Dziwny problem z XP–AntiSpy
Mam Win XP+sp2 a poniewaź potrafi on często ograniczać szybkość poboru danych z internetu zainstalowałem XP–AntiSpy,który w opcjach specjalnych ma funkcje naprawy limitu połączeń.Niestety po jej włączeniu mam następujący komunikat:
"Nieznana kompilacja pliku,nie moźna dokonywać zmian.Ta opcja przeznaczona jest wyłącznie dla Win XP z Sp2 oraz Win 2003 z Sp1a."Nic z tego nie rozumiem bo właśnie mam XP+SP2,reinstalacja programu nic nie dała czy ktoś wie o co w tym chodzi?Z góry dzięki za pomoc!!!
"Nieznana kompilacja pliku,nie moźna dokonywać zmian.Ta opcja przeznaczona jest wyłącznie dla Win XP z Sp2 oraz Win 2003 z Sp1a."Nic z tego nie rozumiem bo właśnie mam XP+SP2,reinstalacja programu nic nie dała czy ktoś wie o co w tym chodzi?Z góry dzięki za pomoc!!!
Odpowiedzi: 4
eMule zawala prędkości poboru.zainstalowałem i wreszcie jest oki.Zwiększyłem limit do 50.Zadyszka eMule się skończyła.Dzieki wielkie!!!Swoją drogą to ciekawe dlaczego wersja 3.9.4.1 miała z tym problemy a 4.2 załączyła bez problemu.To juź historia waźne,źe działa.
a jakie to ma pozytywne i negatywne strony?
Uźywaj przycisku aby coś dopisać
SLAY3R
Uźywaj przycisku aby coś dopisać
SLAY3R
sciagnij xp–AntiSpy 3.94–2 PL, ktora nie wymaga instalacji
A program sciągnąłeś w najnowszej wersji ?
Strona 1 / 1