Dziwne rzeczy Norton 2005
Mam problem, wszystkie "stany" są na czerwono – zagroźenie, występują komunikaty
"Składanik programu Norton AntiVirus nie jest zainstalowany lub nie moźna go załadowac. Odinstaluj program Norton AntiVirus, a następnie zainstaluj go ponownie"
a na dole "3031,9"
a przy następnym komunikacie "3031,10"
co moge z tym fantem zrobic, niemam plyty z nortonem więc nie przeinstaluje, moze skopiowac z drugiego kompa jakies pliki ?
co mog
"Składanik programu Norton AntiVirus nie jest zainstalowany lub nie moźna go załadowac. Odinstaluj program Norton AntiVirus, a następnie zainstaluj go ponownie"
a na dole "3031,9"
a przy następnym komunikacie "3031,10"
co moge z tym fantem zrobic, niemam plyty z nortonem więc nie przeinstaluje, moze skopiowac z drugiego kompa jakies pliki ?
co mog
Odpowiedzi: 5
Wielkie dzięki Pany !!! :)
A płyte niestety "zgubilem" ;)
chodzi o pomoc techniczną symantec` a ?
podejrzewam, ze mam cholernie zawirusowanego kompa (skanowanie innym prog. wykazało 150 robali), i niewiem czy czasem jakis trojan sie nie wkleił :roll: duźo dzialam na stronach zagranicznych, więc nigdy nic nie wiadomo chociaz u nas tez nie lepiej.
Pozdrawiam !
A płyte niestety "zgubilem" ;)
chodzi o pomoc techniczną symantec` a ?
podejrzewam, ze mam cholernie zawirusowanego kompa (skanowanie innym prog. wykazało 150 robali), i niewiem czy czasem jakis trojan sie nie wkleił :roll: duźo dzialam na stronach zagranicznych, więc nigdy nic nie wiadomo chociaz u nas tez nie lepiej.
Pozdrawiam !
Ja tez mialem taka sytuacje ale sobie poradzilem.
Są narzędzie do odinstalowania produktów symanteca. Trzeba takźe wyczyścić dokładnie pozostałości po Nortonie z dysku i z rejestru. Poźniej wszystko gra.
Wystarczy skontaktować się z pomocą techniczną i rozwiązanie dostajesz gotowe, jak na tacy :wink:
Są narzędzie do odinstalowania produktów symanteca. Trzeba takźe wyczyścić dokładnie pozostałości po Nortonie z dysku i z rejestru. Poźniej wszystko gra.
Wystarczy skontaktować się z pomocą techniczną i rozwiązanie dostajesz gotowe, jak na tacy :wink:
Miałem teź tą wersje Nortona AV 2005.Problemy się zaczęły po zainstalowaniu tej wersji.Zwiechy komputera na okrągło,ten sam problem co twój..wszystko na czerwono...wywalone 160 zł w błoto.Program padał bez przerwy.Kilka razy w tygodniu przeinstalowywanie i aktualizacja programu.
Pomoc techniczna sugerowala stosowanie się do poleceń programu.I tak mordowałem się przez rok aź wygasła subskrypcja.
Pomoc techniczna sugerowala stosowanie się do poleceń programu.I tak mordowałem się przez rok aź wygasła subskrypcja.
kris_:skontaktuj sie z pomocą techniczną...
A myslisz, źe tam powiedza mu coś innego? Skoro komunikat kaźe mu odinstalowac Nortona i zainstalowac ponownie to tak powinien zrobić. Ludzi w pomocy tchnicznej raczej nie wiele bedzie obchodzić dlaczego nie ma płyty.
P.S. mateusz_ – a gdzie ta płyte posiałeś??
skontaktuj sie z pomocą techniczną...
Strona 1 / 1