Dziwne rzeczy Norton 2005

Mam problem, wszystkie "stany" są na czerwono – zagroźenie, występują komunikaty
"Składanik programu Norton AntiVirus nie jest zainstalowany lub nie moźna go załadowac. Odinstaluj program Norton AntiVirus, a następnie zainstaluj go ponownie"

a na dole "3031,9"
a przy następnym komunikacie "3031,10"

co moge z tym fantem zrobic, niemam plyty z nortonem więc nie przeinstaluje, moze skopiowac z drugiego kompa jakies pliki ?

co mog

Odpowiedzi: 5

Wielkie dzięki Pany !!! :)

A płyte niestety "zgubilem" ;)

chodzi o pomoc techniczną symantec` a ?

podejrzewam, ze mam cholernie zawirusowanego kompa (skanowanie innym prog. wykazało 150 robali), i niewiem czy czasem jakis trojan sie nie wkleił :roll: duźo dzialam na stronach zagranicznych, więc nigdy nic nie wiadomo chociaz u nas tez nie lepiej.

Pozdrawiam !
mateusz_
Dodano
08.02.2006 22:52:10
Ja tez mialem taka sytuacje ale sobie poradzilem.
Są narzędzie do odinstalowania produktów symanteca. Trzeba takźe wyczyścić dokładnie pozostałości po Nortonie z dysku i z rejestru. Poźniej wszystko gra.
Wystarczy skontaktować się z pomocą techniczną i rozwiązanie dostajesz gotowe, jak na tacy :wink:
sh@dow
Dodano
08.02.2006 22:39:47
Miałem teź tą wersje Nortona AV 2005.Problemy się zaczęły po zainstalowaniu tej wersji.Zwiechy komputera na okrągło,ten sam problem co twój..wszystko na czerwono...wywalone 160 zł w błoto.Program padał bez przerwy.Kilka razy w tygodniu przeinstalowywanie i aktualizacja programu.
Pomoc techniczna sugerowala stosowanie się do poleceń programu.I tak mordowałem się przez rok aź wygasła subskrypcja.
Wiech
Dodano
08.02.2006 20:36:23
kris_:
skontaktuj sie z pomocą techniczną...

A myslisz, źe tam powiedza mu coś innego? Skoro komunikat kaźe mu odinstalowac Nortona i zainstalowac ponownie to tak powinien zrobić. Ludzi w pomocy tchnicznej raczej nie wiele bedzie obchodzić dlaczego nie ma płyty.

P.S. mateusz_ – a gdzie ta płyte posiałeś??
wojtt
Dodano
08.02.2006 16:14:08
skontaktuj sie z pomocą techniczną...
kris_
Dodano
08.02.2006 14:51:54
mateusz_
Dodano:
08.02.2006 13:32:56
Komentarzy:
5