dziwny problem z kontami "niedostepne zasoby sieciowe&q

Witam!

Od 2 dni probuje rozwiazac problem z moim XP–ekiem. Przeszukalem "caly" internet, polski i angielski i nie moge znalezc (moze zle szukam ?). Bardzo prosze o pomoc.

Przejdzmy do rzeczy... Pewnego pieknego dnia wlaczam komputer, loguje sie na swoje konto, a tu wszystko jest jakby dopiero co zostalo utworzone. Brak moich dokumentow i wszystkiego.. Pierwsze co zrobilem to wszedlem do documents and settings.
I co zobaczylem? dziwne konta : "ja" ( z wszystkimi starymi danymi) i "ja.PC" (konto ktore uzywane jest obecnie) gdzie PC to nazwa mojego komputera.
Kazde nowe konto ktore teraz tworze ma nazwe konto.PC. Domyslilem sie ze to jakis problem z domena, wiec wszedlem w ustawienia systemu/nazwa komputera, tam bylo ustawione na grupe robocza a nie na domene. Na wszelki wypadek zmienilem nazwe komputera i grupy roboczej i teraz konta tworza sie juz z normalnymi nazwami.

Pozostal tylko problem z niektorymi programami. Np zaden z office 2003 sie nie uruchamia, wyskakuje komunikat, ze "funkcja ktorej probujesz uzyc znajduje sie w niedostepnym zasobie sieciowym" Windows chce plik pro11.msi, wyglada to tak, jakby chcial instalowac office przez siec (ale przeciez ja mialem go zainstalowanego i wszystko dzialalo!!!).

Komunikat, ze funkcja jest w niedostepnym zasobie sieciowym wyswietla sie w roznych dziwnych momentach, np podczas wyszukiwania ;/ o co chodzi ?!

Komputer przeskanowalem Hijackiem, Spy Botem i Avastem. W kazdym cos tam bylo, ale raczej niewinne i wszystko usunalem. O co chodzi ?

wielkie dzieki za wszelkie wskazowki
Pozdrawiam

Odpowiedzi: 0

bcrew
Dodano:
01.05.2006 22:55:11
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0