Dziwny blad ze Skype i Total Commanderem:/ POMOZCIE
Co prawda jest to drobny blad niczego nie psuje wszystko nie dziala tylko kazdym uruchomieniem komputera i nawet w czasie jego pracy wyskakuje mi okienko :twisted: wystarczy nacisnac ok i jest wszystkow wporzo ale to jest troche denerwujace poniezej zamieszczam zalacznik ze screenem tego wichajstra :wink: jeszcze musze dodac ze total commander mi nie chce dzialac teraz sie dopiero zdenerwowalem :twisted:
Odpowiedzi: 19
Ram jest ok
Rozwiazalem ten problem reinstalacja windy :wink:
Rozwiazalem ten problem reinstalacja windy :wink:
RzEmIeN:NIc nie daje :evil: chyba pomoze mie tylko reinstalka systemu:–|
To jeszcze – po co masz się denerwować po swieźej instalacji – sprawdź RAM, bo moźe to ja źle sugeruję Ci cąły czas, a za wszystko odpowiada sypiąca się pamięć – programy testujące są wymieniane w archiwum wraz zlinkami pewnie.
NIc nie daje :evil: chyba pomoze mie tylko reinstalka systemu:–|
RzEmIeN:Glupie pytanie ale jak to uruchomic? :oops:
w uruchom wpisz cmd – pokaźe się okno wiersza polecenia ("DOS") i w nim po znaku zachęty – migający kursor wpisz sfc /scannow – wciśnij enter i tyle.
Glupie pytanie ale jak to uruchomic? :oops:
kontroler plików systemowych – jeźeli coś się zwaliło to podmienia na te z płyty – płyta w napędzie.
Mozesz troche jasniej chkdsk wiem o co chodzi ale to przed tym :wink:
Przeleć z wiersza polecenia albo konsoli sfc /scannow i chkdsk – bo coś za duźo tego się porobiło.
Mozliwe ze to wirus albo spyware :?: bo ad aware 6.0 i norton 04 nic nie wykrywaja;|
Odinstalowalem tak jak mowiels wyczyscilem pozostalosci i nie da sie skypa zainstalowac "floating point division by zero" znow, all player nie chce sie instalowac :twisted: totaal commander to samo ten sam blad i pokazuje nizej co sie dzieje gdy instaluje ALL playera :arrow:
Najpierw odinstalować, potem regedit i tam w F3 wpisz najpierw skype a potem total commander i wywal wszystkie wpisy które program znajdzie.
dopiero po tej operacji spróbuj zainstalować raz jeszcze.
dopiero po tej operacji spróbuj zainstalować raz jeszcze.
zeby bylo tak latwo jak mowisz to bym nie pisal tego na forum :roll: i dalej potrzebuje pomocy!!!!!!!!!
a tam pisze nie wchodz do lasu bo oni tam są :))))) A NA POWAZNIE TO REINSTAL ALBO NOWSZA WERSJA I PROBLEM Z GLOWKI :)
REGEDIT uzycz czy jak?
O ręcznnym przeszukaniu rejestru pisąlem, a nie zdaniu się na jakiś program w tym zakresie.
czyli wyczyscic kapuje a reczne robotki (przeinstalowac)???Rebe:RzEmIeN:I co nie da sie z tym nic zrobic??
jednak polecam ręczne robotki w tym zakresie – i postawić je ponownie – moźe przestaną się "kłucić'.
RzEmIeN:I co nie da sie z tym nic zrobic??
Mopźna pobować zdjąc programy – wyczyscić rejestr – jednak polecam ręczne robotki w tym zakresie – i postawić je ponownie – moźe przestaną się "kłucić'.
I co nie da sie z tym nic zrobic??
W większości wypadków jest to łąd programu i TC słusznie ci sugeruje kontakt z autorem.
Strona 1 / 1