Dziwny troche problemik...
Wiatm.
Jak czasem uruchamiam system i chce podswietlic "moj Komputer" to podswietlaja mi sie wszystkie ikony na pulpicie...I musze restartowac kompa:/ Pomozdzie mi mowiac dlaczego tak jest??
Krzmag.
Odpowiedzi: 1
jak dla mnie napisałes oche za malo napisz dokładnie o co ci chodzi EDI_net poewr fo atsiv
Strona 1 / 1
<P>ok</P> <P>czasami gdy uruchamiam kompa,nawet w gdy jest juz wlaczony chce otwozyc jakas aplikacje czy folder to nie moge bo po podswietlaja mi sie wszystke widoczne na pulpicie ikony i foldery.</P> <P>To samo sie dzieje z pisaniemm,gdzy chce pisac to klawiatura mi warjuje.pisze duzymi literami a kursorami klawiatury chce wrocic to tez zaznacza mi sie tekst.To chba jest polaczony problem. </P> <P>Nie wiem tez czy kursor samotnie jezdzacy po moim pulpicie....</P> <P> Pomocy:( </P>
Czasami ?? W trybie awaryjnym też tak jest ?? Na innym koncie użytkownika ?? System czysty od śmieci/wirusów/trojanów ??
<P>tak czasami.Nie, awaryjnym nie wlaczalem. Mam jedno konto uzyktowika. Tak czysty,pare godzin temu sprawdzalem. </P> <P> </P> <P>Jak zrestartuje kompa to jest ok. Ale po jakims czasie znowu sie supie:/</P>
<P>To sprawdź w tym trybie awaryjnym, sprawdź na innym koncie uzytkownika.</P> <P>Mysz to czasem nie jest A4tech a problem pojawił sie od czasu zainstalowania SP2 ??</P>
<P>dobra, sprawdze w trybie awaryjnym-jak bedzie to samo to co bedzie znaczylo? </P> <P>Tak to A4tech - tak sie robi po zainstalowaniu SP2??</P>
Z ta myszą - zainstaluj nowe sterowniki do niej ze strony A4Tech - może to jest jednak problemem.
<P>a tak moze sie dziac wszystko przez ta mysz i te stery??</P> <P> </P>