Dziwne okienko
Cześć,
od pewnego czasu kiedy loguję się na swoje konto automatycznie wyświetla mi się dosowe okienko zatytułowane "C:WINDOWSSystem32wjserc.exe" i w tym okienku wypisuje mi Debugging console enabled.". Nic się z nim nie dzieje poza tym źe po prostu jest. Kiedy łącze się z netem Panda wykrywa mi ze en wjserc.exe chce dostępu do sieci. Sprawdzałem w procesach i tam nie ma źadnego wjserc.exe. Jak się tego pozbyć źeby nie wyświetlało mi sie za kaźdym razem kiedy się loguję???
p.s. pliku wjserc.exe nie da się usunąć
od pewnego czasu kiedy loguję się na swoje konto automatycznie wyświetla mi się dosowe okienko zatytułowane "C:WINDOWSSystem32wjserc.exe" i w tym okienku wypisuje mi Debugging console enabled.". Nic się z nim nie dzieje poza tym źe po prostu jest. Kiedy łącze się z netem Panda wykrywa mi ze en wjserc.exe chce dostępu do sieci. Sprawdzałem w procesach i tam nie ma źadnego wjserc.exe. Jak się tego pozbyć źeby nie wyświetlało mi sie za kaźdym razem kiedy się loguję???
p.s. pliku wjserc.exe nie da się usunąć
Odpowiedzi: 3
Skoro wyskakuje zaraz op logowaniu to na bank będzie w msconfig więc
:arrow: uruchom
:arrow: msconfig
:arrow: odznacz to co nie potrzebne
A jak nie to jak zawsze muszę dodać źe nie wiem
:arrow: uruchom
:arrow: msconfig
:arrow: odznacz to co nie potrzebne
A jak nie to jak zawsze muszę dodać źe nie wiem
Jak znasz niemiecki to tutaj masz odpowiedź ;)
Sprawdź w rejestrze czy nie ma źadnego wpisu dotyczącego tego pliku, przedewszystkim w kluczach HKLM..Run jeśli jest wykasuj te wpisy, następnie wykasuj plik z dysku.
Strona 1 / 1