Dziwny problem
Witam. Mój brat który mieszka w Anglii ma dziwny problem z kompem. Otóź przegląda pewne forum i ma taki problem, źe od 2 dni praktycznie nie odświeźa mu forum, tzn, nie pokazuje nowych postów, czy tematów. Z tym forum jest wszystko OK. Korzysta z przeglądarki IE. W dodatku ma tak, źe korzysta z programu Outlook Express do pobierania poczty. Czasem ma taki problem, źe gdy dostanie jakąś wiadomość , to po jakimś czasie ta wiadomość poprostu sama znika...
Co moźe być tego przyczyną ?
Co moźe być tego przyczyną ?
Odpowiedzi: 5
Podziękowania od mojego brata :) Zadziałało mu !
Edit: Jeszcze prośba do Ciebie. Mógłbyś podać screeny jak zrobić to w Outlooku? A to dlatego, źe ma system Xp–ka w wersji angielskiej i nie bardzo umie się tam połapać.
Edit: Jeszcze prośba do Ciebie. Mógłbyś podać screeny jak zrobić to w Outlooku? A to dlatego, źe ma system Xp–ka w wersji angielskiej i nie bardzo umie się tam połapać.
czy tak się dzieje na wszystkich przeglądarkach :?:
Moźe naleźy wyczyścić Tymczasowe pliki Internetowe
Niech ustawi jak na tym scrennie:
Moźe naleźy wyczyścić Tymczasowe pliki Internetowe
Niech ustawi jak na tym scrennie:
ok dzięki przekaźe bratu. Dodam jeszcze, źe poinformował mnie, iź ma teraz tak, źe na głównej stronie forum pokazuje mu, źe odpowiedz była z dnia dzisiejszego, a gdy wchodzi w odpowiedni temat, to ostatnie posty są z przed 2 dni .. Gdzie tu leźy tego przyczyna ?
Edit: Pliki cookies teź usunął.
Edit: Pliki cookies teź usunął.
co do Outlooka zrób tak
:arrow: Menu=>> narzedzia=>> opcje=>> konwersacja oczysc teraz
:arrow: start=>> uruchom regsvr32 inetcomm.dll
:arrow: Menu=>> narzedzia=>> opcje=>> konwersacja oczysc teraz
:arrow: start=>> uruchom regsvr32 inetcomm.dll
Strona 1 / 1