingla trwajacego 30 s ;)
normalnie dzwiek ten trwa okolo 4–6 sekund, a ja bym chcial ustawic jingla trwajacego 30 s ;)
Odpowiedzi: 6
zazwyczaj, jak dzwiek trwa 30 sekund, to jest odtwarzany przez 30 sekund, a nie kroce :? ja mialem np minutowy i chodzilo normalnie – minute
ten dzwiek fanfary (mozna i tak to nazwac, ale w sumie to jingiel happytreefriends ;)) ma 30 s
A ten dźwięk fanfary ma 30 sekund czy tylko 8?
no chodzi mi o to ze dziwek ktory sobie ustawilem (fanfara ;) trwa 30s, ale winda konczy ja po okolo 8 sekundach.
i chodzi o to zeby to zlikwidowac.
a czy moze trwaloby dluzej, gdyby nie jakie sprogramy i aplikacje ktore sie ladujaq razem z winda ?
i chodzi o to zeby to zlikwidowac.
a czy moze trwaloby dluzej, gdyby nie jakie sprogramy i aplikacje ktore sie ladujaq razem z winda ?
gieras:jemu chodiz chyba oto zeby te orginalne "fanfary" trwaly przez 30 sek. :roll: i zeby mogl to zmieniac czasowo :?
Jeźeli tak to ...bedzie musiał "skleić" z 5 takich kawałków, bo inaczej się nie da – chyba , źeby płyta się wolniej kręciła :wink:
jemu chodiz chyba oto zeby te orginalne "fanfary" trwaly przez 30 sek. :roll: i zeby mogl to zmieniac czasowo :?
Strona 1 / 1