Dziwny problem
A mianowicie chodzi tutaj o reset a inaczej zawieszenie kompuera ale w dziwny sposób.A mianowicie komputer moźe chodzić cały dzien moge grac ogladac filmy słuchać muzyki wszystko naraz i nic sie niedzieje i tak moźe on sobiechodzic jak juź wczesniej wspomniałem cały dzień a tu nagle z niewidomych przyczyn gaśnie sobie monitor i np.gdy słucham muzyki muzyka dalej leci :) ale gdy juź zrobie ruch myszką reset :( wygaszacze wyłanczanie monitora po 10 minutach mam to powyłanczane.I potrafi to sie tak zrobic nie jak komputer chodzi cały dzien ale nawet jeźeli pochodzi sobie z rana jak go załacze z 5 min.Konfiguracja jest podana na dole.
Odpowiedzi: 2
bardzo chetnie tylko jakbyś mógł dokładniej co i gdzie mam wpisac bo niebardzo wiem o co chodzi :oops: i wkleje tutaj to.Z góry dzieki.
A moźliwe jest źeby w systemie było tak namieszane?? wczoraj robiłem format i narazie sie nic niedzieje.a od wczoraj prawie cały czas chodzi.Zainstalowane są wszystkie te same sterowniki co przed formatem nic niezmieniałem wszystko jest tak samo.A tego LOG–a teź chetnie pokaźe tylko napiszcie mi jak go mam uzyskać??
A moźliwe jest źeby w systemie było tak namieszane?? wczoraj robiłem format i narazie sie nic niedzieje.a od wczoraj prawie cały czas chodzi.Zainstalowane są wszystkie te same sterowniki co przed formatem nic niezmieniałem wszystko jest tak samo.A tego LOG–a teź chetnie pokaźe tylko napiszcie mi jak go mam uzyskać??
W logach oczywiście nie byłes, bo po co ?
Wygląda na kare jednak – wymuś BSOD–a i zobacz co system podaje na nim.
Wygląda na kare jednak – wymuś BSOD–a i zobacz co system podaje na nim.
Strona 1 / 1