Dziwny problem.
Proszę o pomoc. Zrobiłem ulepszenie systemu (tweakXP4) i troche mi to namieszało ale dałem sobie rade prawie ze wszystkim. Mam problem z dzwiękiem – niby w menadźerze urządzeń i informacji o systemie jest wszystko OK. Urządzenia działają prawidłowo, nie ma konfliktów. Ale jak chce włączyć muzyke to wywala błąd, źe nie ma urządzenia audio, we właściwościach audio teź nie ma urządzenia. Jak zainstaluje ponownie sterownik to do czasu restartu Windy wszystko działa, później juź nie. Podobnie jest z kartą DVB. Sterowniki są, konfliktów nie ma ale nie działa. Nie wiem jak przywrócić kopie zapasową rejestru z konsoli i czy to coś da, moźe włączyłem albo wyłączyłem jakąś usługe, albo coś w plikach rozruchowych. Nie mam pojęcia co to jest. Pomóźcie. :shock:
Odpowiedzi: 4
OK! Udało mi się uruchomić dzwięk i DVB ale wszystko gra do czasu jak działa windows(XP).Po restarcie musze na nowo wszystko robić: instalować sterowniki i uruchamiać. Pomocy. Jak sprawić źeby system zapamiętał wszystko co robie? :?:
Jaka to karta dzwiękowa ?
Żółty:Obadaj stan usługi Windows Audio – powinna być włączona i uruchamiana automatycznie.
To nie to – usługa działa automatycznie.
Kurcze cały dzień juź z tym walcze i nic. Ani dzwięku ani DVB :cry:
Obadaj stan usługi Windows Audio – powinna być włączona i uruchamiana automatycznie.
Strona 1 / 1