Dźwięk przy ekranie powitalnym WinXP
Podczas włączania PC,przy ekranie powitalnym system odtwarza część muzyki fortepianowej [WinXP Home Edition].
To samo dzieje się przy wyłączaniu kompa.
U mnie to pierwsze nie działa[b.często],a drugie działa zawsze.Choć i jedno i drugie powinno grać.
Jaka jest tego przyczyna.
U mnie to pierwsze nie działa[b.często],a drugie działa zawsze.Choć i jedno i drugie powinno grać.
Odpowiedzi: 4
tire:Podczas włączania PC,przy ekranie powitalnym system odtwarza część muzyki fortepianowej [WinXP Home Edition].
Moim zdaniem kłopot ze znikającymi dźwiękami systemowymi (jak teź znikające ikony w treyu; itp.), naleźy do tych, na które nie ma rozwiązania innego niź reinstalacja systemu... :(
tire, jeśli uda Ci się znaleźć jakieś inne rozwiązanie – będę wdzięczny jeśli napiszesz tu jak to zrobiłeś...
Pozdrawiam
Sprubój tak: Panel sterowania > Dźwięki i urzadzenia audio > zakładka Dźwięki i tam moźesz ustawić albo przywrócić > Schemat dźwiękowy: Wybrać domyślne dla WINDOWS
Tak mi się wydaje a tak abstrachując to kiedyś miałem ustawoiny dźwięk poźegnalny na tekst z filmu "PSY" Angela mówiła: ...k.... a tak nam było dobrze!
POZDRAWKI
Wierzę źe sobie poradzisz :D
Tak mi się wydaje a tak abstrachując to kiedyś miałem ustawoiny dźwięk poźegnalny na tekst z filmu "PSY" Angela mówiła: ...k.... a tak nam było dobrze!
POZDRAWKI
Wierzę źe sobie poradzisz :D
Heh banan12 nie wiem co przez to podpowiedziales ale ja zrozumialem tylko tyle ze nie dziala dlatego "ze ma pech":DDDD lol
Tire jezeli chodzi o t dzwieki to tez sie z tym spotkalem i nie wiem ale moim zdaniem cos moze sie (jakis ster) pakowac czasem wczesniej niz ster karty dzwiekowej...i przez to nie ma dzwieku czasem...ale to tylko moje zdanie..albo jakas operacja np logowania za dlugo trwa i sie cos wali ale jak juz mowilem to tylko moje przypuszczenia...
Pozdrawiam :)
Tire jezeli chodzi o t dzwieki to tez sie z tym spotkalem i nie wiem ale moim zdaniem cos moze sie (jakis ster) pakowac czasem wczesniej niz ster karty dzwiekowej...i przez to nie ma dzwieku czasem...ale to tylko moje zdanie..albo jakas operacja np logowania za dlugo trwa i sie cos wali ale jak juz mowilem to tylko moje przypuszczenia...
Pozdrawiam :)
Jesli dzwiek ci nie dziala calyczas to sprawdz czy masz plik do dzwieku tego akurat c:windowsmedia,
ale jesli natomiast nie dzial ci co jakis czas czasem dziala a czasem nie to nie wiem masz stary pech ja osobiscie mam powylaczane dzwieki logowania i wylogowania bo mnie denerwoja
pozdrowienia
ale jesli natomiast nie dzial ci co jakis czas czasem dziala a czasem nie to nie wiem masz stary pech ja osobiscie mam powylaczane dzwieki logowania i wylogowania bo mnie denerwoja
pozdrowienia
Strona 1 / 1