Dziwnie mruga
mam zainstalowany wspaniały windows xp.
wszystko hulało ok. Od pewnego czasu po załadowaniu systemu wskaźnik myszy dziwnie "mruga".
W menadzerze zadań pokazyje ze plik taskmgr...exe(menadzer zadań) zjada mi ok 30–50% CPU do momentu gdy nacisne dowolny klawisz. pozniej wszystko wraca do normy. Co jest? moze ktos podpowie. dzieki za pomoc
wszystko hulało ok. Od pewnego czasu po załadowaniu systemu wskaźnik myszy dziwnie "mruga".
W menadzerze zadań pokazyje ze plik taskmgr...exe(menadzer zadań) zjada mi ok 30–50% CPU do momentu gdy nacisne dowolny klawisz. pozniej wszystko wraca do normy. Co jest? moze ktos podpowie. dzieki za pomoc
Odpowiedzi: 14
Wedlug mnie maxtor produkuje jedne z najlepszych dyskow (dawniej Quantum–lub moze teraz tez?). BTW jezeli chodzi o tasmgr to sprawdz czy nie masz odpalonego programu ktory wykonywalby calyczas w "locie" jakies czynnosci w twoim kompie
Moj komp to :
Duron 1G na K7S5A ; 160RAM; S3Savage 4 30MB,
40 GB ( a właśnie cz dyski Maxtora są OK)
Moj komp to :
moze powiedz jakiego masz kompa (proc itp)
zbora teź lubię, :lol: Ale moźe zbor się wykaźe i pomoźe :D . A moźe zbor nie wie :roll: .
zbora teź lubię, :lol: Ale moźe zbor się wykaźe i pomoźe :D . A moźe zbor nie wie :roll: .
Nie, nie zaczyna się.
Janly zadał pytanie nie po to, źeby zbor się wyśmiewał. Zbor, jak chcesz moźesz na nie odpowiedzieć, ale wiesz, źe takiego wyśmiewania nie tolerujemy. Jeszcze jeden taki post i PA PA
Janly zadał pytanie nie po to, źeby zbor się wyśmiewał. Zbor, jak chcesz moźesz na nie odpowiedzieć, ale wiesz, źe takiego wyśmiewania nie tolerujemy. Jeszcze jeden taki post i PA PA
hehe zaczynaja sie gadki jak w topicu : "svchost.exe"
ja proponuje hah zeby np mrsit wpisal na jego ip ignora na np 2 tygodnie zaloze sie ze pozniej bedzie grzeczny lamuch statsiarz i gownowiedzacy
zbor – zrob 10 glebokich wdechow zanim napiszesz kolejnego posta utrzymanego w tej konwencji. to forum jest po to, aby pomagac innym, a nie sie z nich nabijac!!!
a specjalnie dla Ciebie postanowilem przytoczyc pewna sentencje:
"Lodz, ktora poplynie za daleko – moze zawrocic. Slowa, ktore poszly za daleko – juz nie zawroca"!
wez to sobie do serca zbor...
pozdroofki
a specjalnie dla Ciebie postanowilem przytoczyc pewna sentencje:
"Lodz, ktora poplynie za daleko – moze zawrocic. Slowa, ktore poszly za daleko – juz nie zawroca"!
wez to sobie do serca zbor...
pozdroofki
Zbor cy ty kurwa jestes zawsze ttak pomocny dla ludzi ????? Fajna odpowiedz statsiarzu ! Jak nie wiesz to sie nie udzielaj!!! (jak nie wiem to sie nie udzielam)
A czy piszczy ,kwiczy i cwirka ?
Strona 1 / 1