dziwny problem z NFS MW
Pooooomocy :cry: ludzie mam nfs mw ale nie moge w niego grać bo jak tylko włącze gre w trakcie ładowania komp się restartuje i tak za kaźdym razem :( oto sprzęt na którym próbuje odpalić nfs:
windows xp home edition
256 ram
2,60 proc
karta nvidia GeForce 440 MX
directx 9 0c
coś jeszcze podać?? błagam o pomoc
windows xp home edition
256 ram
2,60 proc
karta nvidia GeForce 440 MX
directx 9 0c
coś jeszcze podać?? błagam o pomoc
Odpowiedzi: 19
Jaki beton...ściągnij gościu Anti–Blaxx i Daemon Tools, przeczytaj jak zainstalować i pójdzie...
dobra weź sciśnij
i co dzialal ktorys? Niech zgadne... NIE dzialal :wink:
mialem 3 cracki
maddog:ściągnij cracka nowego
Masz jeszcze jakies ciekawe rady ? Moze regulamin przeczytaj jak Ci sie nudzi. A ja sie zaloze ze i nawet nowy crack nic nie pomoze.
Zacytuje:
"Nie dosc ze zlodzieje, to jeszcze dupy" :lol:
ściągnij cracka nowego
To nie myśl źe ktoś Ci pomoźe :)
jest to pirat crack jest i po zainstalowaniu powinno dzilac tak jak u kilku kumpli to nie jest obraz
Moźe on chce odpalić kopię bezpieczeństwa SWOJEGO Orginału :)
Moźe on chce odpalić kopię bezpieczeństwa SWOJEGO Orginału :)
maddog:extra. Tylko właśnie jak u kumpla odmontowałem napęd to dopiero zadziałał. :twisted:
No to zdolniacha jestes :mrgreen: Wynalazles nowy sposob na SafeDisc'a... najbardziej skomplikowany, ale jednak :shock:
extra. Tylko właśnie jak u kumpla odmontowałem napęd to dopiero zadziałał. Więc lepiej bez takich textów. :twisted:
maddog:jak tak to zamontować musisz obraz jak jest.
Najlepiej Daemonem. jak będzie nadal problem to
wyłącz napęd tak źeby tylko był napęd wirtualny .
Zadziała...
Jak juz chcesz pomagac i lamac regulamin to sie doksztalc w tej dziedzinie bo bajki piszesz. :lol:
Metoda na wylaczanie/odpinanie napedow fizycznych to sposob na StarForca 3.x, a NFS MW nie jest nim zabezpieczony...
jak tak to zamontować musisz obraz jak jest.
Zadziała...
Zadziała...
pewnie pirat ??
crack
mi przy starcie gry wyskakuje komunikat
Wywołaj BSOD (FAQ w pierwszym dziale) . Daj numer kodu dłędu, albo zobaczo co jest napisane w podglądzie zdarzeń. Jak nie wiesz jak tam wejść to poszukaj na forum, bo było troszke razzu. Moźe po prostu się jakos feralnie zainstalował. jak masz czas to go usuń i spróbuj ponownie instalując go.
spróbuj zainstalować nowe sterowniki
Strona 1 / 1