Dziwny problem z siecia
Mam maly problem z polaczeniami.
Od kilku dni nie moge sie polaczyc z zadna ze stron i kontami na serwerze kolos, lub iret:
www.uni.lodz.pl
www.math.uni.lodz.pl
kolos.math.uni.lodz.pl
iret.math.uni.lodz.pl
Internet dziala poprawnie.
Kolega ktory jest w tej samej sieci osiedlowej co ja, tez nie mogl sie polaczyc z tymi stronami.
Natomiast inny kolega ktory jest podlaczony poza siecia do ktorej ja naleze, bezproblemow sie polaczyl.
Wczesniej wszystko bylo wporzadku.
To napewno nie wina mojego komputera, gdyz rano wchodzilem na te strony bez problemow, a wieczorem juz nie moglem (to bylo kilka dni temu).
Problem ten wystapil juz wczesniej, ale po 3 dniach znikna sam, teraz to trwa juz 5 dni, a potrzebuje miec polaczenie z wydzialem.
Prosze o pomoc. Z gory serdecznie dziekuje.
P.s. nie ma polskich liter bo pisalem to na Win95.
Od kilku dni nie moge sie polaczyc z zadna ze stron i kontami na serwerze kolos, lub iret:
www.uni.lodz.pl
www.math.uni.lodz.pl
kolos.math.uni.lodz.pl
iret.math.uni.lodz.pl
Internet dziala poprawnie.
Kolega ktory jest w tej samej sieci osiedlowej co ja, tez nie mogl sie polaczyc z tymi stronami.
Natomiast inny kolega ktory jest podlaczony poza siecia do ktorej ja naleze, bezproblemow sie polaczyl.
Wczesniej wszystko bylo wporzadku.
To napewno nie wina mojego komputera, gdyz rano wchodzilem na te strony bez problemow, a wieczorem juz nie moglem (to bylo kilka dni temu).
Problem ten wystapil juz wczesniej, ale po 3 dniach znikna sam, teraz to trwa juz 5 dni, a potrzebuje miec polaczenie z wydzialem.
Prosze o pomoc. Z gory serdecznie dziekuje.
P.s. nie ma polskich liter bo pisalem to na Win95.
Odpowiedzi: 2
Temat jest zamknięty.
Wina była po stronie serwera osiedlowego.
Wina była po stronie serwera osiedlowego.
w IE wykonaj tą czynność:
wejdź do :arrow: Narzędzia :arrow: opcje internetowe :arrow: na zakładce "ogólne" usuń wszystkie pliki tymczasowe i pliki cookie...
w windows95 Musisz zminić układ klawiatury na "polski programisty"
wejdź do :arrow: Narzędzia :arrow: opcje internetowe :arrow: na zakładce "ogólne" usuń wszystkie pliki tymczasowe i pliki cookie...
w windows95 Musisz zminić układ klawiatury na "polski programisty"
Strona 1 / 1