Dziwne, o 24.00 włącza się automatycznie...
Po zainstalowaniu Xp komputer przestał się wyłączać, lecz po aktywacji APM działał juź prawidłowo. okazało się jednak po pewnym czasie źe rano komputer jest w stanie uśpienia (włączony), a włączył się autoamtycznie o 24.00!. Sprawdziłem to na podstawie dziennika zdarzeń a potem osobiście. Dzieje się tak automatycznie co noc i muszę wyłączać z sieci. Sprawdziłem chyba wszystko i nie mogę nic znaleźć co powodowałoby to. pomocy bo mnie juź szlag trafia
Odpowiedzi: 8
I,po sprawie.A juź myśleliście,źe to duchy???????? :lol:
dzięki, faktycznie w biosie było włączone automatyczne uruchamianie o godz. 0.00.00. Jeszcze raz dzięki :lol:
dzięki, faktycznie w biosie było włączone automatyczne uruchamianie o godz. 0.00.00. Jeszcze raz dzięki :lol:
Heh, moja kolezanka ma podobnie i zaczela sie bac swojego kompa :D Ja nie mam z tym problemu, bo nie wylaczalem kompa chyba od miesiaca...
A sprawdzałeś BIOS?? NIe??? No to wejdź do menu BIOSu a tam do czegoś związanego z zaźądzaniem energią. Tam masz opcje AUTOMATYCZNEGO uruchamiania kompa o zadanej godzinie. Wyłącz tą opcję i powinno być oki ;D
A sprawdzałeś BIOS?? NIe??? No to wejdź do menu BIOSu a tam do czegoś związanego z zaźądzaniem energią. Tam masz opcje AUTOMATYCZNEGO uruchamiania kompa o zadanej godzinie. Wyłącz tą opcję i powinno być oki ;D
Strona 1 / 1