DŹWIĘK – cichuuutki – dlaczego?
Nie mam pojęcia co nagle stało się z dźwiękiem w moim laptopie (Compaq Evo N1020v)! Bez ingerencji w ustawienia, nagle dźwięk stał się bardzo cichutki, ledwosłyszalny prawie.
Problemów z SundMAXem nie ma. Sterowniki OK, zaktualizowane. Ustawienia głośności – wszytsko na max!
Co powinnam posprawdzać i jak sobie poradzić z tym dziwnym stłumionym efektem?!
Słuchanie muzy nie wchodzi w grę w tej sytuacji, ani na słuchawkach, ani na kolumnach, źaden wzmacniacz nie poradzi! A bez muzy nie daję rady! :) Co się stało?! :?:
A moźe komuś pojawił się juź taki problem?
Proszę o pomysły! HELP!
(Win XP SP2)
Problemów z SundMAXem nie ma. Sterowniki OK, zaktualizowane. Ustawienia głośności – wszytsko na max!
Co powinnam posprawdzać i jak sobie poradzić z tym dziwnym stłumionym efektem?!
Słuchanie muzy nie wchodzi w grę w tej sytuacji, ani na słuchawkach, ani na kolumnach, źaden wzmacniacz nie poradzi! A bez muzy nie daję rady! :) Co się stało?! :?:
A moźe komuś pojawił się juź taki problem?
Proszę o pomysły! HELP!
(Win XP SP2)
Odpowiedzi: 6
Jestem szczęśliwa! Zdarzył się cud! Zaryzykowałam – odinstalowałam SoundMAXA i kotrolery! Ponowna instalacja zmieniła wszytsko! DZIAŁA! :)
DZIĘKUJĘ! :)
DZIĘKUJĘ! :)
No i tu mnie masz! Nie mam instalek :cry:
Moźe uda mi się je załatwić, wtedy spróbuję.
Tymczasem licze na cud! :wink:
Moźe uda mi się je załatwić, wtedy spróbuję.
Tymczasem licze na cud! :wink:
Odinstaluj oprogramowanie i stery karty muzycznej,restart lapa.Menadzer urządzeń i odinstaluj/usuń wszystko co dzwięk,restart lapa i zainstaluj oprogramowanie i stery karty muzycznej z płyty CD do lapa.
Jak to nic nie da dzwoń do serwisu lapa i popytaj.
Jak to nic nie da dzwoń do serwisu lapa i popytaj.
To takźe sprawdzałam – wejsćie / wyjście, niestety nic się nie zmieniało! :cry:
Jakiś inny pomysł?
Jakiś inny pomysł?
oj oj oj, podejźewam zwarcie wyjścia audio kanał R z L na minijacku... albo uszkodzenie końcówki mocy w laptopie...włóź wtyczkę i poruszaj– ale niewiem czy to coś da... warto sprawdzić przed wizytą w serwisie
oj oj oj, podejźewam zwarcie wyjścia audio kanał R z L na minijacku... albo uszkodzenie końcówki mocy w laptopie...włóź wtyczkę i poruszaj– ale niewiem czy to coś da... warto sprawdzić przed wizytą w serwisie
Strona 1 / 1