dziwny problem z jezykiem polskim
korzystalem u kogos z kompa z vista home premium i na poczatku byl ustawiony jezyk chinski, zmienilem ustawienia regionalne i klawiature na jezyk polski. teraz wszystkie nazwy plikow maja polskie znaki, tak samo moge pisac polskie znaki, ale za to np podczas instalacji jakiegokolwiek oprogramowania zamiast polskich znakow mam krzaczki pewnie chinskie, a nie raz zamiast wszystkich znakow mam krzaczki, tak samo np z subedit cale menu jest z krzaczkami ale napisy czyta juz po polsku, po wylogowaniu zauwazylem ze w ognie logowania tez jest mozliwosc ustawienia jezyka, tylko ze tam mam do wyboru jedynie chinski(chrld) i chinski(singapur). pwenie problem jest z tym oknem logowania, wiec jak moge dam dodac inny jezyk? jesli jest to inny problem to moze jakies propozycje naprawy?
Odpowiedzi: 2
jesli chodzi o odinstalowanie visty to nie ma takiej mozliwosci ta nie moj komp
jesli chodzi o usuniecie tylko jezykow nie da sie, tzn mam je usuniete w panelu sterowania ->ustawienia regionalne, a w oknie logowania moge tylko wybierac te 2 chinskie jezyki, nie moge nic wiecej robic
spróbuj go odinstalować czy tam skasować i zostawić tylko polski programisty ewentualnie usa
Strona 1 / 1