Dziwny troche problemik...

Wiatm.

Jak czasem uruchamiam system i chce podswietlic "moj Komputer" to podswietlaja mi sie wszystkie ikony na pulpicie...I musze restartowac kompa:/ Pomozdzie mi mowiac dlaczego tak jest??

Krzmag.

Odpowiedzi: 1

jak dla mnie napisałes oche za malo napisz dokładnie o co ci chodzi EDI_net poewr fo atsiv
edi_net
Dodano
18.02.2007 02:48:14
  • krzmag 18.02.2007 11:22:54

<P>ok</P> <P>czasami gdy uruchamiam kompa,nawet w gdy jest juz wlaczony chce otwozyc jakas aplikacje czy folder&nbsp;to nie moge bo po podswietlaja mi sie wszystke widoczne na pulpicie ikony i foldery.</P> <P>To samo sie dzieje&nbsp; z pisaniemm,gdzy chce pisac to klawiatura mi warjuje.pisze duzymi literami a kursorami klawiatury chce wrocic to tez zaznacza mi sie tekst.To chba jest polaczony problem. </P> <P>Nie wiem tez czy kursor samotnie jezdzacy po moim pulpicie....</P> <P>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Pomocy:(&nbsp;</P>

• Żółty 18.02.2007 11:27:17

Czasami ?? W trybie awaryjnym też tak jest ?? Na innym koncie użytkownika ?? System czysty od śmieci/wirusów/trojanów ??

• krzmag 18.02.2007 11:29:53

<P>tak czasami.Nie, awaryjnym nie wlaczalem. Mam jedno konto uzyktowika. Tak czysty,pare godzin temu sprawdzalem. </P> <P>&nbsp;</P> <P>Jak zrestartuje kompa to jest ok. Ale po jakims czasie znowu sie supie:/</P>

• Żółty 18.02.2007 11:33:44

<P>To sprawdź w tym trybie awaryjnym, sprawdź na innym koncie uzytkownika.</P> <P>Mysz to czasem nie jest A4tech a problem pojawił sie od czasu zainstalowania SP2 ??</P>

• krzmag 18.02.2007 11:36:25

<P>dobra, sprawdze w trybie awaryjnym-jak bedzie to samo to co bedzie znaczylo?&nbsp; </P> <P>Tak to A4tech - tak sie robi po zainstalowaniu SP2??</P>

• Żółty 18.02.2007 11:38:44

Z ta myszą - zainstaluj nowe sterowniki do niej ze strony A4Tech - może to jest jednak problemem.

• krzmag 18.02.2007 11:40:09

<P>a tak moze sie dziac wszystko przez ta mysz i te stery??</P> <P>&nbsp;</P>

krzmag
Dodano:
17.02.2007 19:51:54
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1