Dziwny mail od Symanteca
Witam.
Dostałem bardzo dziwnego dla mnie maila i nie wiem o co chodzi.
Mam zainstolowanego NIS 2003, z źadnych subskrypcji u Symanteca nie korzystam.
Oto ten mail:
"Symantec Email Proxy deleted the following email message:
From:
To:
Subject:"
W nagłówku napisane jest:
Tematem tej wiadomości jest: Symantec Email Proxy Deleted Message
Nadawcą jest: Symantec Email Proxy
Wie ktoś co to jest?:shock:
Sławek.
Dostałem bardzo dziwnego dla mnie maila i nie wiem o co chodzi.
Mam zainstolowanego NIS 2003, z źadnych subskrypcji u Symanteca nie korzystam.
Oto ten mail:
"Symantec Email Proxy deleted the following email message:
From:
To:
Subject:"
W nagłówku napisane jest:
Tematem tej wiadomości jest: Symantec Email Proxy Deleted Message
Nadawcą jest: Symantec Email Proxy
Wie ktoś co to jest?:shock:
Sławek.
Odpowiedzi: 7
ludzie, czytajcie, co jest napisane:
"Symantec Email Proxy deleted the following email message."
Sławek_gdansk, jesteś w jakieś sieci LAN? Jeźeli tak, to proxy tej sieci jest obsługiwane przez oft Symantec'a, ten soft nie przepuścił twojej wiadomości, albo soft proxy zrobił błąd i wysłał takiego maila do wszystkich userów twjej sieci...
nie bój się oddział SWAT cię dzisiaj nie zastrzeli :)
"Symantec Email Proxy deleted the following email message."
Sławek_gdansk, jesteś w jakieś sieci LAN? Jeźeli tak, to proxy tej sieci jest obsługiwane przez oft Symantec'a, ten soft nie przepuścił twojej wiadomości, albo soft proxy zrobił błąd i wysłał takiego maila do wszystkich userów twjej sieci...
nie bój się oddział SWAT cię dzisiaj nie zastrzeli :)
widaw:teraz spodziewaj się policji pod drzwiami...
:lol: :lol:
Co rozumiesz przez "powaźne"?????????
Napwno napiszę, tylko , źe nie mam adresu zwrotnego Symanteca ani nie ma teź godziny o której mail został wysłany– całkowita anonimowość.
robala teź źadnego nie ma, nie ma wogule źadnego złącznika.
Powturzę się, miał ktoś podobną sytację?
Dodam jeszcze, źe konto na, które przychodzą te maile, to konto, które mam załoźone na Interii, ponoć oni od 22.06., mają coś z zabezpieczeniami robić, moźe to dlatego– na stronie Interii nie ma źadnej informacji o jakichś awariach w działaniu poczty.
Strasznie mnie to draźni i martw– zawsze coś.
Wściekły.
robala teź źadnego nie ma, nie ma wogule źadnego złącznika.
Powturzę się, miał ktoś podobną sytację?
Dodam jeszcze, źe konto na, które przychodzą te maile, to konto, które mam załoźone na Interii, ponoć oni od 22.06., mają coś z zabezpieczeniami robić, moźe to dlatego– na stronie Interii nie ma źadnej informacji o jakichś awariach w działaniu poczty.
Strasznie mnie to draźni i martw– zawsze coś.
Wściekły.
Zazwyczaj albo jest to powaźne,albo pusty list z wirusem lub trojanem.To drugie bardziej mi podoba się.Niedawno rozsyłane były listy od Kaspersky Labs a z nim Nimda.To samo z Microsoftu,tylko inny wirus. :(
Napisz do Symanteca,czego oni od ciebie chcą :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Napisz do Symanteca,czego oni od ciebie chcą :?: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hmmm, dziwne to jest, ale ok, czy są w ten sposób kasowane jakieś wiadomości, które ktoś do mnie ze znajomych wysyła, czy jest to poprostu pust mail od Symanteca?
Jeszcze jedno, moźesz mi wskazać konkretyny link do informacji o której piszesz?, nie widzę go tam.
Sławek.
Jeszcze jedno, moźesz mi wskazać konkretyny link do informacji o której piszesz?, nie widzę go tam.
Sławek.
Wejdź na www.symantec.com
Jest tam informacja,źe firma rozpoczęła intensywną walkę z piratami i ––– to je straszak".
8)
Jest tam informacja,źe firma rozpoczęła intensywną walkę z piratami i ––– to je straszak".
8)
Strona 1 / 1