Dziwny problem
Witam
Pisze bo mam problem;) ale nie emocojonalny tylko techniczny;) Otóź, wkladam ladnie plyte (jakakolwiek) do CD–ROM (LG 52x), troche szumu sie robi i po chwili w Moj komputer zmienia sie ikonka CD–ROMu (wiadomo). Jednak klikajac na tą ikonke nic mi sie nie pojawia. Równiez klikajac prawym klawiszem myszki a potem na Uruchom, tez nic. Jednak ciekawe jest ze kiedy z tego samego menu podręcznego klikne Browse with ACDsee, otwiera mi sie tenze program i wyswietla mi sie zawartosc tej plyty. Prawda ze dziwny problem?
Dziekuje za uwage
Pisze bo mam problem;) ale nie emocojonalny tylko techniczny;) Otóź, wkladam ladnie plyte (jakakolwiek) do CD–ROM (LG 52x), troche szumu sie robi i po chwili w Moj komputer zmienia sie ikonka CD–ROMu (wiadomo). Jednak klikajac na tą ikonke nic mi sie nie pojawia. Równiez klikajac prawym klawiszem myszki a potem na Uruchom, tez nic. Jednak ciekawe jest ze kiedy z tego samego menu podręcznego klikne Browse with ACDsee, otwiera mi sie tenze program i wyswietla mi sie zawartosc tej plyty. Prawda ze dziwny problem?
Dziekuje za uwage
Odpowiedzi: 16
Witam
Ja sobie tu ladnie po forum łaźe i zapomnialem o tym poscie, a mianowicie ze problem juz dawno zniknal:) w jakims innym poscie rowniez byl poruszony problem nieodczytywania CD. W moim przypadku pomogla zmiana litery dysku (tak jak bylo w tym innym poscie:).
Dziękuje za uwage
Ja sobie tu ladnie po forum łaźe i zapomnialem o tym poscie, a mianowicie ze problem juz dawno zniknal:) w jakims innym poscie rowniez byl poruszony problem nieodczytywania CD. W moim przypadku pomogla zmiana litery dysku (tak jak bylo w tym innym poscie:).
Dziękuje za uwage
To jak upadnie będzi takie dummm :) a jak się wtyczka urwie, a kabel zostanie w ręce śpiewa się nas nie dogoniat..........
Witam
Powiem tylko ze problem z CD powrocil, musialem zrobic przywracanie systemu bo mi WIN mulił. A punkt przywracania był chyba z przed dwoch tygodni i razem z innymi rzeczami, problem z CD znowu sie pojawil :(
Dziękuje za uwage
Powiem tylko ze problem z CD powrocil, musialem zrobic przywracanie systemu bo mi WIN mulił. A punkt przywracania był chyba z przed dwoch tygodni i razem z innymi rzeczami, problem z CD znowu sie pojawil :(
Dziękuje za uwage
Z kompem łatwiej sobie poradzić bo albo wyciągasz mu wtyczke albo źucasz przez okno i będzie cicho.
Heh tylko źe blondynce ( to pprzenośnia tylko :) ) powiesz zamilcz i będzie cicho, co o kompie nie moźena powiedzieć :D
Ogolnie rzecz ujmujac Komp to zła kobieta była :):)
Och.... te kompzy :D ciągle pzeszkadzają, nawet nie da się pograć przez godzine :D .
na szczescie nie...ALe potrafi spowodowac u czlowieka zawal serca gdy tak nic nie mowi:) albo nie chce nawiazac kontaktu:)
dobrze , ze nie krwawi......... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Byc moze :) W ogole moj komp zachowuje sie jak kobieta czasami jest posluszna a czasmi nie :wink:
Byc moze :) W ogole moj komp zachowuje sie jak kobieta czasami jest posluszna a czasmi nie :wink:
No i bardzo dobrze źe mu przeszło :) moźe miał trudne dni :D
WItam
Nie wiem czy kogos to zainteresuje ale problem z CD zniknal. Tak po poprostu zniknal, nic specjalnego nie robilem. BO czy moze miec na to wplyw ze zmieniłem sobie wyglad WINXP na klasyczny czyli bez tych wszystkich bajerów?
Dziękuje za uwage
Nie wiem czy kogos to zainteresuje ale problem z CD zniknal. Tak po poprostu zniknal, nic specjalnego nie robilem. BO czy moze miec na to wplyw ze zmieniłem sobie wyglad WINXP na klasyczny czyli bez tych wszystkich bajerów?
Dziękuje za uwage
Na az na tak glupiego nie wygladam:) Moze to wynika z tego ze, nie napisalem, ze z kolei jak klikam wlasnie na ekslporuj to po prawej stronie pojawia mi sie to co jest na pulpcie (skroty itd) jak chce kliknac na plusik przy ikonce CD–ROM (w eksplorerze) to nic mi sie nie pojawia. Niestety probowalem rowniez przywracania systemu sprzed momentu jak to wykrylem ale nic to nie dalo;(. Powiem jeszcze ze ten problem pojawil sie po tym jak odlaczylem CD–ROM aby podlaczyc nagrywarke kolegi. Jutro przychodzi do mnie kolega z twardym dyskiem, moze jak odlacze CD–ROM i podlacze HDD a potem znowu podlacze CD to problem zniknie?:)
Dziekuje za uwage
Dziekuje za uwage
Proste rozwiązania są najlepsze co brtx :lol:
A probowales prawym przyciskiem myszy i EKSPLORUJ??
Strona 1 / 1